![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για τα λαμογια που μας κυβερνουν, και δεν αναφερομαι μονο στους πολιτικους αλλα και σε μεγαλοδημοσιογραφους και μεγαλοεπιχειρηματιες, αυτη η κατασταση αποτελει αλλη μια ευκαιρια πλουτισμου...!
![]() γιατι μη μου πειτε οτι αν ηθελαν δε θα μπορουσαν να βελτιωσουν την οικονομικη κατασταση...! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως που πριν μερικά εκατομμύρια χρόνια σπουδασα οικονομικά, έμαθα ότι σε περιόδους κρίσης, το πρώτο που κάνεις είναι να μειώσεις την φορολογία, να δώσεις κίνητρα, για να αυξήσεις τα κρατικά σου έσοδα (μέσα και η μείωση της φοροδιαφυγής σε αυτό), ώστε να προχωρήσεις σε ανάπτυξη(πέραν της μείωσης των εξόδων). Το είπε άλλωστε και ο Π'Κωνσταντίνου σε κάποια συνέντευξη....
Φαίνεται τώρα έχουν άλλο μοντέλο εξόδου απο την κρίση ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
(βλ. λαιμητόμος) του Δ.Ν.Τ. στην Ελλάδα! |
|
|||
|
|||
![]()
.... ανάπτυξη δεν βλέπω, και το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπω ούτε συζητήσεις η έστω εξαγγελίες, κάτι βρε παιδί μου....
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα μάτια στον ουρανό! - Που θα είναι ορατή η βροχή των Περσείδων | gsmaniac | Περιβάλλον | 13 | 12-08-2010 13:10 |
Τα MotoGP επιστρέφουν στα 1.000κ.εκ | riko46 | Αγώνες | 4 | 17-12-2009 21:43 |
Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 17:38 |
Τα καμένα δεν θα γίνουν βίλες και οικόπεδα | yannis | Ανέκδοτα | 5 | 25-08-2009 07:55 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 17:36 |