![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
είσαι και στραβός! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
χαχαχαχαχα Γιώργο μου ήλπιζα να σου πω την αλήθεαι να απαντήσεις ![]() ![]() ![]() Συμφωνούμε σε όλα φυσικά....ελπίζουμε να κάνει το μπαμ...θα είναι καλύτερο για όλους εμάς.."το αγοραστικό" κοινό....(βέβαια χωρις δουλειά και λεφτά δεν πας πουθενα...απλά υπάρχουν κ πολύ χειρότερα οπότε μας θεωρώ ότι ήμαστε καλά) Διαφωνώ και τσαντίζομαι κ εγώ πολύ με ΄σοσυς είχανε ....ή εχουνε...ή είχαν την ευκαιρία τέλοςπάντων να έχουν μια άποψη και για τις δυο μηχανές...και να μην την εκφράζουν αντικειμενικά.....είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
το βραδυ θα...τα πουμε!!!!! θα σου 'ξηγησω τι παει να πει βερυκοκο!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μακάρι το Βαραντέρο να ταν Γιαπωνέζικος τενεκές όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω, αλλά δυστυχώς είναι Ιταλικός και Ισπανικός τενεκές.
Το Βάρα το γουστάρω πάρα πολύ διότι είναι όμορφο, τίμιο και κάνει 11.300 ευρώ μόνο, δηλαδή έχεις τρελό value for money. Από την άλλη, άμα το συγκρίνεις με το GS είναι σε ΟΛΑ χειρότερο (φρένα, γκάζια, αναρτήσεις, ασφάλεια, ομορφιά, ανεμοκάλυψη, άνεση, βάρος, ποιότητα κατασκευής κτλ) πλην αξιοπιστίας, όπου το GS πονάει. υγ. Στέλιο ο τύπος στα Κόκκινα Φεγγάρια είναι γνωστός μου κι άμα ψάχνεις ποιος είναι, θα σου πω το βραδάκι στον καφέ. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως την είχα 3 χρόνια, έκανα 50.000 χιλ, της ήπια κυριολεκτικά το αίμα κυρίως σε χωμάτινες διαδρομές και δεν μου χάλασε ποτέ χατήρι. Όλο αυτό το καιρό δεν μου έπαθε ΤΙΠΟΤΑ και στα σέρβις μου άλλαζαν μόνο λάδια, φιλτρα, τακάκια και αυτά ήταν όλα... Την πούλησα πανεύκολα, χάνοντας 800.000 δρχ απο την αξία της, (την είχα αγοράσει 4.000.000 δρχ). Την πούλησα απλά επειδή την βαρέθηκα. Τίποτα αλλο... ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ξέρω μόνο να πω φιλαράκια.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η ακριβέστερη και μια από τις καλύτερες σου ατάκες! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλο να σου αρεσει οπτικα κι αλλο να φτιαχνει ωραια......γεμιστά!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW ή VARADERO ?????????????????? | gsrob | Διάφορα | 185 | 08-01-2011 20:54 |
Την γνώμη σας για το Systemhelm 5 | NIKOS PAPADOPOULOS | Κράνη | 11 | 19-03-2010 06:09 |
Την άποψή σας | sakis656 | Ένδυση | 13 | 03-02-2010 18:37 |
Midland BT2. Γνώμη σας συμφορίτες!!! | linex | Διάφορα | 9 | 18-01-2010 20:11 |
Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 18:14 |