![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει παιδια, γενικα τη μηχανη την προσεχω παρα μα παρα πολυ. Εχει τυχει να αλλαξω μαμισια πραγματα, μονο και μονο για 1 γρατζουνιτσα! χουφτες, καγκελα, πατακια, φαναρια, πλαστικα..... αν την δειτε απο κοντα, την εχω κουκλα! Απλα μαλλον υπηρχε βεβαρυμενο ιστορικο (λογω γερμανιας) και τα εβγαλε τωρα. παντως υπαρχουν ανοξειδωτα σετ βιδες, η τιτανιου, που αλλαζουν κυριολεκτικα την εμφανιση της μηχανης. αυτες χρησιμοποιησα. Οσο για την διαβρωση του κινητηρα χαμηλα, σε 10-15 μερες θα αναβασω φωτο "πριν και μετα".
Εχω βρει τροπο να το φτιαξω, βασιζομενος σε καποια ξενα φορουμς, οπου το φαινομενο αυτο ειναι αρκετα συνηθες! Last edited by fguy; 29-08-2010 at 14:19. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια, σορυ για τον εντονο τονο μου στην αρχη και για τον καυστικο τιτλο ε?
Ηθελα απλα να τονισω το προβλημα που τοσο με ποναει!! Απλα, καλο ειναι να λεμε και ο.τι αρνητικο υπαρχει. Αλιμονο αν οι μηχαναρες μας ειχαν μονο θετικα! Στο κατω κατω με μπεμβεδακηδες μιλαω, μεταξυ μας τα λεμε. Α, εχουμε και κατι βαραντερακηδες και στρομαδες απο οτι ειδα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δίπλα από το σπίτι μου ένας φίλος έχει μια 1200 του 05, με 45000χιλ και κακή φροντίδα που έχει φάει όλες της καιρικές συνθήκες που έχουν περάσει δεν έχει την παραμικρή σκουριά!!
Πολλές φορές έχουμε πει πως αν ήταν άλλη μηχανή θα είχε σκουριάσει 10 φορές!! Δεν ξέρω πως την έπαθες εσύ, αλλά και δεν ξέρω αν έχει και κάτι το σιδερένιο επάνω της η μηχανή για να σκουριάσει. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απλα το αφαιρεις και το πετας. ειναι παντελως αχρηστο. Το γιατι το εβαλε εκει η bmw ειναι ενα θεμα. Μαλλον για εφε???? Μετα βαφεις το διαβρωμενο τμημα, βαζεις το καπακι και εισαι κομπλε!!! Last edited by fguy; 29-08-2010 at 15:53. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ολα τα gs την βγαζουν την οξειδωση στο συγκεκριμενο σημειο!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ok man - it's ok ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα δεν είναι τίποτα, λιγα πλαστικά, λίγες βιδούλες δεν μας απασχολούν, δεν σημαίνει ότι ειναι μαπα το καρπούζι από αυτά τα ψιλοπράγματα, τα τυχόν αλλα ειναι που καινε και πονούν, ολους μας!!!!!!
Last edited by GregoryA; 30-08-2010 at 14:36. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 16:00 |
ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΕΊ ΤΟ ΧΈΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΕΊ ΤΟ Π***Ι | MIKEVIII | Τι μας έτυχε | 25 | 07-05-2010 10:35 |
Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ... | MARK | Ανέκδοτα | 15 | 06-02-2010 23:54 |
'' ΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ '' | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 2 | 02-12-2009 09:59 |
'' ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ'' | MARK | Ανέκδοτα | 11 | 30-11-2009 12:55 |