![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχεις απόλυτο δίκιο....πως θα πληρωθούνε οι συντάξεις όταν το τελευταίο τρίμηνο το ΙΚΑ έχει χάσει 150000 εισφορές υπαλλήλων που έχουν ήδη απολυθεί..... Φαύλος κύκλος όλα τρελέ μου....κανείς δεν την θέλει την απεργία....πιστεψέ με ούτε οι ίδιοι που την κάνουνε!! |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τελος, και γιαυτο το θεμα, ΔΕΝ υποστηριζω με τοσο σθενος τον Παπανδρεου!!! Υποστηριζω με τοσο σθενος την ελπιδα να βγουμε απο αυτην την κριση και να ζησουμε καλυτερα!!! Θα υπστηριζα τον καθενα που θα ηταν επανω και θα εφαρμοζε ενα προγραμμα με παθος και σθενος αγνοωντας το πολιτικο κοστος!! ελαχε να ειναι αυτος, αν ησουν εσυ να εισαι σιγουρος οτι τιο ιδιο θα υποστηριζα το οποιο προγραμμα σου διαφυγης απο την κριση!!!! Ελπιζω να εγινα κατανοητος!!!!!!!! Τωρα σου αοπαντω στην παραθεση, αν διαβαζες προηγουμενο ποσταρισμα μου δεν θα το εγραφες αυτο!! Φαινεται ομως οτι τα μεγάλα δικα σου ποστ εχεις την απαιτηση να τα διαβαζουμε ολοι(εγω το διαβασα εκτενως και σου απαντησα) εσυ ομως το δικο μου π.χ. δεν τον διαβασες! Διοτι η απαντηση ηταν εκει.....δες την...: Απόσπασμα:
Last edited by GeorgeP; 30-07-2010 at 15:54. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τώρα αν για σένα ελπίδα είναι η απόλυση τόσων ανθρώπων....η μείωση των μισθών....η αρνητική ανάπτυξη...να τη χαίρεσαι..... Ελπίδα με τους ψεύτες και λοποδύτες που βανδάλισαν τόσα χρόνια το κράτος...και τώρα ρουφάνε το αίμα του λαού για να βρούνε αυτά που κλέψανε δεν υπάρχει!!! Ουτε πολιτικό ποστ θα ανοίξω ούτε κομματικό...απλά μίλας κομματικά και ήρθε η ώρα να σου απαντήσω κομματικά Απο την αρχή που ξεκίνησε η κυβέρνηση τα μέτρα...έχεις ταχθεί κατα όλων των κοινωνικών ομάδων...και προασπιστής της κυβερνητικής αλήτικης πολιτικής.......ήμαρτον πια.....άνθρωποι αυτοκτονούνε...είναι στα όρια της χρεωκοπίας....μισθοί μειώνονται...οι άνεργοι αυξαν'ομαστε(βάλε κ σένα κ μένα μέσα)....τι άλλο θές πια??? για ποια ελπίδα μου λές???? Σορρυ σκοτώσαμε το ποστ για τους ιδ.φορτηγών ΔΧ αλλά δεν άντεξα.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τα εσοδα του κρατους μειωνονται καθημερινα,απο την πολλη μεγαλη μειωση του τζιρου της αγορας και την σταση εμποριου,που οι οικονομολογοι καταφεραν να επιτυχουν με τα αντικοινωνικα μετρα που εχουν εφαρμοση μεχρι σημερα...
![]() ![]() ![]() και τα χειροτερα ερχονται...και μιλαω για την αγορα η απογνωση σε ολους τους κλαδους της αγορας ειναι μεγαλη... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν ξέρω ποιός έχει δίκιο και ποιός όχι, δεν γνωρίζω από μέσα το θέμα, αλλά πιστεύω ότι και μόνο το γεγονός ότι ολόκληρο κράτος, με όλες του τις λειτουργείες (τουρισμό, αγορά, κ.λ.π) εξαρτάται από μία χούφτα ανθρώπων ανεξάρτητα από το αν αυτοί έχουν δίκιο ή όχι δείχνει πόσο ρημάδι είμαστε, για μένα δεν θα έπρεπε ποτέ καμία ομάδα να μπορεί να κρατάει από τα αρχ@@@ όλο το σύστημα όσο δίκιο και αν έχει.
Είναι θέμα οργάνωσης, πρόβλεψης, προγραμματισμού δεν αφήνεις κανένα να γίνει τόσο δυνατός που να μπορεί σε εκβιάζει. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φιλαράκι τώρα έθιξες τον δικό μου κλάδο, και όπως καταλαβαίνεις πρέπει να απαντήσω.. ![]() ![]() Το λοιπόν που λέει και ο φίλος μου ο Νότης. (είδες? εγώ σέβομαι τα πνευματικά δικαιώματα, όχι σαν κάτι άλλους που έχουν ξεπατικώσει όλες τις ατάκες σου...) ![]() ![]() Ας περιγράψουμε λίγο αυτή την περιβόητη αγορά, που πεθαίνει από τους άσχετους οικονομολόγους. Μου καρφώνεται εμένα η ιδέα να εμπορευτώ το μεγάλο όνειρο του νεοέλληνα μοτοσυκλετιστή, τις μηχανές BMW.... ![]() Δεν έχω χρήματα όμως.. ![]() ![]() Κανένα πρόβλημα. Νοικιάζω το μαμάτο κτίριο στην κεντρική λεωφόρο έναντι 10.000 ευρώ, παίρνω ένα δανειάκι 300.000 ευρώ, για να κάνω τις εγκαταστάσεις super lux (μην μας πούνε και γύφτους), δίνω και καμμιά 20αρια επιτάγες 200.000 ευρώ στην γενική αντιπροσωπεία για το εμπόρευμα και ξεκινάω. ![]() Έρχεται λοιπόν ο πελάτης (εργαζόμενος με επισφαλή θέση και 800 ευρώ μισθό) να χτυπήσει το ολοκαίνουριο adve. Εννοείται στο ανώτερο επίπεδο εξοπλισμού αυτό με την ESA (μην μας πούνε και γύφτους), 20 χιλιαρικάκια το μαλλί. Λεφτά??? Κανένα πρόβλημα... Κάνουμε την αίτηση στην τράπεζα, σε ένα 20λεπτο έχουμε την θετική απάντηση και η μπουμπού τσουλάει στην άσφαλτο................. Αυτή η αγορά πεθαίνει Κώστα μου????? Αυτή η αγορά δεν πεθαίνει τώρα, με τα μέτρα των άσχετων οικονομολόγων. Αυτή η αγορά γεννήθηκε νεκρή. Και όλοι εμείς, ως διαστροφικός λαός που είμαστε, αντί να πάρουμε το παιδί, που γεννήθηκε νεκρό και να το θάψουμε, αρχίσαμε να το ταίζουμε...... Και το ταίζαμε.. το ταίζαμε.. το ταίζαμε.. χρόνια ολόκληρα... Μόνο που το παιδί Κώστα μου ήταν νεκρό και δεν μπορούσε να χέσει... Και κάποια στιγμή έσκασε.......................... Και μας γέμισε σκ&ατό....... Και μιλάμε για πολύ ΣΚ&ΤΟ 300 δις δημόσιο χρέος & 300 δις ιδιωτικό χρέος Πολυυυυυύ Σκατό Οι οικονομολόγοι λοιπόν καταστρώσαν ένα μίγμα μέτρων, μπας και βγούμε από την δεξαμενή με τα #####. Θα πετύχει? Δεν ξέρω... Όυτε αυτοί που βγάλαν το μίγμα είναι σίγουροι. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τα μέτρα είναι επιστημονικά σωστά... Όπως επίσης, είναι σίγουρο, ότι θα μπορούσε να παρθεί ένα διαφορετικό μίγμα μέτρων και επίσης να ήταν επιστημονικά σωστό.. Άλλα ούτε και αυτό το άλλο μίγμα θα ήταν σίγουρο ότι θα πετύχαινε... Το μόνο σίγουρο είναι το σκατό... Πολύ σκατό Κώστα μου.........
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ξέρεις καμιά τράπεζα να μας δώσει ένα δανειάκι ; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θοδωρα, Με εβγαλες απο τον κοπο να απαντω στο Πολιτικης διαθεσης (με τα βιντεο) του φιλου Νικου (Ιταλου), του εταιριυ καλου φιλου Κωστα (GsManiac) και καποιων άλλων!!!! Να΄σαι καλα και σε ευχαριστω!!!! Σημ 1 (προς ιταλο): οι 150000 απολυμενοι συμβασιουχοι δεν εχουν ΙΚΑ αλλα ΤΕΒΕ το οποιο πληρωναν απο την τσεπη τους!!!! Τοσα χρόνια που ηταν ανεργοι το ΤΕΒΕ δεν ειχε εσοδα απο αυτους, πηρε κατι ψηλα για ενα διαστημα κα τωρα γυρισε στην προτερη του κατασταση!!!! Σημ 2 (παλι προς ιταλο νομιζω): πολυ σωστα λες οτι η περιουσια προστατευται και το κρατος προστατευει την περιουσια του......τις αδειες Δ.Χ.! Σημ. 3 (προς ιταλο): το οτι σε αφηνουν να κλεβεις (παρανομη πωληση αδειων Δ.Χ. σε άλλους-κλεπταποδοχους) δεν σημαινει οτι θα σε αφηνουν να το κανεις μια ζωη!!!!!! Ολα τα ωραια εχουν ενα τελος!!! Σημ 4 (προς ιταλο): περιουσιακο στοιχειο του καθε ιδιοκτητη ειναι το οχημα και οχι η αδεια Δ.Χ. αν δεν του αρεσει να κρατησει το φορτηγο και να το κανει Ι.Χ.! Την αδεια Δ.Χ. ας την επιστρεψει στο κρατος να την παρει κανας φουκαρας με 3-4 παιδια να βαλει και γραμαμτια και να παρει ενα οχημα για να δουλεψει κι αυτος! Σημ 5 -τελευταια-(προς ιταλο): ποιοι ειναι αυτοι οι ιδιοκτητες με 15, 17, και 20 αδειες Δ.Χ.? που τις βρηκαν και πως τις αποκτησαν? απαντηση: οι προεδροι των διαφορων Σωματειων ιδιοκτητων φορτηγων Δ.Χ. Γιατι οι φουκαριαρηδες οδηγοι των ιδιοκτητων αμοιβονται με 800-900ε, δουλευουν 16 ωρες την ημερα και την υπερωριακη τους εργασια την αμοιβονται (οι τυχεροι) με μαυρα? Γιατι οταν ο οδηγος συνιστα στον ιδιοκτητη αλλαγη ελαστικων (στα λινα το λαστιχο) αυτος απολυεται? Μαλλον επειδη ειχαν οικονομικο προβλημα πηραν 5,000,000 δανεια απο τραπεζες για να αγορασουν αδειες Δ.Χ. και τωρα ......χρωστανε??? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μείωση των τιμών των αυτοκινήτων, αλλά αύξηση των τιμών συντήρησης | MARK | Αυτοκίνητο | 0 | 09-07-2010 16:17 |
Οι φωνές των γονιών είναι ο εφιάλτης των παιδιών | MARK | Διάφορα | 4 | 23-05-2010 14:01 |
Ασφάλεια: Περί των υγρών των φρένων !!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 02-12-2009 19:44 |
Παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μειονότητας των νήσων Ίμβρου και Τενέδου. | georgekostas | Κόσμος | 9 | 11-11-2009 00:22 |
Μέχρι τις 20 Ιουνίου η εξαργύρωση των εισιτηρίων της συναυλίας των Depeche Mode | wolferin | Ελλάδα | 5 | 27-05-2009 01:58 |