![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() λυση vasorfa=τοποθετηση ξενον=καλυτερα φωτα στον δρομο...!!!!(εννοειτε με ιδιαιτερη προσοχη παντα στην σωστη ρυθμιση,,,,) ![]() ![]() (και θεωρητικα τουλαχιστον εχουν μεγαλυτερο κυκλο ζωης εναντι των απλων... ![]() ![]() Last edited by vasorfa; 27-08-2010 at 16:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε λευκές.... τύπου Xenon... έχεις 30-40% περισσότερο/καθαρότερο φως...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΩΣ! σήμερα λέω να πάω πάρω.....μπας και δούμε φώς! |
|
|||
|
|||
![]()
ειδα και απο ειδα και εβαλα τυπου ξενον!οι καλυτερες ειναι ξενον
|
|
|||
|
|||
![]()
το μηχανακι 9 μηνων τρεις φορες καμενη λαμπα μεσαια ,μια εκ των τριων, ενισχυμενη τυπου ξενον .τελικα 3€ απο βενζιναδικο....
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Θα πάρεις ή OSRAM +90%, ή PHILIPS +80% ..... Τιμές από 18 - 26 € ..... ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. .... αλλά τα ΧΕΝΟΝ, είναι άλλο πράγμα ....
![]() .
|
|||
|
|||
![]()
H4 είναι η πορείας και Η7 η μεγάλη ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμβαίνει Don ´t worry be happy......
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Όχι ... ενδεικτικές είναι οι φωτό ..... H7 και οι δύο ..... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή μου έτυχε να καεί στην Αστυπάλαια η μεσαία σκάλα (πάλι καλά που βρέθηκε στο δρόμο μου ένας Ιταλός με GSA και manual μαζί του, εγώ δεν το είχα) έβαλα προσωρινά της μεγάλης σκάλας στη μεσαία. Αποδείχτηκε σύμφωνα με τον Ιταλό ότι είναι η ίδια λάμπα μεσαία και μεγάλη σκάλα. Μετά αγόρασα από συνεργείο αυτοκινήτων στην Αμοργό (μια απλή με 7ευρώ).
Νομίζω Η4 είναι και οι 2 σκάλες |
![]() |
|
|