GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 29-08-2010, 11:55
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V
Προεπιλογή Απάντηση: Περί του τι παριστάνει κανείς

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Όπα, γείτονα, ηρέμησε!!!!!!!!
1. Μπορεί και να αντιλαμβάνομαι τι έχει προηγηθεί, ακόμα κι αν δεν είχα τον χρόνο να "περιηγηθώ" στο φόρουμ.
2. Αν έχεις την άποψη, πως όσοι δεν συμφωνούν με τις απόψεις σου, είναι βλάκες, τότε ναι, πιστεύω πως έχεις χαμηλή νοημοσύνη!!!! Μεταξύ μας, όλοι αυτή την εντύπωση έχουμε, για τους άλλους, όμως "αγοράζουμε" δεν "πουλάμε" εκεί που δεν είμαστε και πολύ σίγουροι.
3. Το συγκεκριμένο θέμα το διάβασα και είμαι σίγουρος πως δεν το κατάλαβες, στην βιασύνη σου να υπερκεράσεις σε "πατριωτισμό". Γιατί τόσο άγχος?!?!?!
4. Για το θέμα της Κύπρου, σιγά μην κάθομαι να γράφω σεντόνια, άλλη δουλειά δεν είχα!!?!?!? Έτσι για να σε βάλω λίγο στο κλίμα και μιας και είσαι Σαμιώτης (πολλούς φίλους και πολλές καλές αναμνήσεις από το νησί σου) για ρώτα, το κλιμάκιο της ΚΥΠ στην Σάμο, πόσο καιρό πριν ειδοποιούσε για την συγκέντρωση τουρκικών στρατευμάτων στην Μερσίνα. Είχε σπάσει τους κώδικες, ανέφερε στο επιτελείο τι παιζόταν και εκείνοι επέμεναν, πως ήταν γυμνάσια. Φυσικά δεν ήταν βλάκες όπως "ισχυρίζονται" αλλά ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Άσε που αν ήταν βλάκες... θα έπρεπε όλοι να πέσουμε στον Καιάδα, σαν έθνος ανικάνων!!!! Ρώτα για το ποιός άρχισε τις συνομιλίες με το Τουρκικό ΥΠΕΞ (κυβέρνηση αποστατών, χούντα), μάθε τι "παίχτηκε" με τους πεζοναύτες που γύρισαν, ψάξε πιο βαθιά για Γρίβα και ΕΟΚΑ Β... και και και...
5. Αρκετοί, ενοχλούνται/μαστε από την "αγνή" και "άδολη" προσπάθεια, κάποιων άλλων, όταν προσπαθούν να μας περάσουν τις απόψεις τους. ΟΧΙ γιατί διαφωνούμε, αλλά γιατί μας προσβάλει να συναγελαζόμαστε τέτοιων "ιδεών". Ο καθείς ας τις κρατήσει για την πάρτη του και τα καφεδοτσίπουρα με τους φίλους του.
6. Καλά δεν σου έχει κάνει εντύπωση, πως αν τα θέματα αυτά ήταν τόσο "απλοϊκά" όσο μας τα λένε, φίλοι κατά τ' άλλα, θα αρκούσε και ο τελευταίος καφετζής για ΥΠΕΞ ?!?!!?!?!?! Κι από καφετζήδες/καστανάδες, άλλο τίποτα σ' αυτή τη κόχη.
Το ποιοι εδωσαν κομματι της Κυπρου στους Τουρκους το ξερουμε,οπως ξερουμε και το ποιοι θελανε να δωσουν την Μακεδονια στους Γιουγκους....
Reply With Quote
Παλιό 29-08-2010, 12:23
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Περί του τι παριστάνει κανείς

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
+1200.......αλλα δυστυχως μεσα απο αυτες τις συζητησεις,το μονο που καταφερνουμε ειναι να χαλαμε τις σχεσεις μας
ισως φταιει το πληκτρολογειο....
πολλοι απο εμας δεν συμμετεχουν σε τετοια θεματα,γιατι δεν επιθυμουν εντασεις και διαπληκτισμους...αλλα σιγουρα ειναι θεματα που ενδιαφερουν και προβληματιζουν
p.s......ου αρεσουν οι φακες
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
Για εμενα ειναι λαθος σε φορουμ μοτο να παιζουν τετοιες ενοτητες.
Επειδη δεν ειναι δυνατον ομως να εξυμνεις ολη μερα τις αρετες του GS,εχουν προστεθει και θεματα καθημερινοτητας,που θα επρεπε να συζητουνται οσο το δυνατον πιο δημοκρατικα.
Μεριδα συνφορουμιτων,εχει τελευταια βγαλει τα οπλα εναντι αλλων που οι αποψεις τους ειναι αντιθετες,επικαλουμενοι διαφορες σοφιστικε θεωριες.
Επι προσωπικου,δεν ειμαι εδω για να επιδειξω σε αλλους το ποσο μορφωμενος ειμαι,ουτε το ποσο ανθρωπιστης,ουτε το ποσο πολεμοχαρης.
Οτι ειμαι,ειμαι για τον εαυτο μου.
Παρ ολα αυτα εχω αποψη και την καταθετω και σε οποιον αρεσει.....
Οποιος ειναι ωριμος ανδρας καταθετει τις αντιθετες αποψεις του και απο εμενα ειναι σεβαστες,χωρις αιχμες και εξυπναδες.
Σε αντιθετη περιπτωση τα ''επιπεδα'' τους πανε περιπατο.
Δεν ειμαι εδω για να με κρινει ΚΑΝΕΝΑΣ,ας το καταλαβουν ορισμενοι.
Σκιες,αιχμες,συκοφαντιες και δηθεν απο αλλους δεν θα τα ανεχτω,τελεια και παυλα.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
Το ποιοι εδωσαν κομματι της Κυπρου στους Τουρκους το ξερουμε,οπως ξερουμε και το ποιοι θελανε να δωσουν την Μακεδονια στους Γιουγκους....

Εννοείται, πως συμφωνώ με τον Κώστα!!!!!!!!
Μάνο, αυτά τα "θέματα" δεν είναι καινούρια και ήταν πάντα σημείο τριβής και προβλημάτων στο φόρουμ. Έχουμε τραβήξει ζόρι (σαν μέλη) για να μην παραγίνεται το πράμα, αλλά δυστυχώς κάθε τόσο όλο και κάποιος παρασπονδεί!!!!!
ΟΧΙ φίλε μου, δεν νομίζω πως η σειρά παίζει με αυτόν τον τρόπο. Δεν θέλω να "τεκμηριώσω" και αντιπαραθέσω τις απόψεις μου "ώριμα" με άλλους εδώ μέσα. Απλά, γιατί όπως όταν ψάχνεις για υδραυλικό δεν πας στου Ελευθερουδάκη, έτσι και το αντίθετο. "Δημοκρατίες" και τα ρέστα, άστα... Όπως στην τηλεόραση, όταν σε κανάλι με ειδήσεις μου πετάνε ξαφνικά στη μούρη "τσόντα". Όταν θέλω τσόντες πάω εκεί που έχει καλές και δεν είναι "δημοκρατικό" δικαίωμα κανενός να μου ρίχνει την τσόντα, επειδή αυτός τώρα κ@@λωσε!!!!!

Όσο για το ποιοί έδωσαν τι... αγόραζε, μην πουλάς. Έτσι κάνουν οι γάτοι στα μέρη μας.

Last edited by yannis; 29-08-2010 at 12:24.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης