![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απλά τώρα το κατάλαβες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι απιστευτες θεωρίες είναι αυτές ? Εγώ παρέλαβα την επιχείρηση απο τον πατέρα μου πριν 20 χρόνια και απο τότε τετραπλασίασα τον τζίρο της και τις επενδύσεις της.Ούτε ρωσίδες γίναν τα λεφτά ουτε bmw ουτε χλίδες.Και καβάτζα καναμε λεφτα για τις δύσκολες ωρες και αυτο κάνουμε τώρα οτι φράγκα είχαμε στην ακρη τα δίνουμε στις ακάλυπτες επιταγές των πελατών μας τις οποίες έχουμε κυκλοφορήσει και λόγω καλου ονόματος παμε και τις πληρώνουμε εμείς .Για ποιά δεύτερη δουλεια να κάνω? Φεύγω 7 το πρωί και γυρνάω 10 το βράδυ γιατι κάνω όλες τις δουλειές στην επιχείρηση απο οδηγός ,λογιστής, μεταφορέας.Εκτός αν καταργήσω τον ύπνο και τον αντικαταστήσω με δεύτερη δουλειά.Μας λές οτι λυπάσαι τούς καημένους τους υπαλλήλους .Τι να πω εγώ που τον έναν τον εχω παντρέψει , τον άλλον τον εχω σαν αδελφό μου και ολοι έχουν κλειδια της επιχείρηση να μπορουν να μπαινουν όταν χρειαστεί.Ετσι εύκολα ρε φίλε θα κλεισουμε την επιχειρησή μας ? Μέχρι σήμερα έχουμε ματώσει για να μην κλείσουμε και το φινάλε είναι ότι εχουμε ανθρώπους με εύκολες θεωρίες καφενείου να ονομάζουν ¨αχρηστους" αθρώπους που ποτε δεν δανειστηκαν ποτε δεν υπερέβαλαν στον τρόπο ζωής τους ούτε πέρασαν την πόρτα του καζίνο και δεν ξέρω τι άλλα λες.Αν ήξερες τον τροπο ζωής μου δεν θα με έλεγες τόσο εύκολα ¨αχρηστο¨ μόνο και μόνο επειδή κινδυνεύω να κλεισω την επιχείρησή μου μετά απο την κατάντια που έφεραν την αγορά αυτοί που μας διοικούν. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γεγονός... και τα 2 που αναφέρεις Γιώργο!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο άνθρωπος ήταν πελάτης μου.Σοβαρός επαγγελματίας και αξιόλογος άνθρωπος.Τον βοήθησα όσο μπορούσα(όπως και αυτός τόσα χρόνια ψώνιζε από εμάς).Αλλά δεν πήγαινε άλλο.Μείωσε όσο ήταν δυνατόν το προσωπικό αλλά δυστυχώς.Τον έφαγε η αναδουλειά.Πήγαινα στο μαγαζί του στην Α.Μάρκου και παλιά δεν μπορούσα να μπω μέσα από τον κόσμο.Τελευταία ήταν 10 πελάτες μέσα στο μαγαζί και αυτοί χωρίς να ψωνίζουν όλοι.Θα μου πεις τον κλαίω γιατί φοβάμαι οτι θα ακολουθήσουμε και όλοι εμείς που τον προμηθεύαμε.Μεταξύ αστείου και σοβαρού εκεί πάμε ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Διόρθωση: Εκεί μας πάνε !!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλά ρε φίλε.Παντογνώστης είσαι?????????? ΟΛΑ πια τα ξέρεις εσύ ??????Ούτε υποργός οικονομικών όλων των κυβενρήσεων να ήσουνα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλά άστα αυτά.Τα έφαγε η κοινονικοποίηση ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το έχεις παρακάνει.Τα ξέρεις ΟΛΑ και έχεις για όλους παραδείγματα.Άμα είναι έτσι και εγώ θα βγώ να πω οτι ολοι οι γιατροί είναι φακελάκιδες.Έχω να σου πωωωωωωωωω παραδείγματαααααααα ..... (ψέματα είναι.Δεν έχω παραδείγματα.Μόνο από την φαντασία μου θα τα βγάλω.Αναπόδειχτα και φαντασιόπλικτα) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και αυτά είναι φαντασιόπλιχτα και ψέματα.Έχουν γίνει αλλά σε βαθμό πολύ μικρό.Μήπως έχεις και εδώ παραδείγματα;;;;; ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μείωση των τιμών των αυτοκινήτων, αλλά αύξηση των τιμών συντήρησης | MARK | Αυτοκίνητο | 0 | 09-07-2010 16:17 |
Οι φωνές των γονιών είναι ο εφιάλτης των παιδιών | MARK | Διάφορα | 4 | 23-05-2010 14:01 |
Ασφάλεια: Περί των υγρών των φρένων !!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 02-12-2009 19:44 |
Παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μειονότητας των νήσων Ίμβρου και Τενέδου. | georgekostas | Κόσμος | 9 | 11-11-2009 00:22 |
Μέχρι τις 20 Ιουνίου η εξαργύρωση των εισιτηρίων της συναυλίας των Depeche Mode | wolferin | Ελλάδα | 5 | 27-05-2009 01:58 |