GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 02-08-2010, 11:04
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs
Προεπιλογή Απάντηση: Επιστράτευση των ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
αφου κι εγω αρχιζω και τη βρισκω...,βλεπω ειδησεις για τα νεα μετρα και την ολη κατασταση και αυτοικανοποιουμαι...σκεφτομαι παπανδρεου,παπακωνσταντινου,λοβερδο,ξενογιαννακοπουλου με δερματινα και μαστιγια και φωναζω"ετσι...ετσι,τμωρηστε μας,το αξιζουμε...εμεις φταιμε...μπραβο..."
Πάντα είχες τέτοιες τάσεις..
Απλά τώρα το κατάλαβες
Reply With Quote
Παλιό 02-08-2010, 11:33
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Δημητρη μου,

και το ΜΙΝΙΟΝ ηταν 30 χρονια στην Πατησιων κι εκλεισε!!! εφταιγε η κριση που δεν υπηρχε τοτε?
Και το ''World electric'' στην συγγρου κι αλλου εκλεισε και το πηρε ο Κωτσοβολος μεσα σε εναμιση χρονο....... εφταιγε η κριση? ποτε προλαβε η ρημαδα? Μηπως το ''saturn'' απεναντι σαν πρωτο και καλυτερο του πηρε τυην δοξα?
Και ο Λαναρας εκλεισε τις εταιρειες του.....φταιει η κριση που δεν υπηρχε?
Και η Πειραικη-Πατραικη, και το Αιγεον και, και,και....... τοσες άλλες Δημητρη μου!!
Ψάχνε να βρεις τα πραγματικα αιτια που κρυβονται πισω απο το ''κλεισιμο λογω κρισης'' και μετα εδω ειμαι να συζητησουμε!!!
Μην σκεφτεσαι με την καρδια αλλα με το μυαλο Συμπεθερε!!!!!

Στο κατω κατω ας ειχαν κανει το κουμαντο τους οταν βγαζανε τα εκατομυρια δρχ (¨η ευρο) και να μην τα τρωνε στα μπουζουκια, στα καζινα και στις Ρωσιδες για να αντεχανε αυτα τα δυσκολα χρόνια!!! Οσο αντεχανε!! Γιατι μην μου πεις οτι ο συναδελφος σου θα πεινασει τωρα που εκλεισε το μαγαζι του!!!!!! Μηπως θα γινει υπάλληλος σε άλλον που δεν εχει δουλεια????

και κατι τελευταιο πολυαγαπημενε κολλητε μου φιλε και Συμπεθερε, οι εξυπνοι ανθρωποι και αυτοι που πραγματικα βιωνουν προβλημα με την κριση και οι οποιοι ασχολουνται με το εμποριο (οποιοδηποτε εμποριο) ψαχνουν και βρισκουν και κανουν και κατι δευτερο παραπλησιο με την κυρια δουλεια τους επάγγελμα στις ελευθερες ωρες τους ωστε να ανταπεξελθουν και να κρατησουν τους υπαλληλους τους οσο περισσοτερο μπορουν αλλα και να συντηρησουν την οικογενεια τους οσο καλυτερα μπορουν!!!!! ΔΕΝ κλεινουν το μαγαζι τους ετσι ευκολα!!!!! Αν το κανουν υπαρχει πλουσια καβατζα απο πισω την οποια ειχε φροντισει ο ιδρυτης της επιχειρησης π.χ. αυτης που αναφερεις που συνηθως ειναι ο μπαμπας!!!!!! Οι διαδοχοι συνηθως ειναι αχρηστοι!!!!! Εχω να σου πω παραδειγματα στον κλαδο μου...εταιρειες με 120 κομματια (δεξαμενοπολοια) τα οποια μολις ανελαβαν οι γιοι γινανε....... Ρωσιδες και οι ετειρειες.....χρεωκοπησαν....αλλα οι γιοι ζουνε οπως ζουσαν!!!!!!!
|Γιαυτο και δεν τους κλαιω!!! Τους αμοιρους τους υπαλληλους κλαιω οχι αυτους!!!
Υπαρχει ζωντανο παραδειγμα μελους μεσα απο αυτο το φορουμ, που ακολουθει το ''και κατι άλλο τις ελευθερες ωρες'', του οποιου του εχουμε βγάλει το καπελο οικογενειακως παμπολλες φορες!!!!!!

Τι απιστευτες θεωρίες είναι αυτές ? Εγώ παρέλαβα την επιχείρηση απο τον πατέρα μου πριν 20 χρόνια και απο τότε τετραπλασίασα τον τζίρο της και τις επενδύσεις της.Ούτε ρωσίδες γίναν τα λεφτά ουτε bmw ουτε χλίδες.Και καβάτζα καναμε λεφτα για τις δύσκολες ωρες και αυτο κάνουμε τώρα οτι φράγκα είχαμε στην ακρη τα δίνουμε στις ακάλυπτες επιταγές των πελατών μας τις οποίες έχουμε κυκλοφορήσει και λόγω καλου ονόματος παμε και τις πληρώνουμε εμείς .Για ποιά δεύτερη δουλεια να κάνω? Φεύγω 7 το πρωί και γυρνάω 10 το βράδυ γιατι κάνω όλες τις δουλειές στην επιχείρηση απο οδηγός ,λογιστής, μεταφορέας.Εκτός αν καταργήσω τον ύπνο και τον αντικαταστήσω με δεύτερη δουλειά.Μας λές οτι λυπάσαι τούς καημένους τους υπαλλήλους .Τι να πω εγώ που τον έναν τον εχω παντρέψει , τον άλλον τον εχω σαν αδελφό μου και ολοι έχουν κλειδια της επιχείρηση να μπορουν να μπαινουν όταν χρειαστεί.Ετσι εύκολα ρε φίλε θα κλεισουμε την επιχειρησή μας ? Μέχρι σήμερα έχουμε ματώσει για να μην κλείσουμε και το φινάλε είναι ότι εχουμε ανθρώπους με εύκολες θεωρίες καφενείου να ονομάζουν ¨αχρηστους" αθρώπους που ποτε δεν δανειστηκαν ποτε δεν υπερέβαλαν στον τρόπο ζωής τους ούτε πέρασαν την πόρτα του καζίνο και δεν ξέρω τι άλλα λες.Αν ήξερες τον τροπο ζωής μου δεν θα με έλεγες τόσο εύκολα ¨αχρηστο¨ μόνο και μόνο επειδή κινδυνεύω να κλεισω την επιχείρησή μου μετά απο την κατάντια που έφεραν την αγορά αυτοί που μας διοικούν.
Reply With Quote
Παλιό 02-08-2010, 11:37
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Πριν απο αυτο ειχε δηλωσει χρεωκοπια!!! Εκρεμμουσαν μισθοι, εισφορες στο ΙΚΑ και ΔΟΥ!!! γιαυτο και η φωτια πριν να βγει η αποφαση εγκρισης της χρεωκοπιας!!!!! ηταν ασφαλισμενο για κατι εκατομμυρια εις την ''ν''!!!!!!!!!!
Μετα ακολουθησε και ο ''Κατραντζος'' με το ιδιο συστημα!!

Γεγονός... και τα 2 που αναφέρεις Γιώργο!!!
Reply With Quote
Παλιό 02-08-2010, 12:36
vaggel Ο/Η vaggel βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μoto: R1200GSA

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακριβώς όπως ο συνάδελφός μου ο Αντωνίου ,
από το 1958 στην αγορά,
ο οποίος πωλούσε γυναικεία ταγέρ 30 ευρώ!!!
και χθες έκλεισε τα δύο καταστήματά του στην Αγίου Μάρκου...

Ο άνθρωπος ήταν πελάτης μου.Σοβαρός επαγγελματίας και αξιόλογος άνθρωπος.Τον βοήθησα όσο μπορούσα(όπως και αυτός τόσα χρόνια ψώνιζε από εμάς).Αλλά δεν πήγαινε άλλο.Μείωσε όσο ήταν δυνατόν το προσωπικό αλλά δυστυχώς.Τον έφαγε η αναδουλειά.Πήγαινα στο μαγαζί του στην Α.Μάρκου και παλιά δεν μπορούσα να μπω μέσα από τον κόσμο.Τελευταία ήταν 10 πελάτες μέσα στο μαγαζί και αυτοί χωρίς να ψωνίζουν όλοι.Θα μου πεις τον κλαίω γιατί φοβάμαι οτι θα ακολουθήσουμε και όλοι εμείς που τον προμηθεύαμε.Μεταξύ αστείου και σοβαρού εκεί πάμε
Reply With Quote
Παλιό 02-08-2010, 12:40
vaggel Ο/Η vaggel βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μoto: R1200GSA

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vaggel Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο άνθρωπος ήταν πελάτης μου.Σοβαρός επαγγελματίας και αξιόλογος άνθρωπος.Τον βοήθησα όσο μπορούσα(όπως και αυτός τόσα χρόνια ψώνιζε από εμάς).Αλλά δεν πήγαινε άλλο.Μείωσε όσο ήταν δυνατόν το προσωπικό αλλά δυστυχώς.Τον έφαγε η αναδουλειά.Πήγαινα στο μαγαζί του στην Α.Μάρκου και παλιά δεν μπορούσα να μπω μέσα από τον κόσμο.Τελευταία ήταν 10 πελάτες μέσα στο μαγαζί και αυτοί χωρίς να ψωνίζουν όλοι.Θα μου πεις τον κλαίω γιατί φοβάμαι οτι θα ακολουθήσουμε και όλοι εμείς που τον προμηθεύαμε.Μεταξύ αστείου και σοβαρού εκεί πάμε

Διόρθωση: Εκεί μας πάνε !!!
Reply With Quote
Παλιό 02-08-2010, 12:50
spot Ο/Η spot βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΦΙΛΟΘΕΗ
Μoto: R1200GS 6-08

Απόσπασμα:
και το ΜΙΝΙΟΝ ηταν
Και το ''World electric'' στην συγγρου

Μηπως το ''saturn'' απεναντι

Και ο Λαναρας εκλεισε τις εταιρειες του.....φταιει η κριση που δεν υπηρχε?

Καλά ρε φίλε.Παντογνώστης είσαι??????????
ΟΛΑ πια τα ξέρεις εσύ ??????Ούτε υποργός οικονομικών όλων των κυβενρήσεων να ήσουνα.
Reply With Quote
Παλιό 02-08-2010, 12:52
Senior Member

Απόσπασμα:
Και η Πειραικη-Πατραικη, και το Αιγεον και, και,και....... τοσες άλλες Δημητρη μου!!

Καλά άστα αυτά.Τα έφαγε η κοινονικοποίηση
Reply With Quote
Παλιό 02-08-2010, 13:00
Senior Member

Απόσπασμα:
Στο κατω κατω ας ειχαν κανει το κουμαντο τους οταν βγαζανε τα εκατομυρια δρχ (¨η ευρο) και να μην τα τρωνε στα μπουζουκια, στα καζινα και στις Ρωσιδες για να αντεχανε αυτα τα δυσκολα χρόνια!!! Οσο αντεχανε!! Γιατι μην μου πεις οτι ο συναδελφος σου θα πεινασει τωρα που εκλεισε το μαγαζι του!!!!!!
Ρε φίλε ειλικρινά με νευρίασες τώρα.Δεν θέλω να κάνω τσακωμό αλλά θέλω να σε ρωτήσω.Μήπως είσαι εξωγίηνος;;;;;;;;;.Για ποιά εκατομύρια μιλάς;;;;;;Επειδή είμαστε κάποιοι νυκοκύριδες και φτιάξαμε μια μικρή(πραγματικά μικρή περιουσία) για να περνάμε άνετα;;;;(άνετα και όχι πλουσιοπάροχα)Δουλεύουμε μέρα νύχτα με τον αδερφό μου και τα χέρια μας έχουν φουσκώσει από τις κόλες και τα πνευμόνια μας έχουνε μπουκώσει από τα λούστρα.Είναι κακοήθεια και αισχρό αυτό που λες και απξιώνεις την δουλειά όλων μας.Και στις ρωσίδες και στα μπουζούκια πήγαιναν οι ίδιοι κάθε μέρα.Αυτοί που τα έπαιρναν την γνωστή εικοσαετία.Συν τα κοπρόσκυλα οι συνδικαλιστές και οι γύρω από αυτούς.Για αυτό κουλάρισε λιγάκι και μην βάζεις όλους τους Έλληνες στον ίδιο σκατοντενεκέ.
Reply With Quote
Παλιό 02-08-2010, 13:05
Senior Member

Απόσπασμα:
Αν το κανουν υπαρχει πλουσια καβατζα απο πισω την οποια ειχε φροντισει ο ιδρυτης της επιχειρησης π.χ. αυτης που αναφερεις που συνηθως ειναι ο μπαμπας!!!!!! Οι διαδοχοι συνηθως ειναι αχρηστοι!!!!! Εχω να σου πω παραδειγματα

Το έχεις παρακάνει.Τα ξέρεις ΟΛΑ και έχεις για όλους παραδείγματα.Άμα είναι έτσι και εγώ θα βγώ να πω οτι ολοι οι γιατροί είναι φακελάκιδες.Έχω να σου πωωωωωωωωω παραδείγματαααααααα ..... (ψέματα είναι.Δεν έχω παραδείγματα.Μόνο από την φαντασία μου θα τα βγάλω.Αναπόδειχτα και φαντασιόπλικτα)
Reply With Quote
Παλιό 02-08-2010, 13:08
Senior Member

Απόσπασμα:
τα οποια μολις ανελαβαν οι γιοι γινανε....... Ρωσιδες και οι ετειρειες.....χρεωκοπησαν....αλλα οι γιοι ζουνε οπως ζουσαν!!!!!!!
|Γιαυτο και δεν τους κλαιω!!! Τους αμοιρους τους υπαλληλους κλαιω οχι αυτους!!!

Και αυτά είναι φαντασιόπλιχτα και ψέματα.Έχουν γίνει αλλά σε βαθμό πολύ μικρό.Μήπως έχεις και εδώ παραδείγματα;;;;;
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης