![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑ Ε3 ΚΑΙ Ε9, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ....
ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΝΑ ΚΡΗΤΗ.... ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΣ ΠΙΣΩ.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
‘’Θαθελα μόνο μια στιγμή τις θάλασσας να μοιάσω
για να μπορέσω ολάκερη την Κρήτη ν’αγκαλιάσω’’ Να περάσετε καλά και αν τελικά μου βγει ίσως είμαι και εγώ Χανιά 3-4 ημέρες την δεύτερη βδομάδα του Αυγούστου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=CPretenteris;188324]Και τα... ΚΑΛΑ ντρέπομαι να σου τα πω καθ´ ότι είσαι αρκετά νεώτερος... Αργότερα που θα γνωριστούμε καλύτερα. Ασε που έχω αρχίσει να φοβάμαι και τον Λεοντόκαρδο... Εύχομαι να περάσετε καλά. Που το ξέρω άλλωστε...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω νυφη πηρα απο βορεια!γιατι μιλανε πολυ εδω!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πάμε για κάνα σούβλακο στον Πάρη να μου τα πεις κι απο κοντά!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νότια θέλω... κι ας μιλάει...
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αύγουστο στη (Κων)Πόλη... | Alfa7 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 40 | 21-08-2010 19:50 |
Σκέφτηκα ένα ταξιδάκι (γύρο Ισπανίας-Πορτογαλίας) για τον Αύγουστο... | arisp | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 4 | 24-06-2010 16:14 |
Καρχαρίας 4,5 μέτρων πιάστηκε στα δίκτυα ψαράδων στα Χανιά | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 25-04-2010 21:59 |
Καφεδάκι στα Χανιά Τετάρτη 2/12!!! | jmar | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 05-12-2009 16:22 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 13:20 |