![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Πραγματικά και εγώ δεν έχω καταλάβει τι είδους πολιτική ανάπτυξης είναι αυτή .Και πραγματικά καταλαβαίνω την πολιτική εξυγίανσης με περικοπές στον Δημόσιο τομέα ( και ασφαλώς δεν εννοώ την μείωση μισθών ) , αλλά αυτή την ανάπτυξη με δημιουργία ανέργων και κλείσιμο επειχειρήσεων , δεν την καταλαβαίνω .Εκτός και εάν εννοούν ως ανάπτυξη τη πρόοδο που θα κάνουμε προς το καλύτερο , αφού όμως πρώτα έρθει η εξαθλίωση .
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εξαθλίωση και μετά η ανάπτυξη!!... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μαύρες μέρες...
|
|
|
|||
|
|||
|
Εεε! Άμα είναι να γίνουμε Γερμανία... χαλάλι!!!
![]() Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα γίνουμε μόνο χάλι...
|
|
|
|||
|
|||
|
5 δις ευρώ, κάτσε να το γράψω με μηδενικά να το καταλάβουμε καλύτερα...5.000.000.000 υπολογίζουν να εισπράξουν από πρόστιμα λέει που θα επιβάλει το ΣΔΟΕ σε 4 μήνες (εώς το τέλος του χρόνου)
![]() Ποιοί τα έχουν αυτά τα λεφτά για να δώσουν σε πρόστιμα; και αν τα έχουν σιγά μην τα δώσουνΤι είναι τα 5 δις βρε παιδιά; και λιόσπορα να είναι δεν μαζεύονται, από ότι φαίνεται και αν όλα όσα γράφονται είναι αλήθεια δεν την γλυτώνουμε την χρεοκοπία οπότε θα λυθεί και η απορία όσων πίστευαν ότι έπρεπε να την κηρύξουμε από την αρχή... Βοηθειά μας .... |
|
|
|||
|
|||
|
Αδερφέ μου Σταύρο, βάλθηκες να μας μαυρίσεις τη ψυχή απόψε! Εχει που έχει και τη ζέστη μας αποτελείωσες!
Ευτυχώς που λείπει και ο GeorgeP..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Πρέπει να μάθουν οι πολιτικοί το "Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς" δες και εδώ για παράδειγμα Μέσα στο 2010 θα έχουμε καλύτερα νοσοκομεία - Ξενογιαννακοπούλου στο "Veto" | Άρθρα | NewsTime |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τα μάτια στον ουρανό! - Που θα είναι ορατή η βροχή των Περσείδων | gsmaniac | Περιβάλλον | 13 | 12-08-2010 13:10 |
| Τα MotoGP επιστρέφουν στα 1.000κ.εκ | riko46 | Αγώνες | 4 | 17-12-2009 21:43 |
| Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 17:38 |
| Τα καμένα δεν θα γίνουν βίλες και οικόπεδα | yannis | Ανέκδοτα | 5 | 25-08-2009 07:55 |
| Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 17:36 |