![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Απο θεωρίες για το πόσο καλά για την χώρα ειναι τα μέτρα της κυβέρνησης έχω ακούσει πάρα πολλές.Αυτό που ξέρω προσωπικά είναι ότι έχω μια οικογενειακή επιχείρηση απο τον πατέρα μου την οποία παρέλαβα ευρωστη χωρίς χρέη με καλό όνομα και εγώ με την σειρά μου την ανέπτυξα περισσότερο χωρίς δανεια απο τράπεζες χωρίς καν μπλοκ επιταγών.Πάντα δούλευα με δικά μου χρήματα χωρίς αγοραστικές υπερβολές και παντα τυπικός στη υποχρεώσεις μου.Σήμερα μετα απο τα μέτρα Παπανδρέου είναι σχεδόν σιγουρο ότι θα κλείσω αφου πρώτα απολύσω τα άτομα που δουλεύουν στην επιχείρηση.Τώρα εσείς μπορείτε να λέτε ότι θέλετε για το πόσο αυτα τα μέτρα ειναι επιστημονικά σωστά και κουραφέξαλα, αυτα να τα πείτε στούς υπαλλήλους μου οι οποιοι δουλεύουν ολοι τους την ζωή στην επιχείρηση και τους ανακοίνωσα το σοβαρό ενδεχόμενο να απολυθούν.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
για αυτην την αγορα μιλησα εγω.....
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μείωση των τιμών των αυτοκινήτων, αλλά αύξηση των τιμών συντήρησης | MARK | Αυτοκίνητο | 0 | 09-07-2010 16:17 |
Οι φωνές των γονιών είναι ο εφιάλτης των παιδιών | MARK | Διάφορα | 4 | 23-05-2010 14:01 |
Ασφάλεια: Περί των υγρών των φρένων !!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 02-12-2009 19:44 |
Παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μειονότητας των νήσων Ίμβρου και Τενέδου. | georgekostas | Κόσμος | 9 | 11-11-2009 00:22 |
Μέχρι τις 20 Ιουνίου η εξαργύρωση των εισιτηρίων της συναυλίας των Depeche Mode | wolferin | Ελλάδα | 5 | 27-05-2009 01:58 |