![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ο pirate αγαπητέ φίλε και συνφορουμίτη έχει και μια δουλειά και δεν μπορεί να την αφήσει για να σε δει μια ώρα να φόραγες φουστανάκι και να έβλεπες ότι όλα θα ήταν διαφορετικά ........ ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωωωπα...εχει και απο τους ''αλλους'' εδω μεσα?
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
καλα δεν θυμάσε τι έγραφες στον gsmaniac Κωστάκη ότι θα ξυριστείς κλπ κλπ οπότε το "λούγκρες" άτοπο ...... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μετά από μια μαγευτική πλην όμως αρκετά κουραστική διαδρομή γεμάτη από κλειστες στροφές και απαράδεκτη άσφαλτο, φτάσαμε στη μαγευτική Σούγια...
Η Σούγια βρίσκεται 60km νότια των Χανίων... Οι πρώτες φωτό... μόλις εμφανίστηκαν απ´ το σκοτεινό δωμάτιο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η θερμοκρασία είναι 39oC οπότε πάω βουρ για βουτιάάάά.... Μετά το μπάνιο δε, θα ανέβουμε ακριβώς πίσω μου... όπου και θα γίνει μάχη... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μπα δε θέλω να μπώ ανάμεσα σας, τα δικά μου γούστα είναι άλλα ....... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Κερνάω καφέ στο Σπήλι.......
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αύγουστο στη (Κων)Πόλη... | Alfa7 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 40 | 21-08-2010 20:50 |
| Σκέφτηκα ένα ταξιδάκι (γύρο Ισπανίας-Πορτογαλίας) για τον Αύγουστο... | arisp | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 4 | 24-06-2010 17:14 |
| Καρχαρίας 4,5 μέτρων πιάστηκε στα δίκτυα ψαράδων στα Χανιά | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 25-04-2010 22:59 |
| Καφεδάκι στα Χανιά Τετάρτη 2/12!!! | jmar | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 05-12-2009 17:22 |
| Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 14:20 |