![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε πάωωωωωωωωωωω ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Spam τέλος!
Από δω και πέρα θα πέφτει |
|
|
|||
|
|||
|
δηλαδη ρε φιλαρακι ο τιτλος απο μονος του δεν αποτελει spam?
![]() το varadero ανταγωνιστης του gs? που ακουστηκε!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Σε παω αντε βαλε ταξη εδω . Νομιζω λεω νομιζω οτι εχω γινει μελος σε forym για gs λεω γω τωρα
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Αν και ειμαι ΑΕΚ
(οχι πως παρακολουθω και ποτε )ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΩ ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Η τάξη, όπως λες, φίλε Θεολόγε μπαίνει, όχι τόσο για να σταματήσει το spam, αλλά για να σταματήσουν "αυτά" που χαλάνε το θέμα, που ανέβασε ο Γιώργος (Gemat) .... Ο καθένας μας, έχει άποψη - πάντα σεβαστή απ' τους υπολοίπους, που την "καταθέτει" στο φόρουμ .... Το αν είναι αντίθετη απ' την δική μου, την δική σου ή του "χ" μέλλους, αυτό είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον, γιατί υπάρχει πολυφωνία κ λόγος για συζήτηση ανάμεσά μας .... Όσο για το ότι γράφτηκες σε φόρουμ για GS, θα διαφωνήσω μαζί σου, γιατί αφενός το φόρουμ είναι ανοιχτό σε ΟΛΟΥΣ - GSάκιδες και μη και αφετέρου, ο Γιώργος (Gemat), στον ένα χρόνο κ κάτι που είναι στην παρέα μας, είναι κ σοβαρός, αλλά έχει κ άποψη, την οποία ΚΑΙ την υποστηρίζει τεκμηριωμένα ..... Έναντι άλλων μελλών μας GSάκιδων, που έχουν 0 μηνύματα, κ δεν ξέρουμε ούτε ΑΝ έχουν άποψη .... ![]()
|
|||
|
|||
|
Που μενεις αγοράκι μου!!!! Γιατι με το βαρα θα ερθω γρηγορα και σίγουρα χωρις να καψω σταγόνα λάδι και ουτε θα ενοχλήσω την οδική βοήθεια!!!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ειναι αξιοπιστο..σε αυτο συμφωνω...εφευγα με ουτε καν να το ζεσταινω...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| BMW ή VARADERO ?????????????????? | gsrob | Διάφορα | 185 | 08-01-2011 20:54 |
| VARADERO 1000 του 2002 | manosamos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 9 | 29-08-2010 21:07 |
| Πωλειται VARADERO MK1 99-00 | Kolokas | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 15 | 19-04-2010 16:00 |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ VARADERO MK3 | platanos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 25 | 01-04-2010 21:04 |
| varadero ανταλλαγη | ntinopoulos | Χιούμορ | 26 | 16-08-2009 22:11 |