Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos
Για εμενα ειναι λαθος σε φορουμ μοτο να παιζουν τετοιες ενοτητες.
Επειδη δεν ειναι δυνατον ομως να εξυμνεις ολη μερα τις αρετες του GS,εχουν προστεθει και θεματα καθημερινοτητας,που θα επρεπε να συζητουνται οσο το δυνατον πιο δημοκρατικα.
Μεριδα συνφορουμιτων,εχει τελευταια βγαλει τα οπλα εναντι αλλων που οι αποψεις τους ειναι αντιθετες,επικαλουμενοι διαφορες σοφιστικε θεωριες.
Επι προσωπικου,δεν ειμαι εδω για να επιδειξω σε αλλους το ποσο μορφωμενος ειμαι,ουτε το ποσο ανθρωπιστης,ουτε το ποσο πολεμοχαρης.
Οτι ειμαι,ειμαι για τον εαυτο μου.
Παρ ολα αυτα εχω αποψη και την καταθετω και σε οποιον αρεσει.....
Οποιος ειναι ωριμος ανδρας καταθετει τις αντιθετες αποψεις του και απο εμενα ειναι σεβαστες,χωρις αιχμες και εξυπναδες.
Σε αντιθετη περιπτωση τα ''επιπεδα'' τους πανε περιπατο.
Δεν ειμαι εδω για να με κρινει ΚΑΝΕΝΑΣ,ας το καταλαβουν ορισμενοι.
Σκιες,αιχμες,συκοφαντιες και δηθεν απο αλλους δεν θα τα ανεχτω,τελεια και παυλα.
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos
Το ποιοι εδωσαν κομματι της Κυπρου στους Τουρκους το ξερουμε,οπως ξερουμε και το ποιοι θελανε να δωσουν την Μακεδονια στους Γιουγκους.... 
|
Εννοείται, πως συμφωνώ με τον Κώστα!!!!!!!!

Μάνο, αυτά τα "θέματα" δεν είναι καινούρια και ήταν πάντα σημείο τριβής και προβλημάτων στο φόρουμ. Έχουμε τραβήξει ζόρι (σαν μέλη) για να μην παραγίνεται το πράμα, αλλά δυστυχώς κάθε τόσο όλο και κάποιος παρασπονδεί!!!!!

ΟΧΙ φίλε μου, δεν νομίζω πως η σειρά παίζει με αυτόν τον τρόπο. Δεν θέλω να "τεκμηριώσω" και αντιπαραθέσω τις απόψεις μου "ώριμα" με άλλους εδώ μέσα. Απλά, γιατί όπως όταν ψάχνεις για υδραυλικό δεν πας στου Ελευθερουδάκη, έτσι και το αντίθετο. "Δημοκρατίες" και τα ρέστα, άστα... Όπως στην τηλεόραση, όταν σε κανάλι με ειδήσεις μου πετάνε ξαφνικά στη μούρη "τσόντα". Όταν θέλω τσόντες πάω εκεί που έχει καλές και δεν είναι "δημοκρατικό" δικαίωμα κανενός να μου ρίχνει την τσόντα, επειδή αυτός τώρα κ@@λωσε!!!!!
Όσο για το ποιοί έδωσαν τι... αγόραζε, μην πουλάς. Έτσι κάνουν οι γάτοι στα μέρη μας.