![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εμένα πάντως κύριοι, σας πληροφορώ, ότι με παντρεύτηκε
![]() ![]() ![]() επένδυσε πάνω μου και κέρδισε.... με γνώρισε με R25/3, R50, R75, F650(το εν λόγω ταξίδι), R1150GS, R1200GS και τώρα έχει τον εξοπλισμό της, τις βαλίτσες (για το σίδερο!) αλλά πολύ λιγότερο χρόνο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί δεν μένεις στο Πλακιά που έχει ωραία δωμάτια και μπαράκια και απο εκεί πας όπου θέλεις...
Καλά να περάσετε και μη την καλομαθαίνεις... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις, το πιθανότερο είναι να μείνω στην περιοχή Πλακιά-Δαμνιόνη,αν και θα ήθελα να είμαι κοντά στην Τριόπετρα-Αγ. Παύλο. Αυτό που θα ήθελα, είναι να μου προτείνετε- αν ξέρετε- συγκεκριμένο κατάλυμα, που να επιτρέπει να πηγαίνεις στην παραλία χωρίς μηχανή.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μίλησε με τον κύριο Μανώλη (6944518026 ή 2832 032003) χρησιμοποίησε το όνομα μου (δες το από προφίλ μου) πάω εκεί με την οικογένεια τα τελευταία 13 χρόνια |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πάσχα στην Κρήτη | teo71 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 37 | 09-04-2010 08:03 |
Διαμονή στην Θεσσαλονίκη για την κοπή της Πίτας! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 49 | 21-03-2010 23:13 |
Η πίττα του GS Forum στην Κρήτη 21-2-10 !!! | FANISGS | "Το ... κοπή τη πίττα" | 421 | 18-03-2010 10:08 |