![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να σου θυμίσω ότι το συγκεκριμένο forum σε σχέση με άλλα "αδελφά" forum δεν απαιτεί να του δώσεις τα πλήρη στοιχεία σου αλλά είσαι ελεύθερος να "πλασαριστείς" όπως θέλεις ή τέλος πάντων όπως θα ήθελες, μα δεν τα κατάφερες ποτέ... (πχ... v pentza stojankovic...ποτε δεν έπαιξα μπασκετ όπως αυτός ![]() Last edited by vpentza; 28-07-2010 at 15:17. |
|
|||
|
|||
![]() οποιος απο εμας εχει ασχοληθει με την οργανωση μιας ομαδικης αγορας,μονο τοτε θα ξερει τι τραβαει καθημερινα ο νικος(λεοντοκαρδος) ή ο δημητρης(αρκας)...
![]() ![]() ![]() μιλαμε για πολλες ωρες απασχολησης και αρκετα χρηματα σε τηλεφωνα,βενζινες.... ![]() σιγουρα θα βρεθει τροπος για να προφυλαξει οποιος θελει την ανωνυμια του.. ![]() εγω νομιζω οτι ειναι μια ιδεα που πρεπει να προχωρησει....και στο κατω-κατω,οποιος θελει να αποκτησει καρτα μελους... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
..
![]() εγω νομιζω οτι ειναι μια ιδεα που πρεπει να προχωρησει....και στο κατω-κατω,οποιος θελει να αποκτησει καρτα μελους... [/QUOTE]![]() Σωστος ο παιχτης ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλέ μου φίλε Κώστα εκτιμώ ότι κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος.
![]() Θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω τον προβληματισμό μου σήμερα από κοντά και επειδή "κόβει" το μάτι σου εκτιμώ ότι εσύ θα καταλάβεις... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οκ.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συμφωνώ απόλυτα! Jefe |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Last edited by ntinopoulos; 28-07-2010 at 16:28. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κώστα σε παρακαλώ πολύ τα προσωπικά μου στοιχειά που έχει η συνταγή που σου έστειλα να μην τα βάλεις στο σύστημα γιατί δεν ξέρω που μπορούν να φτάσουν ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() παω πρωτα να βγαλω το ονοματεπωνυμο μου απο το θυροτηλεφωνο! ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόταση για τα τεχνικά θέματα | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 15-09-2009 00:00 |
Πρόταση για το που να μη πάτε | VILLY | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 27-08-2009 20:13 |
Πρόταση για πλύσιμο | syan | Φροντίδα | 22 | 16-05-2009 07:34 |
Πρόταση για καλοκαιρινές διακοπές!!!!! | riko46 | Χιούμορ | 8 | 12-02-2009 19:40 |
Πρόταση για ένδυση ασφαλείας | wolferin | Χιούμορ | 9 | 04-02-2009 16:04 |