![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εντυπωσιαστηκα που μεσα στον 15Αυγουστο η απαντηση ηταν αμεσοτατη! Αξιζουν ενα μπραβο! Αγαπητέ κε Παπαδόπουλε, Ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία. Αναφορικά με το ερώτημά σας, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές της BMW AG, η ποσότητα της βαλβολίνης για το διαφορικό είναι 180 ml. Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνιση τυχόν χρειαστείτε, σας υπενθυμίζουμε ότι το Επίσημο Δίκτυο BMW βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με εκτίμηση Μαριλένα Στρίγκα Τμήμα Επικοινωνίας Πελατών BMW Hellas |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ....χαιρομαι να το μαθαινω και απ το στομα της μαμας....απλα θα ημουν ακομα πιο χαρουμενος αν διευκρίνιζε αν ισχύει το 180 μλ για ολα τα μοντελα |
|
|||
|
|||
![]()
Τι εννοειτε ρε παιδια με το "διαφορικο"??
Διαφορικο εχουν τα οχηματα για να μοιρασουν τη κινηση σε δυο τροχους.... Τι ακριβως "διαφορισμο" κανει το διαφορικο πανω στη μοτοσυκλετα?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα μου ειπαν ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ οτι βαζουμε 250ml!
![]() τι κανουμε τωρα ? επισης γρασαρουμε και τον αξονα (ασπρο γρασο) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
...η ιστορια εχει ως εξης! στις αρχες του 2004 η BMW ανακοινωσε και βραβεύτηκε μαλιστα για τον νεου τυπου συστημα μεταδοσης με αξονα που εφεραν τα νεα GS1200. Υποσχοταν οτι δεν χρειαζεται ποτε συντηρηση και ηταν τοσο σιγουροι που δεν εβαλαν βαλβιδα εξαερισμου για τις βαλβολινες καθως και εξοδο για ενδεχομενη αλλαγη τους! ...αλλα οι υπολογισμοι τους δεν βγηκαν σωστοι .....τα 250μλ ηταν πολλα και καθοτι σφραγισμένες ...στις υψηλες θερμοκρασιες αναπτυσσόταν τοσο πιεση που τιναζαν τα λαδια απ τις φλατσες στη τρυπα! ![]() ...τις επομενες χρονιες με χαμηλοτερους τους τονους αλλα χωρις να παραδεχτουν την υπεροψια τους .... στα νεοτερα μοντελα αλλαξαν την οδηγία με 180μλ και εβαλαν και μια εξοδο με την εντολη αλλαγη βαλβολινες καθε 40χιλιαδες! ....αυτη ειναι η δικια μου θεωρια ...απλα θελω να το ακουσω και απ το στομα της μαμας! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνω και επαυξανω σε ολα Γιαννη, εκτος του οτι δεν προβλεψαν τροπο εξαγωγης του ελαιου. Υπαρχει, αλλα η διαδικασια, οπως πολυ καλα ξερεις, εξαγωγης του ελαιου απαιτει λιγο.... φασαρια
![]() Εκαναν καλη δουλεια στην ταπα "tranformer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
respect ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΞΑΝΑ ρωτησα και εμαθα οτι το διαφορικο θελει 220ml ,max 250ml
DOC η κυρια που μιλησες δεν απαντησε σωστα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
δεν εχω GS | valerougas | Καλώς ήλθατε | 21 | 31-12-2009 10:34 |
Γιατρε θα ζησει το διαφορικο μου??? | mlock | Τεχνικά θέματα διάφορα | 29 | 17-12-2009 20:21 |
Δεν εχω λογια.... | El Buitre | Τι μας έτυχε | 14 | 16-11-2009 20:11 |
Μηπως ειμαι τρελος,μηπως τα εχω χαμενα? | Kwstas_kef | Γενικά - Αναβάτης | 32 | 06-09-2009 12:45 |
προβλημα με το διαφορικο | jj14 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 16-03-2009 12:26 |