![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο θεματάκι!!!
Καταρχάς ο εσωτερικός τουρισμός είναι αυτός που έχει φτιάξει όλους τους επιχειρηματίες σε όλα τα νησιά και αυτός που αφήνει λεφτά!! Ναι ο έλληνας θα πάει διακοπές Παίδες....!!Απλά με μια τεράστια διαφορά...εκεί που πέρυσι έφευγε απο τέλος ιουλιου...τώρα θα φύγει την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου!! Και η άλλη διαφορά είναι ...ότι πλέον και ο έλληνας των 25...των 35...των 45...των 55 κτλ κτλ θα τα μαζέψει φέτος και θα πάει στο χωριό του.....και ας είναι κ βουνό....τα νησάκια οι περισσότεροι θα τα κόψουνε ....και θα προτιμήσουνε τα εξοχικά τους ή τα σπίτια φίλων τους !! Φυσικά εκεί που θα πάνε θα την βγάλουνε "μέσα" κομμένα τα ουζάκια και τα ποτάκια!!! Για αυτό έχει πληγει ο τουρισμός μας..... Οι έλληνες μειώσανε τις διακοπές τους κατα μια βδομάδα(αυτοί που μπορούσανε να πάνε) και φυσικά μειώσανε και κατα πολύ τα έξοδα τους που θα κάνανε!! Τουλάχιστον η οικογένεια μου....όλοι μα όλοι οι φίλοι μου προτιμήσανε τα χωριά τους φέτος.....και όλοι φύγανε αυτήν την παρασκευή και θα γυρίσουνε μετα το δεκαπενταυγουστο! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αγάπη μου δεν "μπορώ".....λόγω κρίσης! | Arkas | Ελλάδα | 9 | 16-06-2010 19:18 |
«Όχι» στο δώρο Πάσχα λόγω κρίσης λένε οι οδηγοί TAXI ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 9 | 30-03-2010 14:01 |
Tί βλέπετε ? | Carduelis | Αστεία Video | 7 | 31-12-2009 05:53 |
Εσείς τι βλέπετε; | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 17:00 |
Ο Έλληνας είναι πάντα Έλληνας | wolferin | Αστεία Video | 5 | 27-06-2009 06:00 |