![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
εξακολουθούμε και χάνουμε το νόημα...κανείς δεν "κατηγόρησε" τον αγαπητό gandreas ούτε και κανέναν άλλο..........
η πρότασή του απλά αποτέλεσε θέμα για ευρύτερους προβληματισμούς.... Last edited by vpentza; 26-07-2010 at 12:15. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σωστόοοος...λάθος εκ παραδρομής και τώρα διορθώθηκε...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαράκια,
όπως έχετε ήδη αντιληφθεί είμαστε μια μεγάλη παρέα, πολυφωνική και προπαντός, άκρως ενεργή! Είναι πάντα ευπρόσδεκτες οι προτάσεις των φίλων - μελών μας, ιδίως όταν είναι τεκμηριωμένες και εμπεριστατωμένες. Σε κάθε περίπτωση, όταν πρόκειται να υλοποιηθεί μία πρόταση ή σκέψη, θα υπάρχει και η αντίστοιχη ενημέρωση από την διαχείριση. Προσωπικά, είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της εντυπωσιακής από κάθε πλευρά παρέας, του GS Forum. Το ίδιο ελπίζω να αισθάνεσθε και εσείς... |
|
|||
|
|||
![]()
:sm5::sm4:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βλέπω δημιουργήθηκε κάποιο θεματάκι. (είμαι σε διακοπές και απέχω λίγο) Καλό είναι γιατί βλέπουν οι διαχειριστές και την άλλη πλευρά, αν υπάρχει!!!. Σας υπενθυμίζω τις προθέσεις μου που είναι καθαρά φιλικές και θέλω να ελαφρύνω το βαρύ έργο του Νίκου που όπως έχετε προαναφέρει το κάνει με κέφι και χωρίς την παραμικρή δυσαρέσκεια, αλλά όπως όλη μας γνωρίζουμε καταναλώνοντας πάρα πολύ από τον ελεύθερο χρόνο του. Ήμουν λίγες εβδομάδες στο φόρουμ όταν ο ΧΕΝΟS (Ξενοφώντας δεν αναφέρομαι και σε άλλους γιατί θα φάμε αρκετές σελίδες) χάρισε δερμάτινο μπουφάν σε μέλος μας(έτυχε σε εμένα
![]() ![]() Last edited by gandreas; 27-07-2010 at 16:07. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόταση για τα τεχνικά θέματα | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 15-09-2009 00:00 |
Πρόταση για το που να μη πάτε | VILLY | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 27-08-2009 20:13 |
Πρόταση για πλύσιμο | syan | Φροντίδα | 22 | 16-05-2009 07:34 |
Πρόταση για καλοκαιρινές διακοπές!!!!! | riko46 | Χιούμορ | 8 | 12-02-2009 19:40 |
Πρόταση για ένδυση ασφαλείας | wolferin | Χιούμορ | 9 | 04-02-2009 16:04 |