Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis
Αλλά το Oscar υπομονής πάει στο Χριστινάκι που εκτός που δεν βλέπει μηχανή, βλέπει και το μπαλκόνι χημείο!! 
|
Θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά μου, τον μπαμπά μου,

τον/την.........κλπ........ καθώς και όσους μάστορες έβαλαν το χεράκι τους για να αποτελέσουν την αιτία:
- να αποκτηθεί τόοοοοοοση γνώση απο τον κώστα-σε σημείο που να μπορεί να το βάλει στο βιογραφικό του ως μεταπτυχιακό-,

- να μάθω τη διαδικασία της ηλεκτρόλυσης, της πλαστικοποίσης, της αλλαγής ντιζών, της κατασκευής σέλας, του συγχρονισμού, κτλ, εφόδια απαραίτητα για μια σύγχρονη γυναίκα

- να έρθω σε επαφή με ένα διαφορετικό είδος διακόσμησης σπιτιού, με καλώδια, εργαλεία, ανταλλακτικά και μπουκαλάκια διάσπαρτα στο χώρο- ενδιαφέρον δε λέω!!
- να ανατρέψω οικονομικές θεωρίες και προβλέψεις «πόσα ακόμα θέλει για να φτιαχτεί το μοτο τέρας;», «θεωρία κόστους-όφελους» (τι είναι αυτό;-καταρίφθηκε), «κάθε βόλτα θα πρέπει να συνοδεύεται και από μπετονάκι;»

- να μάθω καινούργιες λέξεις, φράσεις και εκφράσεις κατάλληλες για χρήση σε εξαιρετικά ιδιαίτερες περιπτώσεις, ανάλογα τη φαντασία του μαστροκώστα μπροστά σε μια βίδα που δεν λέει να ξεβιδώσει, σε ένα καλώδιο που είναι κατά 0,000003 μικρότερο από το επιτρεπτό και πάει λέγοντας
ευχαριστώ για το όσκαρ
και εις άλλα (λέμε τώρα) με υγεία!!!
(όταν πάρω και το όσκαρ «δεεεεε βαριέσαι……» θα συμπληρώσω την ευχαριστήρια λίστα μου!!)