![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οι πρώτες λέξεις που μου ήρθαν, διαβάζοντας την ιστορία σου φίλε Νίκο ήταν ’’κόμπλεξ’’ και ’’απωθημένα’’!
Η αλήθεια είναι ότι σου έκατσε και σένα περίπτωση γιατί είμαι σίγουρος ότι αρκετοί συνάδελφοί του ενδεχομένως να αντιδρούσαν διαφορετικά. Θα συμφωνήσω ότι υπάρχει ανωριμότητα και έλλειψη παιδείας από αρκετούς γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι έχω πετύχει κανα 2-3 φορές την ομάδα ΔΙΑΣ σε κεντρικότατο δρόμο να προσπαθούν να ’’σηκώσουν’’ τα versysκαι τα Vstromκαι να τα ’’στήνουν’’ από φανάρι σε φανάρι..! Ξέχασε το το συμβάν και μη χαλιέσαι... μακάκες, δυστυχώς, υπήρχαν και θα υπάρχουν.. |
|
|||
|
|||
![]()
αν σε εβλεπε πανω στη μπεμπα να δεις τι θα σου εκανε!φτηνα την γλυτωσες.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για μένα όπως μας το έγραψες εδώ, στείλε το στο τμήμα του.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βέβαια σε κάθε υπηρεσία, είναι σωστοί και λάθος. Τον λάθος δεν τον κρίνω από το πόσο δεν θα εφαρμόσει τον νόμο. Στην περίπτωση του φίλου εδώ, καταδικάζω τον αστυνομικό. Δεν έπρεπε να μιλήσει έτσι. Και ο Βαρδινογιά--ης να σταματήσει δεν πρέπει να πληρώσει κάτι βάση της δήλωσης του (γιατί απλά δεν θα φαίνεται λόγο οφφ-σορ, θα είναι μικρότερη από την δική μου, εδώ γελάνε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Α ρε πως φαίνονται οι φραγκάτοι..... Μολότωφ δεν είχες να του ρίξεις??
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι ακριβός . Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει την ατάκα : Εσύ έχεις BMW τι μιλάς ρε ?
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Προφανώς δικηγόρος!!! Δεν βάζουμε και κανένα τηλεφωνάκι μήπως και ξελασπώσουμε καμιά φορά? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα πληρώσουμε αναδρομικά την αύξηση του ΦΠΑ | S.T | Επικαιρότητα | 6 | 24-06-2010 21:07 |
Θα ξυπνήσουμε????? | Mexicanos | Διάφορα | 6 | 07-04-2010 13:07 |
Θα φάμε ό ένας τον άλλο.... | frits | Ελλάδα | 7 | 02-03-2010 21:37 |
Θα γίνω κουλουρτζης | MARK | Διάφορα | 6 | 14-11-2009 22:12 |
Θα ήθελα την γν'ωμη σας | chgouras | Μπότες | 11 | 13-10-2009 16:48 |