![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Καθώς επίσης και στην Νομική και τι θα γίνει δεν θα πηγαίνει ατην σχολή είναι σαν να λέμε δεν οδηγούμε στο δρόμο γιατί γίνονται ατυχήματα. Οι φασαρίες γίνονται όταν έχει πορείες και όχι κάθε μέρα, αν τώρα θέλει να πάει στην πορεία και στην Κηφισιά να μένει θα πάει. ![]() Μην το σκέφτεσαι, άσε που από φθινόπωρο θα αρχίσουν και απεργίες στα λεωφορεία και στο Μετρό και θα σου ζητάει μηχανάκι μετά να πηγαίνει στην σχολή. ![]() 15 λεπτά κάθε μέρα επί 4-5 χρόνια είναι μία ζωή ολόκληρη και ο χρόνος στην πόλη είναι χρήμα. |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνω με τον Νοκολα(Λεοντοκαρδος).
Η περιοχη βρυθει απο πορνεια,πρεζα και Πακιστανια. Τωρα αν αυτα γινονται 200 μετρα πιο εκει,απο εκει που βρηκατε διαμερισμα,σιγα το μακρυα. Εγω δεν αφηνω δικα μου ατομα να πατανε το ποδι τους εκει. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είναι παραλληλη της Διδότου και 3 τετράγωνα νομίζω πιό πάνω. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν μου αρέσει η περιοχή πιο πάνω από την εκκλησία και πιο κάτω από την Διδότου: Πάνω από την εκκλησία η κοπέλα μπορεί να βαρεθεί, η περιοχή ίσως να είναι υποανάπτυκτη, όμως θα πετύχετε καλά ενοίκια. Δεν έχει επεισόδια εκεί πάνω, είναι όμως φτωχά. Επίσης δεν μου αρέσει η περιοχή πιο κάτω από την Διδότου, προς Πανεπιστημίου, γιατί έχει πολύ κόσμο και θα είναι μέσα στην κίνηση κάθε φορά που γίνεται κάτι. Μέχρι την Χαρ Τρικούπη είναι καλά και η περιοχή σφίζει από φοιτητές, πιο κάτω όμως δεν μου αρέσει γιατί υπάρχουν πολλές συνοικίες ακόμα με κακές παρέες. Θα επέλεγα την ζώνη που κυμαίνεται από Χαρ Τρικούπη, μέχρι την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, μέχρι τον Άγιο Νικόλαο και μέχρι την Διδότου. Θα πετύχεις καλά ενοίκια, και η κοπέλα θα έχει ότι χρειάζεται δίπλα της. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω φίλε μου αλλά δεν υπαρχει χειρότερη επιλογή από τα Εξάρχεια.Όχι μόνα τα βράδια, αλλά και την ημέρα είναι γεμάτο με κλεψιές ναρκωτικά και πορνία.Έχω πελάτες που κάθε τρείς και λίγο, ταμπουρώνονται στα μαγαζιά τους για να μην τους σκοτώσουν οι αναρχικοί ή οι αστυφύλακες.Γιατί και οι αστυφύλακες όταν κυνηγάνε τα ####παιδα, αν βρεθείς μπροστά τους, από κεκτημένη, σε πήραν παραμάζωμα.Και μπορεί να μην γίνεται σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο η διαδήλωση, αλλά με τα κηνυγητά, πηγαίνουν παντού.Άσε τα δακρυγόνα και τα καπνογόνα.Και από οτι λέγεται, από φθινόπωρο ετοιμάζονται πολλές ταραχές.και όπως καταλαβαίνεις όλα εκεί γύρω.Φίλος μου έχει κλείσει το μαγαζί του για μια βδομάδα και βάζει σιδεριές και ειδικά ρολά γιατί ακούγονται όλα αυτά για το φετινό χειμώνα.Καλή απόφαση, οτι και αν αποφασίσεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
αχχχχ!φοιτητικη ζωη...!
![]() ειτε μεινει κεντρο ειτε τραβηχτει πιο εξω(με την προυποθεση παντα να βολευεται με μετρο) ειναι μια χαρα...,οποτε ας αποφασισει η ιδια! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά δεν είναι τυχαίο που οι παλιοί κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και φεύγουν εκτός εξαρχείων
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εξάρχεια είναι δύσκολα.
Νεάπολή είναι η περιοχή μεταξύ Κολωνακίου και Χαρ Τρικούπη. Ο τίτλος στο thread γράφει για την Νεάπολη εξαρχείων. Η συγκεκριμένη ζώνη είναι εντάξει και μάλιστα ήσυχη και πράσινη. Τα εξάρχεια και η πλατεία τους είναι δύσκολη περιοχή. Μεμονωμένες καταστάσεις ναρκωτικών και επεισοδείων βλέπουμε δυστυχώς παντού, συμπεριλαμβανομένου και στο Καστρί, και στην Εκάλη και στο Καβούρι. Γενικότερα όμως η Νεάπολη είναι ακριβή και καλή περιοχή, μολονότι πολύ συγκεκριμένη. |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε παιδιά, μπορεί η συγκεκριμένη πινέζα να είναι καλή.Αλλά το κοριτσάκι θα θέλει να βγει το βράδυ, να πιεί ένα καφέ, να πάει να πάρει μια τσίχλα λίγο παρακάτω που θα βρει ψιλικατζίδικο ανοιχτό.Ακόμη να βγει για λίγο βάδισμα.Να γυρίσει από το Χαλάνδρι που πήγε σε μια φίλη της.Να φοβάται να φτάσει μέχρι το σπίτι της;;;;Γιατί μπορεί η Νε'απολη να είναι μια όαση(δεν θέλω να αμφισβητήσω τους φίλους),αλλά αν πρέπει για να φτάσει στην όαση να περάσει από μια έρημο με σκ@τ@, τότε ας μου λείπει το φτηνό διαμέρισμα.Δίνω 50 εβραίους παραπάνω και πάω σε μια αξιοπρεπή περιοχή.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγή λαδιών σε καινούργιο κινητήρα, τα φώτα σας, | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 16-11-2009 23:56 |
Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 18:14 |
Τα φώτα σας | petkostas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 24-09-2009 15:14 |
ΣΟΣ!!! παιδιά τα φώτα σας!!! | tzik1 | Γενικά - Αναβάτης | 31 | 14-09-2009 01:05 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 17:36 |