![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν είμαι κάτοχος 800, αλλά αν έβαζες μερικές φωτογραφιες από το καθένα, θα μπορούσαμε να δώσουμε μια γνώμη
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Με τη σειρά που εμφανίζονται είναι: 1η ) Toutarech 2η) Wunderlich adventure 3η) Adventurespec 4η) Bmw |
|
|
|||
|
|||
|
Δε μου περνάει ούτε στη σφαίρα της φαντασίας το πέσιμο... αν μου περάσει απ'το μυαλό... την πούλησα...
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
τα κάγκελα προστατεύουν τα πλαστικά και μόνο......από προσωπική εμπειρία στο 800, μετά από χαζομάρα και με 5χλμ/ώρα έπεσε η μοτό δεξιά....ακούμπησε στο κάγκελο (BMW) και στη χούφτα...
γρατζουνιά στο κάγκελο (πινελάκι, 3 λεπτά) και στη γρατζουνιές στη χούφτα (σπρέυ 5 λεπτά αφού είχα "χαρτώσει" τον περιβάλλοντα χώρο)... Θέλω να καταλήξω ότι τα μαμά καλύπτουν επαρκώς σε μικρό πέσιμο, και εμένα με ενοχλούσε στα πόδια αλλά συνήθισα..... Να μην σκέφτεσαι μια βίαιη πτώση γιατί τότε ...η μοτό και τα πλαστικά της θα είναι το μικρότερο πρόβλημά σου.... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Για τους εραστές του ποδοσφαίρου... Γκολάρες !!! | frits | Διάφορα | 8 | 15-03-2010 18:12 |
| Για τους θαυμαστές του Bruce Lee !!!!! | frits | Διάφορα | 8 | 02-03-2010 20:38 |
| Για τους εραστές και των 4 τροχών !! | frits | Διάφορα | 8 | 16-10-2009 22:02 |
| Για τους ξεχασιάρηδες... | Panos_Gr | Υγεία | 2 | 10-10-2009 03:03 |
| Για τους χειριζόμενους καλά την Ελληνικήν ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 6 | 03-06-2009 01:40 |