![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι μπορεί ο Πειραιάς να έχει κουράσει μερικούς.
Πολύ ωραία η ιδέα να πάμε κάπου πιο κεντρικά. Φυσικά και είμαι μέσα (μετά τη δουλειά) αρκεί να βρούμε κι' ένα μέρος για να ψιλοτσιμπήσουμε μετά. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΕΠΙ ΤΙΣ ΤΣΑΚΑΛΩΦ ΣΤΟ DERLICIOUS - μαγικό σουβλάκι.... |
|
|||
|
|||
![]()
Να τα πείτε, να φάτε και να πιείτε αλλά και να με θυμηθήτε γιατί βρήκατε την ημέρα της εβδομάδας που δεν σχολάωωωωωωωωωωωωωωωω!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα κι εγώ!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Δεν υπάρχει πρόβλημα ...... θα έρθουμε να σε βρούμε απ' έξω απ' το γραφείο .... ![]() ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ποιός είπε για Περαιά ;;;;; ![]() Στη Σάμο είναι ο άνθρωπος ..... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά να τα λέτε μια κι εγώ τώρα αρχίζω να τρέχω!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σχόλασα και ακόμα περιμένω και δεν έχει Σάμο η Δραπετσώνα ούτε σε πλατεία! Ηρθε όμως αργά ένα σαβούρι (κουιμπέκα) του Αγούδιμου από Σάμο εάν εννοείς αυτό! ![]() ![]() ![]() Last edited by pepax66; 27-03-2009 at 11:49. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ταξιδάκι στο εξωτερικό | GS_maniac | Ταξίδια στο εξωτερικό | 16 | 05-04-2009 01:51 |
Η οδήγηση στο χιόνι | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 10 | 19-03-2009 02:14 |
ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ..... | danaos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 63 | 16-03-2009 23:22 |
δυστύχημα στο δρόμο | kostas-patra | Κοινωνική ευαισθησία | 1 | 15-03-2009 21:35 |