GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 10-08-2010, 23:06
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Απάντηση: Νεάπολη Εξαρχείων, τα φώτα σας...παρακαλώ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστώ Σταύρο όλες οι γνώμες σεβαστές, εντάξει και εγώ δεν είμαι από την Σαμαρίνα ξέρω τι είναι το κέντρο, αλλά και εκεί που λέω δεν ξέρω μου φαίνετε ήσυχα, παντού στα Εξάρχεια γίνονται φασαρίες???

Μιλάω για Νεάπολη 2 τετράγωνα κάτω από το Γαλλικό Ινστιτούτο.
Σκέφτηκα γιά Πανόρμου,
αλλά τι να πω και αυτά τα 15 λεπτά στάση-λεφωρείο κλπ ΜΜΜ
ξέρω ότι είναι θέμα, θα δω και αυριο κ θα δούμε τι θα γίνει...
Οι φασαρίες γίνονται κυρίως στο Σύνταγμα, στην Σταδίου όταν ανεβαίνει η πορεία, στα προπύλαια όταν κατεβαίνει και στο Πολυτεχνείο στο τέλος της ημέρας

Καθώς επίσης και στην Νομική και τι θα γίνει δεν θα πηγαίνει ατην σχολή είναι σαν να λέμε δεν οδηγούμε στο δρόμο γιατί γίνονται ατυχήματα.

Οι φασαρίες γίνονται όταν έχει πορείες και όχι κάθε μέρα, αν τώρα θέλει να πάει στην πορεία και στην Κηφισιά να μένει θα πάει.
Μην το σκέφτεσαι, άσε που από φθινόπωρο θα αρχίσουν και απεργίες στα λεωφορεία και στο Μετρό και θα σου ζητάει μηχανάκι μετά να πηγαίνει στην σχολή.

15 λεπτά κάθε μέρα επί 4-5 χρόνια είναι μία ζωή ολόκληρη και ο χρόνος στην πόλη είναι χρήμα.
Reply With Quote
Παλιό 10-08-2010, 23:13
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V

Συμφωνω με τον Νοκολα(Λεοντοκαρδος).
Η περιοχη βρυθει απο πορνεια,πρεζα και Πακιστανια.
Τωρα αν αυτα γινονται 200 μετρα πιο εκει,απο εκει που βρηκατε διαμερισμα,σιγα το μακρυα.
Εγω δεν αφηνω δικα μου ατομα να πατανε το ποδι τους εκει.
Reply With Quote
Παλιό 10-08-2010, 23:13
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα,

Όσο πιο ψηλά προς την Διδότου, τόσο το καλύτερο.
Το γραφείο μου βρίσκεται στην Διδότου και Ασκληπιού 26. Είναι αρκετά ήσυχα και έχει πράσινο. Supermarket στην Ασκληπιου, όπως και διάφορες υπηρεσίες ΟΤΕ, ΔΕΗ και διάφορα άλλα. Στην περιοχή υπάρχουν πολλού φοιτητές, ειδίως προς την Διδότου που βγάζει κολωνάκι. Η περιοχή την ημέρα είναι γεμάτη κόσμο και φοιτητές, ενώ την νύχτα που αρκετές φορές πηγαίνω στο γραφείο το βράδυ, έχει ασφάλεια λόγω των ΜΑΤ που βρίσκονται στην περιοχή (γωνία Χ Τρικούπη και Διδότου, λόγω των γραφείων του ΠΑΣΟΚ).

Είναι πολύ ευχαριστημένος με την περιοχή, παρόλο κέντρο, και βρίσκομαι στο πράσινο με πολλές υπηρεσίες στα πόδια μου. Η πλατεία και οι καφετέριες στο κολωνάκι είναι δίπλα, ενώ η Νομική και η εστία επίσης δίπλα (για μεσημεριανό, πληροφορική, κτλ).

Ότι χρειαστείς σχετικά με την περιοχή πάρε με στο κινητό ή στο γραφείο, 210 360 3387.

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.
Ευχαριστώ Μιχάλη, για την Ερεσσου τι γνώμη έχεις??
Είναι παραλληλη της Διδότου και 3 τετράγωνα νομίζω πιό πάνω.
Reply With Quote
Παλιό 10-08-2010, 23:22
Michael Chatzilias Ο/Η Michael Chatzilias βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αθήνα, Μετς
Μoto: Έμεινα χωρίς μηχανή...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστώ Μιχάλη, για την Ερεσσου τι γνώμη έχεις??
Είναι παραλληλη της Διδότου και 3 τετράγωνα νομίζω πιό πάνω.
Δεν θυμάμαι ποιά είναι η Ερεσσού. Νομίζω όμως από τα λεγόμενά σου ότι είναι πιο πάνω από τον Αγ. Νικόλαο, σωστά;

Δεν μου αρέσει η περιοχή πιο πάνω από την εκκλησία και πιο κάτω από την Διδότου: Πάνω από την εκκλησία η κοπέλα μπορεί να βαρεθεί, η περιοχή ίσως να είναι υποανάπτυκτη, όμως θα πετύχετε καλά ενοίκια. Δεν έχει επεισόδια εκεί πάνω, είναι όμως φτωχά.

Επίσης δεν μου αρέσει η περιοχή πιο κάτω από την Διδότου, προς Πανεπιστημίου, γιατί έχει πολύ κόσμο και θα είναι μέσα στην κίνηση κάθε φορά που γίνεται κάτι.

Μέχρι την Χαρ Τρικούπη είναι καλά και η περιοχή σφίζει από φοιτητές, πιο κάτω όμως δεν μου αρέσει γιατί υπάρχουν πολλές συνοικίες ακόμα με κακές παρέες.

Θα επέλεγα την ζώνη που κυμαίνεται από Χαρ Τρικούπη, μέχρι την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, μέχρι τον Άγιο Νικόλαο και μέχρι την Διδότου. Θα πετύχεις καλά ενοίκια, και η κοπέλα θα έχει ότι χρειάζεται δίπλα της.
Reply With Quote
Παλιό 10-08-2010, 23:27
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν θυμάμαι ποιά είναι η Ερεσσού. Νομίζω όμως από τα λεγόμενά σου ότι είναι πιο πάνω από τον Αγ. Νικόλαο, σωστά;

Δεν μου αρέσει η περιοχή πιο πάνω από την εκκλησία και πιο κάτω από την Διδότου: Πάνω από την εκκλησία η κοπέλα μπορεί να βαρεθεί, η περιοχή ίσως να είναι υποανάπτυκτη, όμως θα πετύχετε καλά ενοίκια. Δεν έχει επεισόδια εκεί πάνω, είναι όμως φτωχά.

Επίσης δεν μου αρέσει η περιοχή πιο κάτω από την Διδότου, προς Πανεπιστημίου, γιατί έχει πολύ κόσμο και θα είναι μέσα στην κίνηση κάθε φορά που γίνεται κάτι.

Μέχρι την Χαρ Τρικούπη είναι καλά και η περιοχή σφίζει από φοιτητές, πιο κάτω όμως δεν μου αρέσει γιατί υπάρχουν πολλές συνοικίες ακόμα με κακές παρέες.

Θα επέλεγα την ζώνη που κυμαίνεται από Χαρ Τρικούπη, μέχρι την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, μέχρι τον Άγιο Νικόλαο και μέχρι την Διδότου. Θα πετύχεις καλά ενοίκια, και η κοπέλα θα έχει ότι χρειάζεται δίπλα της.
Πολύ κατατοπιστικός, ευχαριστώ για τις πληροφορίες και γιά την πρόσκληση!
Reply With Quote
Παλιό 11-08-2010, 10:19
seller1 Ο/Η seller1 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ATHINA
Μoto: r1200gs

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω φίλε μου αλλά δεν υπαρχει χειρότερη επιλογή από τα Εξάρχεια.Όχι μόνα τα βράδια, αλλά και την ημέρα είναι γεμάτο με κλεψιές ναρκωτικά και πορνία.Έχω πελάτες που κάθε τρείς και λίγο, ταμπουρώνονται στα μαγαζιά τους για να μην τους σκοτώσουν οι αναρχικοί ή οι αστυφύλακες.Γιατί και οι αστυφύλακες όταν κυνηγάνε τα ####παιδα, αν βρεθείς μπροστά τους, από κεκτημένη, σε πήραν παραμάζωμα.Και μπορεί να μην γίνεται σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο η διαδήλωση, αλλά με τα κηνυγητά, πηγαίνουν παντού.Άσε τα δακρυγόνα και τα καπνογόνα.Και από οτι λέγεται, από φθινόπωρο ετοιμάζονται πολλές ταραχές.και όπως καταλαβαίνεις όλα εκεί γύρω.Φίλος μου έχει κλείσει το μαγαζί του για μια βδομάδα και βάζει σιδεριές και ειδικά ρολά γιατί ακούγονται όλα αυτά για το φετινό χειμώνα.Καλή απόφαση, οτι και αν αποφασίσεις.
Reply With Quote
Παλιό 11-08-2010, 10:26
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

αχχχχ!φοιτητικη ζωη...!
ειτε μεινει κεντρο ειτε τραβηχτει πιο εξω(με την προυποθεση παντα να βολευεται με μετρο) ειναι μια χαρα...,οποτε ας αποφασισει η ιδια!
Reply With Quote
Παλιό 11-08-2010, 10:49
samios Ο/Η samios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Athina
Μoto: R1200GS

Παιδιά δεν είναι τυχαίο που οι παλιοί κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και φεύγουν εκτός εξαρχείων
Reply With Quote
Παλιό 11-08-2010, 10:54
Michael Chatzilias Ο/Η Michael Chatzilias βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αθήνα, Μετς
Μoto: Έμεινα χωρίς μηχανή...

Εξάρχεια είναι δύσκολα.
Νεάπολή είναι η περιοχή μεταξύ Κολωνακίου και Χαρ Τρικούπη.
Ο τίτλος στο thread γράφει για την Νεάπολη εξαρχείων.
Η συγκεκριμένη ζώνη είναι εντάξει και μάλιστα ήσυχη και πράσινη.
Τα εξάρχεια και η πλατεία τους είναι δύσκολη περιοχή.

Μεμονωμένες καταστάσεις ναρκωτικών και επεισοδείων βλέπουμε δυστυχώς παντού, συμπεριλαμβανομένου και στο Καστρί, και στην Εκάλη και στο Καβούρι. Γενικότερα όμως η Νεάπολη είναι ακριβή και καλή περιοχή, μολονότι πολύ συγκεκριμένη.

Reply With Quote
Παλιό 11-08-2010, 14:36
nasos Ο/Η nasos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: BYRONAS
Μoto: 1200 GS

Βρε παιδιά, μπορεί η συγκεκριμένη πινέζα να είναι καλή.Αλλά το κοριτσάκι θα θέλει να βγει το βράδυ, να πιεί ένα καφέ, να πάει να πάρει μια τσίχλα λίγο παρακάτω που θα βρει ψιλικατζίδικο ανοιχτό.Ακόμη να βγει για λίγο βάδισμα.Να γυρίσει από το Χαλάνδρι που πήγε σε μια φίλη της.Να φοβάται να φτάσει μέχρι το σπίτι της;;;;Γιατί μπορεί η Νε'απολη να είναι μια όαση(δεν θέλω να αμφισβητήσω τους φίλους),αλλά αν πρέπει για να φτάσει στην όαση να περάσει από μια έρημο με σκ@τ@, τότε ας μου λείπει το φτηνό διαμέρισμα.Δίνω 50 εβραίους παραπάνω και πάω σε μια αξιοπρεπή περιοχή.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης