Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Kimwnas
..... αυτή είναι η πεμπτουσία της υπόθεσης. Να σου "κάτσει" η μηχανή, να την γουστάρεις, και τότε μαθαίνεις να ζεις με τα "χούγια" της, αλλά το κυριότερο όταν τα μάθεις και τα αποδεχθείς, τότε μαθαίνεις και να απολαμβάνεις αυτά που έχει να σου δώσει... Και αυτό ισχύει για όλες τις μηχανές γιατί καμία δεν είναι τέλεια...
Αν πηγαίνεις με "νούμερα" και "στα χαρτιά" τότε είσαι χαμένος απο χέρι, θα αλλάζεις ψυχαναγκαστικά μηχανή κάθε 12 μήνες. Διάλεξε μια που να γου-στά-ρεις πραγματικά και απόλαυσε την... τα χούγια της πάνε πακέτο, δεν τα γλυτώνεις σε καμία μηχανή...
|
:sm5::sm5::sm5::sm5::sm5:
2 κουβέντες = ΟΛΟ το νόημα!!!!
GeorgeP προσπαθείς σε έναν χώρο με κατόχους GS να αποδείξεις πως η GS είναι μάπα! Το λιγότερο που μπορώ να το χαρακτηρίσω είναι "άκυρο"!! Βάλε 100 λίνκς και φέρε ορκισμένους μηχανικούς πως έχεις δίκιο! Αυτό το κλικ που μας έχει κάνει δεν μπορείς να το "ξεκλικάρεις". Μπες σε κανα φόρουμ με TDM, V-strom, Harley ή vespa και προσπάθησε να κάνεις το ίδιο με τα δικά τους μηχανάκια. Τον ίδιο γέλωτα θα λάβεις!!!
Οπότε μη χαλάς την ζαχαρένια σου προσπαθώντας να αλλάξεις γνώμη σε κολλημένους. Άλλωστε κι εμείς την ίδια γνώμη έχουμε για σένα. Απλά καταντάει κουραστική αυτή η "σταυροφορία"! Έτσι, αφού κανείς μας - εξαιρούνται ελάχιστοι, οι οποίοι, μάλιστα, δεν φανατίζονται τόσο - δεν τρώει ψωμί από την BMW ή την Honda δέξου οτι υπάρχουν και άλλες μηχανές γύρω σου, εκτός από Vara, και πάρα πολλοί αναβάτες προτιμούν εκείνες!
Φίλε μου sansiro.sugata αν τα κριτήρια σου είναι καθαρά οικονομικά τότε κρίνε από το πόσο μακρυά φτάνει η αράδα σου - που λένε και στο χωριό μου! Αν όμως παίζει και το "κλικ".. τότε ζυγίζοντας τα, δωσε λίγο βάρος παραπάνω στο τελευταίο γιατί μια φορά ζούμε!! Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες και ικανοποίησες το μεράκι σου, παρά να μείνεις με το απωθημένο και να σε σιγοκαίει!
επιπλέον: Η ερώτηση σου για το Vara είναι άτοπη σε αυτό το το forum. Αναμενόμενη η μεταπήδηση της κουβέντας στο GS.... Εκτός αν κατα βάθος επιθυμούσες μια "υποκειμενική" σύγκριση αυτών των 2!

Κάνε αντίστοιχη ερώτηση - για το Gs - και σε κάποιο από τα Vara-forums και αν βγάλεις άκρη...... στείλε μου πμ!!