![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο 85.000 κμ με Transalp 600 '96(το τελευταιο γιαπωνεζικο και τριτο χερι), 130.000 κμ με Varadero εκ των οποιων τουλαχιστον 15.000 καθαρα χωμα μπορω να σας πω τα εξης.
Ζηταγε μονο λαδια, δεν με αφησε ποτε, με πηγε παντου (εσωτερικο, εξωτερικο, εντουροβολτες, χιονια, απροσιτες παραλιες, περασε ποταμια...παντου) Θεωρω οτι ηταν και ειναι ενα απο τα πιο τιμια μηχανακια που κυκλοφορουν και δυσκολα πιστευω οτι θα βρω ευκολα ξανα τετοιο μηχανακι. Γιατι το αλλαξα και πηρα GS? γιατι τα τελεθταια 3 χρονια περιμενω την Honda na kanei catch-up στους υπολοιπους και αυτη μας κοροιδευει με ενα face lift και εξτρα κιλα. Γιατι ο κινητηρας μεν φτιαχνεται απο σχιστοματηδες απογονους αυτων που εφτιαχναν το 50αρι στρογγυλοφαναρο που το πετας απο ταρατσες, δεν του βαζεις λαδια, το πας τεζα και αυτο απλα συνεχιζει να πηγαινει, το υπολοιπο μηχανακι ομως φτιαχνεται απο βρωμιαρηδες Ιταλους και Ισπανους με αθλεια ποιοτητα περιφερειακων. Γιατι κοιταζα το μηχανακι μου 6 συναπτα ετη κ περιμενα ορκισμενος να το αντικαταστησω με ενα καινουργιο ωσπου εξαντληθηκε η υπομονη μου. Λυπαμαι λοιπον μαμα honda αλλα τωρα εχω καινουργια αγαπη κ απλα ελπιζω να μην με "πουλησει" κ ξενερωσω. Αν στο μεταξυ βγαλεις κατι καινουργιο σιγουρα θα περιμενω να περασει ο πρωτος χρονος για να απολυσεις μερικους σιχαμενους συναρμολογητες που θα μου στειλουν ενα μηχανακι "σωβ*ακο" και μετα ισως το παρω. Παντως... α)οποιος δεν εχει οδηγησει varadero δεν μπορει να εχει αποψη ...ειλικρινα...το τι θεωριες δεν εχω ακουσει για αυτο το μηχανακι απο τον καθε ανιδεο ιδιοκτητη vstrom, tdm, κλπ δεν περιγραφεται. εγω εχω μαθει να μιλαω μονο για μηχανακια που εχω οδηγησει. Γιατι απο θεωρια...ουυυυ β) Μην ξεχναμε οτι το varadero κανει 11300. Αν οδηγησετε ενα varadero 15.000 (που δεν φτανει σε λεφτα τα 18.000 του gs που οδηγω τωρα) θα παθετε πλακα . γ) Δεν ειναι το μηχανακι αυτο που παει παντου, ο οδηγος του το παει. |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Sansiro, κάντα και τα δύο βόλτα και τότε όλα θα φανούν απλά και ξεκάθαρα...
Kαι τα δύο έχουν καλά και κακά η ζυγαριά θα γείρει εκεί που θες εσύ, και μη ξεχνάς ότι με τη μοτό που θα διαλέξεις θα ζείς εσύ και όχι όλοι εμείς οι συμβουλάτορες........ .............................................USE THE FORCE...! My FORCE said GS........ PS:Όσο για το Βιντεάκι, βλέπω ότι τραβήχτηκε στα Χανιά και πολύ θάθελα να γνωρίσω το παληκάρι με τα αγγλικά τύπου ''how from here morning-morning''..... |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε sansiro sugata.Θα σου θέσω ένα προβληματισμό.Κάνε μια ερώτηση σε όλους.Ποιός πούλησε varadero και πήρε gs.Και μετά το ανάποδο.Πιστεύω η απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ για την απόφασή σου.Υπολογίζω:
1. 98 από varadero πήγανε σε gs 2. 1 από gs πήρε μετά varadero 3. ο άλλος ένας από gs θα πήγε σε στριτάδικο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το λέει... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ομως δεν το καυχιεται κιολας!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή για να καταλάβω κι εγώ. Ο φίλος sansiro έχει ένα gs και θέλει να πάει σε varadero;
![]() Last edited by aeriko; 28-07-2010 at 12:25. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω τους κατόχους της συγκεκριμένης μηχανής, όποτε την βλέπω στον δρόμο πάντα προσπαθώ να της βρώ κάτι που θα μου έκανε "κλίκ",αλλά και να δικαιολογήσω την σθεναρή άποψη του φίλτατου και έγκυρου GeorgeP. Βέβαια δεν την έχω καβαλήσει για να αισθανθώ τις όποιες κρυφές χάρες που πιθανόν διαθέτει.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW ή VARADERO ?????????????????? | gsrob | Διάφορα | 185 | 08-01-2011 20:54 |
Την γνώμη σας για το Systemhelm 5 | NIKOS PAPADOPOULOS | Κράνη | 11 | 19-03-2010 06:09 |
Την άποψή σας | sakis656 | Ένδυση | 13 | 03-02-2010 18:37 |
Midland BT2. Γνώμη σας συμφορίτες!!! | linex | Διάφορα | 9 | 18-01-2010 20:11 |
Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 18:14 |