![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητοί μου, οι Τούρκοι ουδέποτε κατάφεραν επιτυχίες έναντί μας λόγω της αξιόλογης διπλωματίας τους, της εξυπνάδας τους ή της εξωτερικής πολιτικής. Μπουνταλάδες ήταν και μπουνταλάδες θα μείνουν. Ότι έχουν καταφέρει, το έχουν καταφέρει σε δικές μας στιγμές αδυναμίας, διχόνοιας και ηλιθιότητας, ήτοι όταν είμαστε πιο μπουνταλάδες από δαύτους...
Την Κύπρο πότε την πήραν; Τα Ίμια πότε τα γκριζάραν; Θυμάστε τι μπάχαλο ήταν η Ελλάδα τότε; Τον Οτσαλάν ποιος τους τον έδωσε; (Είχαμε κάτι σούργελα στο Ναυτικό τότε - Αρχιπλοίαρχος ε.α. Ναξάκης και κάτι φοβερούς υπουργούς και υφυπουργούς Εξωτερικών - οι οποίοι αλληλοφαγωθήκανε στη συνέχεια και αυτοί...) Τώρα γιατί βγάζουν το Koca Piri Reis τάχα μου για έρευνες; Διαλέξαν τυχαία την εποχή που έχουμε τον πιο πετυχημένο και ικανό υπουργό Εθνικής Αμύνης;;; Την Πόλη πότε την πήραν; Η Κερκόπορτα μας μάρανε... Είχε πεθάνει ποτέ κάποιος Βασιλιάς του Βυζαντίου από γηρατειά; Ο ένας σκότωνε τον άλλον και προκειμένου να πορευτούν όλοι υπό κοινό ηγέτη, παρακάλαγαν τον Αγά να τους σφάξει για να αγιάσουν... Μόλις τελείωσε ο Β' ΠΠ και όλοι οι λαοί της Ευρώπης πέσαν με τα μούτρα στην ανάπτυξη και στην πρόοδο, εμείς τι κάναμε; Τον Καποδίστρια, ποιος τον έφαγε; Πάρτε σαν τυπικό παράδειγμα αυτό το φόρουμ. Πέραν της ψυχαγωγίας και της πλάκας που σπάνε αρκετοί, είναι και άλλοι που φαγώνονται για το ποια μηχανή είναι καλύτερη (αν είναι δυνατόν!!!), κατηγορούν τους άλλους για τις επιλογές τους, προσπαθούν να τους γελοιοποιήσουν δημοσίως με την ημιμάθειά τους και θέλουν να επιβάλουν την επιλογή τους σαν την πλέον πετυχημένη... Κι όπως μου έλεγε ένας φίλος μου προχτές, διαπιστώνουμε ότι η ελληνική εξωτερική πολιτική τελικά δεν είναι ούτε ελληνική ούτε εξωτερική ούτε πολιτική. |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 07-07-2010 23:56 |
Η TomTom "αποκαλύπτει" τις κάμερες ταχύτητας στην Ελλάδα | MARK | Χρήσιμα | 10 | 16-06-2010 18:50 |
Νέο κύμα μετανάστευσης: "φτωχαίνει" η Ελλάδα και σε ανθρώπινο δυναμικό | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 12-06-2010 16:41 |
Χ. Αλμούνια: "η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει" | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 01-02-2010 00:19 |
"Αναστολή δυσπιστίας" ζητά από τους εταίρους η Ελλάδα | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 02-12-2009 06:48 |