GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Τι μας έτυχε

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 22-07-2010, 16:24
staren Ο/Η staren βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ATHINA/PTOLEMAIDA
Μoto: 1200GS '08
Προεπιλογή Απάντηση: Έχεις Bmw? Θα πληρώσεις...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από boxerakias57 Εμφάνιση μηνυμάτων
τα προβατα πρεπει να εχουν στο τελοσ και πινακιδα μακρυ οχημα

Reply With Quote
Παλιό 22-07-2010, 17:14
sakis7 Ο/Η sakis7 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Αιγάλεω
Μoto: BMW F800GS

οι πρώτες λέξεις που μου ήρθαν, διαβάζοντας την ιστορία σου φίλε Νίκο ήταν ’’κόμπλεξ’’ και ’’απωθημένα’’!

Η αλήθεια είναι ότι σου έκατσε και σένα περίπτωση γιατί είμαι σίγουρος ότι αρκετοί συνάδελφοί του ενδεχομένως να αντιδρούσαν διαφορετικά.

Θα συμφωνήσω ότι υπάρχει ανωριμότητα και έλλειψη παιδείας από αρκετούς γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι έχω πετύχει κανα 2-3 φορές την ομάδα ΔΙΑΣ σε κεντρικότατο δρόμο να προσπαθούν να ’’σηκώσουν’’ τα
versysκαι τα Vstromκαι να τα ’’στήνουν’’ από φανάρι σε φανάρι..!

Ξέχασε το το συμβάν και μη χαλιέσαι... μακάκες, δυστυχώς, υπήρχαν και θα υπάρχουν..
Reply With Quote
Παλιό 22-07-2010, 17:32
saitman Ο/Η saitman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: GS 1200 2004

αν σε εβλεπε πανω στη μπεμπα να δεις τι θα σου εκανε!φτηνα την γλυτωσες.
Reply With Quote
Παλιό 22-07-2010, 18:49
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
..." (Α)- Εσύ έχεις Bmw εγώ δεν έχω... (Είχε δει το βιβλιαράκι την μηχανής όταν άνοιξα τη θηκούλα για να βγάλω το δίπλωμα) "...

Πιθανή απάντηση που μου έρχεται στο μυαλό...

(Β) Ευχαριστώ, με κολακεύετε!!!!!
..........
Παίρνω την κλήση με έκπτωση και φεύγοντας, πάντα χαμογελώντας
..........
(Β) Μιά φιλική συμβουλή πάντως... Με αυτό τον τρόπο δεν νομίζω ότι ποτέ θα αποκτήσετε.
Reply With Quote
Παλιό 22-07-2010, 18:55
Senior Member

Για μένα όπως μας το έγραψες εδώ, στείλε το στο τμήμα του.
Reply With Quote
Παλιό 22-07-2010, 20:06
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs Εμφάνιση μηνυμάτων
3.Το κακό είναι ότι τα παλληκαράκια αυτά εισέρχονται στις αστυνομικές σχολές στα 18 τους παντελώς άπραγα και ανώριμα χωρίς καμμία απολύτως κοινωνική εμπειρία, χωρίς να νιώσουν στο πετσί τους αυτό που λέμε "διαταγή".Βγαίνουν ποτισμένα με την οίηση της "εξουσίας" (ιδιαίτερα στην επαρχία-καλοί γαμπροί κτλ) και προσπαθούν να καλύψουν τις όποιες ατέλειες,ανασφάλειες και συμπλέγματα πίσω από μια μπλέ στολή. Τι περιμένουμε όμως από ένα σύστημα που μαθαίνει στους ανθρώπους αυτούς ότι δεν είναι συμπαραστάτες του πολίτη αλλά "praetores urbani"
Φίλε μου δεν θα συμφωνήσω. Το επίπεδο της αστυνομίας (κατά την γνώμη μου και την εμπειρία μου σε χώρο που έρχονται για τα καθήκοντά τους) είναι πολύ καλύτερο από το επίπεδο του ....χωροφύλακα, ο οποίος ``έμπαινε`` με κανένα κατσίκι στην υπηρεσία, ή με το άθροισμα των ψήφων της οικογένειάς του. Έμπαινε στην ταβέρνα, ``ρουφώντας`` την κοιλάρα του, έτρωγε ένα αρνί και δεν σε έγραφε κιόλας γιατί ήταν καλός!!! (προσωπική εμπειρία).
Βέβαια σε κάθε υπηρεσία, είναι σωστοί και λάθος. Τον λάθος δεν τον κρίνω από το πόσο δεν θα εφαρμόσει τον νόμο.
Στην περίπτωση του φίλου εδώ, καταδικάζω τον αστυνομικό. Δεν έπρεπε να μιλήσει έτσι. Και ο Βαρδινογιά--ης να σταματήσει δεν πρέπει να πληρώσει κάτι βάση της δήλωσης του (γιατί απλά δεν θα φαίνεται λόγο οφφ-σορ, θα είναι μικρότερη από την δική μου, εδώ γελάνε).
Reply With Quote
Παλιό 22-07-2010, 22:02
Xarleas Ο/Η Xarleas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc

Α ρε πως φαίνονται οι φραγκάτοι..... Μολότωφ δεν είχες να του ρίξεις??
Reply With Quote
Παλιό 22-07-2010, 22:21
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου δεν θα συμφωνήσω. Το επίπεδο της αστυνομίας (κατά την γνώμη μου και την εμπειρία μου σε χώρο που έρχονται για τα καθήκοντά τους) είναι πολύ καλύτερο από το επίπεδο του ....χωροφύλακα, ο οποίος ``έμπαινε`` με κανένα κατσίκι στην υπηρεσία, ή με το άθροισμα των ψήφων της οικογένειάς του. Έμπαινε στην ταβέρνα, ``ρουφώντας`` την κοιλάρα του, έτρωγε ένα αρνί και δεν σε έγραφε κιόλας γιατί ήταν καλός!!! (προσωπική εμπειρία).
Βέβαια σε κάθε υπηρεσία, είναι σωστοί και λάθος. Τον λάθος δεν τον κρίνω από το πόσο δεν θα εφαρμόσει τον νόμο.
Στην περίπτωση του φίλου εδώ, καταδικάζω τον αστυνομικό. Δεν έπρεπε να μιλήσει έτσι. Και ο Βαρδινογιά--ης να σταματήσει δεν πρέπει να πληρώσει κάτι βάση της δήλωσης του (γιατί απλά δεν θα φαίνεται λόγο οφφ-σορ, θα είναι μικρότερη από την δική μου, εδώ γελάνε).
ετσι ακριβως!
Reply With Quote
Παλιό 22-07-2010, 22:31
GeorgeKoy Ο/Η GeorgeKoy βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: BMW F650GS μια μάζα από σίδερα με δάκρυα και πόνο

Έτσι ακριβός . Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει την ατάκα : Εσύ έχεις BMW τι μιλάς ρε ?

Reply With Quote
Παλιό 22-07-2010, 22:38
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs Εμφάνιση μηνυμάτων
1.Ορθόν.Πέρυσι έγινε κάτω από το σπίτι μου σφοδρότατη σύγκρουση, κατέβηκα με φωτογραφική για να βοηθήσω τους εμπλακέντες οδηγούς και είδα κι' έπαθα να εξηγήσω στον "όργανο" του Τ.Ο.Τ.Α. ότι δεν απεικονίζονταν πουθενά η αφεντομουτσουνάρα του.
Η συμπεριφορά των οργάνων, επικεικώς απαράδεκτη.
2.Προσέξτε τώρα το καλοκαίρι: την στήνουν στην Εθνική με κυάλια και βλέπουν ποιοί έχουν Αθηναϊκές πινακίδες...!!!Βαράνε αβέρτα.Σού λέει "θ 'αφήσει τη δουλειά του και θα κάνει έξοδα για να κατέβει στο τοπικό Πταισματοδικείο ή Πλημμελιοδικείο;". Απίστευτα και όμως ελληνικά φαινόμενα.Δυστυχώς.
3.Το κακό είναι ότι τα παλληκαράκια αυτά εισέρχονται στις αστυνομικές σχολές στα 18 τους παντελώς άπραγα και ανώριμα χωρίς καμμία απολύτως κοινωνική εμπειρία, χωρίς να νιώσουν στο πετσί τους αυτό που λέμε "διαταγή".Βγαίνουν ποτισμένα με την οίηση της "εξουσίας" (ιδιαίτερα στην επαρχία-καλοί γαμπροί κτλ) και προσπαθούν να καλύψουν τις όποιες ατέλειες,ανασφάλειες και συμπλέγματα πίσω από μια μπλέ στολή. Τι περιμένουμε όμως από ένα σύστημα που μαθαίνει στους ανθρώπους αυτούς ότι δεν είναι συμπαραστάτες του πολίτη αλλά "praetores urbani"

Προφανώς δικηγόρος!!!
Δεν βάζουμε και κανένα τηλεφωνάκι μήπως και ξελασπώσουμε καμιά φορά?
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης