![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
απογευμα.......και σαλπαρισμα για αττικη
![]() ![]() το πληρωμα,απο την σουρα ειναι ετοιμο για ανταρσια..... ![]() ![]() ![]() ![]() αλλα ο καπετανιος ΔΕΝ μασαει.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
περαστικα μας......
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μια χαρά περάσατε!μπράβο παιδιά!
α ρε κώστα και να ήξερες ότι,αν στο βαθύ της Σίφνου στην παραλία στον όρμο έτρωγες στο "τσικάλι" στο Κυρ Νίκο,θα δοκίμαζες...αρνάκι μου ![]() την άλλη φορά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παίδες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Π Α Ν Τ Α Τ Ε Τ Ο Ι Α !!! Μπράβο σας! Άντε και ψήνομαι κι εγώ να καβαλήσω κανένα τέτοιο πλεούμενο αλλά ιστιοπλοϊα έκανα τελευταία φορά στο 2ο έτος... Πολλούς αιώνες πριν, αλλά κάτι θα κάνουμε!
|
|
|||
|
|||
![]()
μονο ενας αεκτζης θα ταν τοσο μερακλης.μπραβο κωστα παντα τετοια.αυτος ο χοντρος ο τακης ητανε?χαχαχαχαχα
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
στο τσικαλι εχω φαει απειρες φορες,οπως και στον γιαννη....
![]() το μαστελλο τους ειναι πολυ καλο...... ![]() αλλα νομιζα οτι τα αρνια ειναι δικα τους.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ετοιμαζω ομαδικο τριημερο ταξιδι του φορουμ....
![]() θα χαρουμε να εχουμε ενα καπετανιο μαζι μας.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οχι και χοντρος,ο φιλος σου......απλα ευσωμος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για τον γιάννη που λες δεν ξέρω.ο νίκος ναι έχει δικά του καμιά 40αριά πρόβατα-γίδια πάνω στο βουνό.μάντεψε ποιος του έχει δώσει αρσενικά και καινούργιες μάνες καθώς και αρνάκια..
![]() για την ιστορία,εκτός απο καλός άνθρωπος,είναι και τρομερά σχολαστικός με την δουλειά του.είμαι σίγουρος ότι σου άρεσε το φαγητό του |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Dirty Dancing | pepax66 | Αστεία Video | 4 | 12-07-2010 13:53 |
10 μερουλες........στις κυκλαδες,με πανια | gsmaniac | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 117 | 05-07-2010 01:39 |
χωματερο σχολειο,με δασκαλο εναν.....βρωμιαρη | gsmaniac | Χωμάτινες εξορμήσεις | 43 | 16-03-2010 08:03 |
Απαγόρευσαν στις γυναίκες να κυκλοφορούν με δίκυκλα | Kwstas_kef | Κόσμος | 7 | 11-10-2009 12:18 |