GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Κλειστό θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 27-08-2010, 11:48
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή Απάντηση: Οταν και οι Ελληνες ήταν...... "Αλβανοί"

Θα απαντούσα... αλλά είπα δε θα ξανα-ποστάρω στο συγκεκριμένο thread... έχει ξεφύγει η κατάσταση...
Παλιό 27-08-2010, 11:50
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα απαντούσα... αλλά είπα δε θα ξανα-ποστάρω στο συγκεκριμένο thread... έχει ξεφύγει η κατάσταση...
αφου ποσταρες...σε ειδα!
Παλιό 27-08-2010, 11:53

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
αφου ποσταρες...σε ειδα!
Ένα έβαλα... δεν ποστάρισα άποψη... γιατί κουράστηκα.... ειλικρινά!!!
Παλιό 27-08-2010, 11:55
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
-----------------------------------------------------------------------
Οι Ελληνες πηγαν μεταναστες,αλλα οι γυναικες τους δεν γιναν πορνες.Κανε μια βολτα στις μπάρες και πες μου τι φαρες κανουν κονσομασιον...
Τις εχεις ρωτησει το πως και το γιατι? Εχεις ασχοληθει καθολου με το trafficking ¨η μου πετας αρλουμπες? Δηλαδη αν υποσχεθει ο ''γαμπρος'' σε μια ομορφη Ελληνιδα απο το ταδε κατσικοχωρι δουλεια με προοπτικες στην Αμερικη δεν θα παει? θα παει και με τις ευχες των γονιων της!!!! και οταν εκει την βαλουν στο ''million dollars strip show'' απειλωντας την οτι θα σκοτωσουν αδερφια και γονεις στην Ελλαδα τι θα κανει η κοπελια? Σε ρωταω τι θα κανει???????? Ετσι λοιπον μολις απεκτησες μια κονσιομανσατζου Ελληνιδα!!!! Και μετα θα βγαινουν οι Μανοι και θα λενε ''Κανε μια βολτα στις μπάρες και πες μου τι φαρες κανουν κονσομασιον...''

Για δες κατι Ελληνικα κονσομανσιον τα οποια αμοιβονται με 1000ε το γυρισμα απο την κα Μαρινα Χατζη κατα κοσμον sasha grey εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Sasha_Grey
Σου εβαλα το πιο κοσμιον σαιτ για να παρεις μια ιδεα!!! Να ονομασουμε και κατι Μαριαννες, Τζουλιες και άλλες συχρονες παλλακιδες? Αυτες δηλαδη τι διαφορα εχουν απο αυτες που στηνονται στις μπαρες των κολ......μπαρων????
Μια και μοναδικη ειναι η διαφορα....οι μεν συχρονες παλακιδες βγαζουν εκατομμυρια με την θεληση τους και οι άλλες συρονται με την βια στις μπαρες για να βγάλουν εκατομυρια αλλοι!!!!!!
Πες μου λοιπον ποιες ειναι πιο που.......νες οι συχρονες Ελληνιδες παλακιδες ¨η οι εκ της βιας αναγκαζομενες Αλβανιδες, Ρωσσιδες, Τσεχες, Ουκρανες και παει λεγοντας????

Σημ 1. Οταν κολλαμε ετικετες σε Εθνη καλο θα ηταν να κοιταμε πρωτα το δικο μας!!!!!!! Σε πολλα ειμαστε χειροτεροι και κανουμε και χειροτερα πραγματα!!!!
Σημ 2. Οποιος εχει τις ιδιες αντιληψεις με εσενα Μανο περι Αλβανων και λοιπων Εθνοτητων κι εχει κτισει εξοχικο να μας πει αν δεν υπηρχαν οι αλβανοι ποιος θα του το χτιζε!!! και οποιος προκειται να κτισει σπιτι εξοχικο ¨η μη να προσλαβει Ελληνες αποκλειστικα!! Αν δεν βρει να μην το κτισει!!!! Ειδαλλως μεγαλυτερος υποκριτης αυτού δεν υπαρχει!!!

Last edited by GeorgeP; 27-08-2010 at 12:04.
Παλιό 27-08-2010, 12:04
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από staren Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν έχω ακούσει πιο τρελό πράγμα στην ζωή μου.Πιο υβριστικό, ανθελληνικό, κατάπτιστο και αισχρό. Φίλε μου είσαι για δέσιμο.Είχα και άλλα να γράψω αλλά μπορεί να με διαγράψουν για το οτι τα γραφόμενά μου θα είναι αυστηρά.

Έλληνας γονιός έλλεγε στην κόρη του πήγαινε πηδήξου με @%#^&#@ για να ξαλαφρώσεις τα οικονομικά.

Ρε παιδιά δεν το διάβασε άλλος για να απαντήσει;;;;;
Το διαβάσαμε όπως διαβάζουμε και τόσα άλλα εδώ και ημέρες, αυτό σε πείραξε μόνο; Την αλήθεια λέει αλλά λίγο πιο λαικά γιατί είμαστε φόρουμ μοτοσυκλετιστών και όχι ευγενών και μπουρζουάδων.
Παλιό 27-08-2010, 12:08

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Τις εχεις ρωτησει το πως και το γιατι? Εχεις ασχοληθει καθολου με το trafficking ¨η μου πετας αρλουμπες? Δηλαδη αν υποσχεθει ο ''γαμπρος'' σε μια ομορφη Ελληνιδα απο το ταδε κατσικοχωρι δουλεια με προοπτικες στην Αμερικη δεν θα παει? θα παει και με τις ευχες των γονιων της!!!! και οταν εκει την βαλουν στο ''million dollars strip show'' απειλωντας την οτι θα σκοτωσουν αδερφια και γονεις στην Ελλαδα τι θα κανει η κοπελια? Σε ρωταω τι θα κανει???????? Ετσι λοιπον μολις απεκτησες μια κονσιομανσατζου Ελληνιδα!!!! Και μετα θα βγαινουν οι Μανοι και θα λενε ''Κανε μια βολτα στις μπάρες και πες μου τι φαρες κανουν κονσομασιον...''

Για δες κατι Ελληνικα κονσομανσιον τα οποια αμοιβονται με 1000ε το γυρισμα απο την κα Μαρινα Χατζη κατα κοσμον sasha grey εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Sasha_Grey
Σου εβαλα το πιο κοσμιον σαιτ για να παρεις μια ιδεα!!! Να ονομασουμε και κατι Μαριαννες, Τζουλιες και άλλες συχρονες παλλακιδες? Αυτες δηλαδη τι διαφορα εχουν απο αυτες που στηνονται στις μπαρες των κολ......μπαρων????
Μια και μοναδικη ειναι η διαφορα....οι μεν συχρονες παλακιδες βγαζουν εκατομμυρια με την θεληση τους και οι άλλες συρονται με την βια στις μπαρες για να βγάλουν εκατομυρια αλλοι!!!!!!
Πες μου λοιπον ποιες ειναι πιο που.......νες οι συχρονες Ελληνιδες παλακιδες ¨η οι εκ της βιας αναγκαζομενες Αλβανιδες, Ρωσσιδες, Τσεχες, Ουκρανες και παει λεγοντας????

Σημ 1. Οταν κολλαμε ετικετες σε Εθνη καλο θα ηταν να κοιταμε πρωτα το δικο μας!!!!!!! Σε πολλα ειμαστε χειροτεροι και κανουμε και χειροτερα πραγματα!!!!
Σημ 2. Οποιος εχει τις ιδιες αντιληψεις με εσενα Μανο περι Αλβανων και λοιπων Εθνοτητων κι εχει κτισει εξοχικο να μας πει αν δεν υπηρχαν οι αλβανοι ποιος θα του το χτιζε!!! και οποιος προκειται να κτισει σπιτι εξοχικο ¨η μη να προσλαβει Ελληνες αποκλειστικα!! Αν δεν βρει να μην το κτισει!!!!
Εεεεεεε...... δεν μπορώ να μη μιλησω... θα σκάσω....

Αυτοί που τα έχτιζαν μέχρι πριν αυτός ο γελοίος τύπος ανοίξει τα σύνορα...
Παλιό 27-08-2010, 12:16
staren Ο/Η staren βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ATHINA/PTOLEMAIDA
Μoto: 1200GS '08

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Το διαβάσαμε όπως διαβάζουμε και τόσα άλλα εδώ και ημέρες, αυτό σε πείραξε μόνο; Την αλήθεια λέει αλλά λίγο πιο λαικά γιατί είμαστε φόρουμ μοτοσυκλετιστών και όχι ευγενών και μπουρζουάδων.

Φίλε μου εσένα σε διαβάζω και είσαι διαφορετικών απόψεων.Δεν πίστευα οτι θα συμφωνούσες οτι οι μανάδες μας (βάζω και την δική μου που δεν ήταν αλλά για να μην παρεξηγήσεις) ήτανε π@#$νες για να φέρνους στους παπούδες μας μπικικίνια.Δεν πίστευα οτι μερικοί για να υποστηρίξουν τις απόψεις τους, θα έφταναν σε αυτό το ευτελές σημείο. Μανάδες θείες αδερφές κόρες-όλες στην πυρά για να υποστηρίξουμε την άποψή μας.Πραγματικά λυπάμαι.
Παλιό 27-08-2010, 12:27
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Παρακαλώ επειδή η κατάσταση ξεφεύγει και μιας και το συγκεκριμένο θέμα το έχω ανεβάσει εγώ, καλό θα ήταν να κλειδωθεί....

Οι Αdmin ή moderator ας προβούν στις κατάλληλες ενέργειες.....
Παλιό 27-08-2010, 12:31
gsrob Ο/Η gsrob βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: larisa
Μoto: 1200gs-07

Απόσπασμα:
Δεν πίστευα οτι μερικοί για να υποστηρίξουν τις απόψεις τους, θα έφταναν σε αυτό το ευτελές σημείο. Μανάδες θείες αδερφές κόρες-όλες στην πυρά για να υποστηρίξουμε την άποψή μας.Πραγματικά λυπάμαι.

+ 1.000.000.000
Παλιό 27-08-2010, 12:31
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Δεν έχω ακούσει πιο τρελό πράγμα στην ζωή μου.Πιο υβριστικό, ανθελληνικό, κατάπτιστο και αισχρό. Φίλε μου είσαι για δέσιμο.Είχα και άλλα να γράψω αλλά μπορεί να με διαγράψουν για το οτι τα γραφόμενά μου θα είναι αυστηρά.

Έλληνας γονιός έλλεγε στην κόρη του πήγαινε πηδήξου με @%#^&#@ για να ξαλαφρώσεις τα οικονομικά.

Ρε παιδιά δεν το διάβασε άλλος για να απαντήσει;;;;;
Φιλε μου,

κοιτα πρωτα την δικια σου υποσταση και γνωση και μετα σκεψου το ποιος ειναι για δεσιμο!!!!! Αν θελεις να με βρισεις καντο με ΠΜ αν φοβασαι την δημοσια αρενα!!! Σου υποσχομαι οτι θα μεινει μεταξυ μας και τιποτα δεν θα κοινοποιηθει παραεξω!!!! θα σου απαντησω ομως στο ιδιο μοτιβο!!!!!!

Αν θελεις να με αντικρουσεις, και μπορεις, καντο αλλα με επιχειρηματα!!!! Εχουμε 10 χρονια διαφορα ηλικιακα και αυτο κανει μια διαφορα εμπειριων!!! Δυο χρονια μετά την γεννηση σου εγω επαιρνα τον πρωτο μου ανασφαλιστο μισθό!!!!!!! Ετσι για να ξερεις!!!!!

Παμε παρακατω, Ελληνικες ασπρομαυρες ταινιες του '50-'60 βλέπεις? Αν ναι θα εχεις προσεξει σε πολλες απο αυτες (το 80%) τον αυστηρο πατερα της τοτε πατριαρχικης και ΦΤΩΧΗΣ ελληνικης οικογενειας να επιβαλλει στην κορη του αυτον που θα παντρευτει!!! Ασχετα αν εκεινη ηθελε να σπουδασει ¨η ηθελε καποιον αλλον κ.λ.π. Απο που βγηκαν αυτες οι ιστοριες νομιζεις? απο την κοιλια του Ορεστη Λάσκου (σκηνοθετης) και του Ομηρου Ευστρατιαδη (εταιρος σκηνοθετεις)? Απο την ελληνικη πραγμνατικοτητα βγηκαν φιλε μου!!!!!!

Ξερεις οτι στην οικογενεια μου υπαρχουν αδερφια τα οποια δεν γνωριζονται μεταξυ τουε αφου δοθηκαν για υιοθεσια απο ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ αφου λεφτα το '50 δεν υπηρχαν να αναθρεψουν 5,6,7.....στοματα? Η αντισυλληψη ηταν αγνωστη λεξη τοτε φιλε μου!!
Ξερεις οτι στην οικογενεια μου υπαρχουν αδερφες (2) οι οποιες δοθηκαν με τον τροπο του Ορεστη Λασκου που περιγραφεται στις ταινιες του, σε αντρες οι οποιοι τις σαπιζαν στο ξυλο, τις απατουσαν και εφερναν τις φιλεναδες τους σπιτι?
Ξερεις...... διαολε......., οτι ο παπους μου (πατερας του πατερα μου κι αποθανων το 1960) ηταν ενας απο αυτους κιας ειχε 6 δικα του παιδια? Την γιαγια μου του την δωσανε οι γονεις της - εκει στην Εδεσσα- με το ζορι!! κι ας εκλαιγε και τσιριζε εκεινη οτι δεν ηθελε!!!!! Με δυό ξαναστροφες τον πηρε ηθελε δεν ηθελε!!Ξερεις διαολε γιατι? Διοτι η οικογενεια της γιαγιας μου ηταν 8 στοματα και το χωραφι δεν εφτανε!!!! Ετσι καλυπτομενοι απο την νομιμοτητα της παντρειας την δωσανε για πηδημα στον γαμπρο!! ΝΑΙ, ΓΙΑ ΠΗΔΗΜΑ!! Αρκει να εφευγε απο πανω τους και τα στοματα να γινοτανε 7!!! κι αυτος (ο γαμπρος) μολις την βαρεθηκε πηδουσε άλλες!!!!!! και συνεχισε να πηδαει κι αυτην σπερνοντας τα αδερφια του πατερα μου......άλλα 6 στοματα!!! Και μια κι εκεινος ηταν απησχολημενος με τις 'αλλες τα 5 αδερφια (αγορια) ηλικιας 6-10 χρονων δουλευανε πουλωντας τσιγαρα και βαφωντας παππουτσια για να φαει η οικογενεια!!! μονον ο πατερας μου πηγε σχολειο (κρυφα) και προκοψε σαν γραφιας (διπλωματικο σωμα). Α και που'σαι το 6 αδερφι ηταν αδερφη, κοριτσι δηλαδη, να μην σου πω τι συνεβηκε με δαυτο ετσι? εχεις καταλαβει πια!!!!!

Αμα εσενα η οικογενεια σου δεν εζησε τετοιες καταστασεις ασε τους αλλους που εζησαν να εχουν περισσοτερη εμπειρια!!!!

Τωρα στειλε καποιον αλλον να μου απαντησει, να με βρισει, να με δεσει και οτι άλλο θελεις!!
Μαλλον κανε κατι καλυτερο, ρωτα τους οικειους σου αν αυτα που σου περιγραφω δεν ηταν ο κανονας για τις ''υποδυεστερες'' κορες -εναντι των αγοριων - τις δεκαετιες '50 και '60!!!!

Last edited by GeorgeP; 27-08-2010 at 12:36.
Κλειστό θέμα

Κανόνες καταχώρησης