GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 24-07-2010, 15:57
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Προεπιλογή Απάντηση: Βιβλίο Ιστορίας Γ' Γυμνασίου: "Ελλάδα και Τουρκία διεκδικούν τα Ίμια"!

Αγαπητοί μου, οι Τούρκοι ουδέποτε κατάφεραν επιτυχίες έναντί μας λόγω της αξιόλογης διπλωματίας τους, της εξυπνάδας τους ή της εξωτερικής πολιτικής. Μπουνταλάδες ήταν και μπουνταλάδες θα μείνουν. Ότι έχουν καταφέρει, το έχουν καταφέρει σε δικές μας στιγμές αδυναμίας, διχόνοιας και ηλιθιότητας, ήτοι όταν είμαστε πιο μπουνταλάδες από δαύτους...

Την Κύπρο πότε την πήραν;

Τα Ίμια πότε τα γκριζάραν; Θυμάστε τι μπάχαλο ήταν η Ελλάδα τότε;

Τον Οτσαλάν ποιος τους τον έδωσε; (Είχαμε κάτι σούργελα στο Ναυτικό τότε - Αρχιπλοίαρχος ε.α. Ναξάκης και κάτι φοβερούς υπουργούς και υφυπουργούς Εξωτερικών - οι οποίοι αλληλοφαγωθήκανε στη συνέχεια και αυτοί...)

Τώρα γιατί βγάζουν το Koca Piri Reis τάχα μου για έρευνες; Διαλέξαν τυχαία την εποχή που έχουμε τον πιο πετυχημένο και ικανό υπουργό Εθνικής Αμύνης;;;

Την Πόλη πότε την πήραν; Η Κερκόπορτα μας μάρανε...
Είχε πεθάνει ποτέ κάποιος Βασιλιάς του Βυζαντίου από γηρατειά; Ο ένας σκότωνε τον άλλον και προκειμένου να πορευτούν όλοι υπό κοινό ηγέτη, παρακάλαγαν τον Αγά να τους σφάξει για να αγιάσουν...

Μόλις τελείωσε ο Β' ΠΠ και όλοι οι λαοί της Ευρώπης πέσαν με τα μούτρα στην ανάπτυξη και στην πρόοδο, εμείς τι κάναμε;

Τον Καποδίστρια, ποιος τον έφαγε;

Πάρτε σαν τυπικό παράδειγμα αυτό το φόρουμ. Πέραν της ψυχαγωγίας και της πλάκας που σπάνε αρκετοί, είναι και άλλοι που φαγώνονται για το ποια μηχανή είναι καλύτερη (αν είναι δυνατόν!!!), κατηγορούν τους άλλους για τις επιλογές τους, προσπαθούν να τους γελοιοποιήσουν δημοσίως με την ημιμάθειά τους και θέλουν να επιβάλουν την επιλογή τους σαν την πλέον πετυχημένη...

Κι όπως μου έλεγε ένας φίλος μου προχτές, διαπιστώνουμε ότι η ελληνική εξωτερική πολιτική τελικά δεν είναι ούτε ελληνική ούτε εξωτερική ούτε πολιτική.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης