GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 28-08-2010, 17:01
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: H τραγωδία στον ουρανό της Κρήτης – Πώς σκοτώνουν τους πιλότους για να ζουν

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gthes Εμφάνιση μηνυμάτων
Άρα τσάμπα σκοτώθηκες Μπαλατσούκαααααααααα. Δεν χρειαζότανε η εκπαίδευση που έκανες. Να σταματήσουνε αύριο όλες οι εκπαιδεύσεις και να κλείσουνε όλες οι στρατιωτικές μονάδες. Εδώ δεν είναι Αφρική ή Ασία ή όποια άλλη ήπειρο εννοεί ο φιλαράκος μας
Ετσι ακριβώς, είναι δυνατόν χώρα που ανήκει στην ΕΕ να δαπανά υπέρογκα ποσά για αγορά οπλικών συστημάτων των ΕΔ; Και από πότε γίναμε φιλαράκοι, έχουμε γνωριστεί, σου έδωσε κανείς το δικαίωμα. Κράτα τις ειρωνείες σου για αλλού.
Reply With Quote
Παλιό 28-08-2010, 17:43
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs
Προεπιλογή Απάντηση: H τραγωδία στον ουρανό της Κρήτης – Πώς σκοτώνουν τους πιλότους για να ζουν

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολιτική στην Ευρώπη που ζούμε είναι ισχυρή οικονομία και όχι ισχυρές ΕΔ. Η λύση των όπλων είναι για πολεμοχαρείς τύπους και ανήκουν σε άλλες ηπείρους.
Δυστηχώς η Ελλάδα έχει γείτονες τούρκους αλβανούς σκοπιανους κλπ.Αν είχαμε και εμείς τους γείτονες που έχουν και οι άλλοι ευρωπαίοι τότε δεν θα χρειαζόμασταν τόσο πολυ στρατό.Φυσικά και η λύση είναι η ισχυρή οικονομία αλλά για την χώρα μας χρειάζονται και ισχυρές ΕΔ.
Reply With Quote
Παλιό 28-08-2010, 20:05
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS

Απόσπασμα:
Ετσι ακριβώς, είναι δυνατόν χώρα που ανήκει στην ΕΕ να δαπανά υπέρογκα ποσά για αγορά οπλικών συστημάτων των ΕΔ; Και από πότε γίναμε φιλαράκοι, έχουμε γνωριστεί, σου έδωσε κανείς το δικαίωμα. Κράτα τις ειρωνείες σου για αλλού.
Αν θεωρείς "ειρωνία" τα λεγόμενα του προηγούμενου συναγορήτη μας, τότε εγώ θεωρώ ΠΡΟΣΒΟΛΗ τα γραφόμενά σου, απέναντι στην στοιχειώδη νοημοσύνη του μέσου Έλληνα...Η Ελβετία, η Αυστρία, η Αγγλία, η Γερμανία ή Ιταλία, η Ισπανία, και ο αριθμός συνεχίζεται με σειρά πεπολιτισμένων κρατών, από ποιόν ακριβώς κινδυνεύουν κι έχουν αξιομαχότατες ΕΔ; Ή μήπως κατοικούνται από Ζουλού και πολεμοχαρείς Παπούα; Οι αξιόμαχες ΕΔ είναι το ένα άκρο στην πρόοδο μιας χώρας. Τα άλλα δύο είναι η οικονομική ανάπτυξη και η εξωτερική πολιτική. Αυτά δεν τα λέω εγώ αλλά η το Διεθνές Γεωπολιτικό Δόγμα... τώρα κάτι κουβέντες περί "θα μας προστατεύσει η ΕΕ (το είδαμε στα Ίμια, το νοιώθουμε στην Κύπρο και στην Θράκη κλπ) είναι για εσωτερική κατανάλωση στους μουζίκους που χειροκροτούν τα ποικιλόχρωμα κομματικά μαντριά...
Reply With Quote
Παλιό 28-08-2010, 20:09
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν θεωρείς "ειρωνία" τα λεγόμενα του προηγούμενου συναγορήτη μας, τότε εγώ θεωρώ ΠΡΟΣΒΟΛΗ τα γραφόμενά σου, απέναντι στην στοιχειώδη νοημοσύνη του μέσου Έλληνα...Η Ελβετία, η Αυστρία, η Αγγλία, η Γερμανία ή Ιταλία, η Ισπανία, και ο αριθμός συνεχίζεται με σειρά πεπολιτισμένων κρατών, από ποιόν ακριβώς κινδυνεύουν κι έχουν αξιομαχότατες ΕΔ; Ή μήπως κατοικούνται από Ζουλού και πολεμοχαρείς Παπούα; Οι αξιόμαχες ΕΔ είναι το ένα άκρο στην πρόοδο μιας χώρας. Τα άλλα δύο είναι η οικονομική ανάπτυξη και η εξωτερική πολιτική. Αυτά δεν τα λέω εγώ αλλά η το Διεθνές Γεωπολιτικό Δόγμα... τώρα κάτι κουβέντες περί "θα μας προστατεύσει η ΕΕ (το είδαμε στα Ίμια, το νοιώθουμε στην Κύπρο και στην Θράκη κλπ) είναι για εσωτερική κατανάλωση στους μουζίκους που χειροκροτούν τα ποικιλόχρωμα κομματικά μαντριά...
Είσαι συνήγορος του ανωτέρω. Τον χαρακτηρισμό "μουζίκους" κράτα τον για άλλα forums όπου μπορεί να έχει πέραση.
Reply With Quote
Παλιό 28-08-2010, 20:22
Senior Member

Απόσπασμα:
Είσαι συνήγορος του ανωτέρω. Τον χαρακτηρισμό "μουζίκους" κράτα τον για άλλα forums όπου μπορεί να έχει πέραση.
Έτσι σε συμφέρει να πιστεύεις για να περνάς τις ιδέες σου αναίμακτα, ωραία τα λόγια αλλά από ουσία, ως συνήθως, τίποτε. Αρκεί να ρίξουμε μια φωτοβολίδα και να εντυπωσιάσουμε και μετά το απόλυτο μηδέν. Τα όποια άλλα fora που ίσως συχνάζω εγώ δεν έχουν σχέση με την κουβέντα μας και δεν βλέπω τον λόγο να αποπροσανατολίζεις την συζήτηση. Σου μίλησα με επιχειρήματα και απαντάς με βεγγαλικά. Δεν νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα η συζήτηση μαζί σου.
Reply With Quote
Παλιό 28-08-2010, 21:03
loulou1100gs Ο/Η loulou1100gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-Κέντρο, πιό κέντρο δεν γίνεται...
Μoto: R1100GS-XRV 650 και NX650 Dominator-ΧRV 750 RD 07-XTZ 750 Super Tenere

Να μπούμε σε μια σειρά: το ΑCΜΙ δεν ειναι σύστημα προειδοποίησης επερχόμενου κινδύνου είναι σύστημα απεικόνισης ελιγμών και καταγραφής παραμέτρων εκπαιδευτικών βολών με captive βλήματα αέρος-αέρος.Χρησιμοποιείται στην διαδικασία του debriefing για να καταδειχθούν τα όποια σφάλματα τακτικής κατά την διάρκεια d.a.c.t. (dissimmilar air combat tactics).Το "μείζον ατύχημα" είναι εγγενές στη φύση του αεροπορικού όπλου και κυρίως σε πολεμικές αεροπορίες που αναγκάζονται να εκπαιδεύονται σκληρά.Θα ήμουν ιδιαίτερα ευτυχής εάν είχα σύνορα με το Βέλγιο,την Ολλανδία ή ενδεχομένως και την Ζανζιβάρη.Δυστυχώς έχω γείτονες που διεκδικούν απροκάλυπτα έδαφος της πατρίδας μου.Και εφόσον δεν με αφήνουν σε ησυχία να μεγαλώσω την κόρη μου, είμαι υποχρεωμένος να έχω το όπλο παρά πόδας.Λυπάμαι βαθειά γιατί δαπανώ τεράστια ποσά για αμυντικές δαπάνες.Εξοργίζομαι επειδή ξέρω ότι μεγάλο μέρος του υλικού θα μπορούσε κάλλιστα να φτιαχνόταν εδώ δίνοντας δουλειά σε ελληνικά χέρια και δημιουργώντας συνθήκες πραγματικής "εθνικής ανεξαρτησίας".Ηδη η Τουρκία εχει εξασφαλίσει ποσοστό άνω του 50% σε αυτάρκεια αμυντικού υλικού.Οταν λοιπόν τα τουρκικά μαχητικά σταματήσουν τις υπερπτήσεις πάνω από την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Μυτιλήνη, όταν οι Αλβανοί σταματήσουν να μιλάνε για "Τσαμουριά" και οι Σκοπιανοί για "σκλαβωμένη Μακεδονία",τότε θα ζητήσω να σταματήσουν και οι εξοπλισμοί και οι εκπαιδεύσεις.Μέχρι τότε θα νιώθω ως αδελφό κάθε ένστολο που βάζει το κεφάλι του στον τορβά για να μπορώ εγώ και όλοι μας να κάνουμε διακοπές και κριτική εκ του ασφαλούς.Και για να τελειώνουμε και με το άλλο "παραμύθι-καραμέλα" της οικονομίας: ισχυρή οικονομία έχουν οι χώρες που διαθέτουν αμυντική βιομηχανία.Λήξις.Διδάσκεται στους πρωτοετείς των οικονομικών σχολών...Ισχυρή οικονομία δεν είναι τα rooms to let ή η τυποποίηση αγροτικών προϊόντων ούτε και η "οικοδομή".Το βιώνουμε στο πετσί μας όλοι μας.
Reply With Quote
Παλιό 28-08-2010, 21:16
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs Εμφάνιση μηνυμάτων
Να μπούμε σε μια σειρά: το ΑCΜΙ δεν ειναι σύστημα προειδοποίησης επερχόμενου κινδύνου είναι σύστημα απεικόνισης ελιγμών και καταγραφής παραμέτρων εκπαιδευτικών βολών με captive βλήματα αέρος-αέρος.Χρησιμοποιείται στην διαδικασία του debriefing για να καταδειχθούν τα όποια σφάλματα τακτικής κατά την διάρκεια d.a.c.t. (dissimmilar air combat tactics).Το "μείζον ατύχημα" είναι εγγενές στη φύση του αεροπορικού όπλου και κυρίως σε πολεμικές αεροπορίες που αναγκάζονται να εκπαιδεύονται σκληρά.Θα ήμουν ιδιαίτερα ευτυχής εάν είχα σύνορα με το Βέλγιο,την Ολλανδία ή ενδεχομένως και την Ζανζιβάρη.Δυστυχώς έχω γείτονες που διεκδικούν απροκάλυπτα έδαφος της πατρίδας μου.Και εφόσον δεν με αφήνουν σε ησυχία να μεγαλώσω την κόρη μου, είμαι υποχρεωμένος να έχω το όπλο παρά πόδας.Λυπάμαι βαθειά γιατί δαπανώ τεράστια ποσά για αμυντικές δαπάνες.Εξοργίζομαι επειδή ξέρω ότι μεγάλο μέρος του υλικού θα μπορούσε κάλλιστα να φτιαχνόταν εδώ δίνοντας δουλειά σε ελληνικά χέρια και δημιουργώντας συνθήκες πραγματικής "εθνικής ανεξαρτησίας".Ηδη η Τουρκία εχει εξασφαλίσει ποσοστό άνω του 50% σε αυτάρκεια αμυντικού υλικού.Οταν λοιπόν τα τουρκικά μαχητικά σταματήσουν τις υπερπτήσεις πάνω από την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Μυτιλήνη, όταν οι Αλβανοί σταματήσουν να μιλάνε για "Τσαμουριά" και οι Σκοπιανοί για "σκλαβωμένη Μακεδονία",τότε θα ζητήσω να σταματήσουν και οι εξοπλισμοί και οι εκπαιδεύσεις.Μέχρι τότε θα νιώθω ως αδελφό κάθε ένστολο που βάζει το κεφάλι του στον τορβά για να μπορώ εγώ και όλοι μας να κάνουμε διακοπές και κριτική εκ του ασφαλούς.Και για να τελειώνουμε και με το άλλο "παραμύθι-καραμέλα" της οικονομίας: ισχυρή οικονομία έχουν οι χώρες που διαθέτουν αμυντική βιομηχανία.Λήξις.Διδάσκεται στους πρωτοετείς των οικονομικών σχολών...Ισχυρή οικονομία δεν είναι τα rooms to let ή η τυποποίηση αγροτικών προϊόντων ούτε και η "οικοδομή".Το βιώνουμε στο πετσί μας όλοι μας.

Το δια ταυτα ειναι οτι,η Ε.Ε ή η Φροντεξ που ηδη επικαλεστηκαν συνφορουμιτες ειναι για το θεαθηναι.
Η ΕΕ ειναι ενα μεγαλο παρε-δωσε φτηνων νομιμων εργατων και καμμια φροντεξ δεν εγγυατε τα συνορα μας..
Ηδη μας δωσανε το δανειο πριν 2 μηνες και μας ψυθηρησανε στο αυτι τα ψιλα γραμματα,οτι δηλαδη για α/φη θα παρουμε Ραφαλ ή Γιουροφαιτερ.
Το αριστο θα ηταν να μην σπαταλουσαμε ουτε ενα ευρω για αμυνα,αλλα οταν πριν 14 χρονια πηγε ο Σημιτης να κανει περικοποες εξοπλισμων μας εκατσαν τα Ιμια.
Τι στρατηγικες συμμαχιες να λεμε τωρα,η General Dynamics και η Boeing κανουν κουμμαντο στον πλανητη.
Εχει κανενας αρ@@@ να τους παει κοντρα?
Εδω αγοραζουν οπλα η Ολλανδια και το Βελγιο που εχουν γειτονα το ....Λουξεμβουργο...
Καλα ειναι να ειχαμε παγκοσμιο αφοπλισμο,αλλα επι του παροντος τεςτοιες κουβεντες ειναι μονο για το καφενειο...
Reply With Quote
Παλιό 29-08-2010, 18:52
Xarleas Ο/Η Xarleas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Και τα οπλικά τους, σε ποιόν θα τα πουλούσαν οι "μεγάλοι" ???
Αυτό μόνο λες??????
Και ο Ακης μας απο που θα έπαιρνε το εφ΄ άπαξ????
Θα τα χαλάσουμε τώρα όλα για 3 παλιόπαιδα που την έκαναν (κοπάνα) απο το μάθημα <πως να οδηγείτε F16??

Υ.Γ. Πικρόχωλο χιούμορ....έτσι για να ΞΥΠΝΑΜΕ αδέρφια..

Last edited by Xarleas; 29-08-2010 at 18:55.
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2010, 12:06
EOD-K9 Ο/Η EOD-K9 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ R1200GS
Μoto: R1200GS
Angry Απάντηση: H τραγωδία στον ουρανό της Κρήτης – Πώς σκοτώνουν τους πιλότους για να ζουν

Εχασε τη μάχη με τη ζωή και ο δεύτερος πιλότος του F16

Στη 01.15 σήμερα τα ξημερώματα έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή, ο Ηρακλειώτης σμηναγός Σήφης Αναστασάκης, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μετά τη σύγκρουση δυο F- 16, κατά τη διάρκεια άσκησης νότια της Κρήτης.
Ο Αναστασάκης έφερε συντριπτικά κατάγματα στη λεκάνη, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η εγκεφαλική λειτουργία που είχε υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες εξαιτίας των τριών ανακοπών που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο.
Ο 36χρόνος πιλότος, ο οποίος καταγόταν από την Γέργερη Ηρακλείου, ήταν παντρεμένος και είχε ένα τρίχρονο κοριτσάκι, ενώ η σύζυγός του είναι έγκυος.
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2010, 12:36
Senior Member

Ο Θεός να τον αναπαύσει... Ας ευχηθούμε η Πολιτεία να προστρέξει στις οικογένειες των θυμάτων.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης