![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Από το επίσημο site της Lyoness...
Your benefits - LYONESS Εκεί που αναφέρεται στο friendship bonus... φωτογραφίζει ξεκάθαρα πυραμίδα... όχι?? Ή τελοσπάντων προμήθεια επί των αγορών των μελών που κάποιος συστήνει... χάνω κάτι...?? |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Δεν έχεις άδικο .... ![]() Γι' αυτό, ας μας πει ο Βαγγέλης πως "δουλεύει" το σύστημα .... Μπορεί κ νάναι ενδιαφέρον .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αναμένουμε λοιπόν ενημέρωση απ´ τ
|
|
|||
|
|||
![]()
...
|
|
|||
|
|||
![]()
έχεις να προσθέσεις πολλές τελίτσες ακόμα μέχρι να μάθεις......
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω ψηφίζω Πρετεντέρη πάντως!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω και εγω δαγκωτο !!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Να 'στε καλά παίδες... Βαγγέλη... Θεολογάκο....
![]() ![]() Πρόεδρε..... πότε έχουμε εκλογές.....??? Θα κατέβω "υποψήφιος"... για το αξίωμα... ![]() ![]() ![]() Φιλαράκια.... τις έχω ζήσει τις πυραμίδες (ή και τύπου πυραμίδες) από την αρχή τους και σε όλη τους την εξέλιξη... Έχω παρακολουθήσει μάλιστα κι ένα σεμινάριο (3ήμερο) στο Λονδίνο, μέσω κάποιας επαφής που είχα... έτσι για να σχηματίσω μια σφαιρική άποψη... Ξέρω πάρα πολλούς που ήταν στο κόλπο..... απ' την αρχή χωμένοι μέσα... 2 από αυτούς με τους οποίους μίλησα χθες με την ευκαιρία του συγκεκριμένου thread.... ξέρετε που είναι...?? Στο ταμείο ανεργίας... Δεν ξέρω κανέναν μα κανέναν από όσουν ασχολήθηκαν... να "φτιάχτηκε"... το αντίθετο μάλλον... Ξέρετε γιατί...?? Γιατί επειδή δεν υπήρχε έδρα της εταιρίας εδω... με σύσταση... με Φ.Ε.Κ. .... με δνση και τηλέφωνο... όταν έγινε το ΜΠΑΜ... και έπρεπε να κάνουν την απόδοση των προμηθειών στους ανυποψίαστους... την έκαναν και έγιναν "γούκος"... Νομίζετε ότι θα καθίσει κανένας από τα θύματα να τους τρέξει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια να διεκδικήσουν??? Όχι είναι η απάντηση!!! Οι περισσότεροι δε απο αυτούς έχουν έδρα σε κάτι χώρες όπως Ελβετία.... όπου καλύπτονται πλήρως από το Ελβετικό δίκαιο και είναι πλήρως καλυμμένοι. Θα μου πείτε βέβαια πως συνδέεται η κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι γνωστοί μου στην παρούσα φάση με την πυραμίδα...?? Σωστή ερώτηση... Η απάντηση είναι η εξής... οι πυραμίδες (σε οποιαδήποτε μορφή τους) για να έχουν απόδοση απαιτούν τρομακτικό χρόνο... πρέπει να είσαι δωσμένος/στρατολογημένος εκεί σε ποσοστό 300%.... με αποτέλεσμα όταν και αν αυτό "σκάσει" να έχεις εξαφανιστεί από την αγορά, να έχεις μείνει πίσω και γενικότερα... να είσαι επί ξύλου κρεμάμενος... Βεβαίως αυτή είναι η άποψή μου και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να την ενστερνιστεί... ![]() Last edited by CPretenteriS; 04-09-2010 at 20:38. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βάσεις για βαλίτσες για G 650 gs (single) sos την πέμπτη φεύγω για ταξίδι | dimitrisd | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 01-08-2010 12:52 |
Πωλειται F 650 GS ABS--ευκαιρια!!! | Μπιτικατο | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 6 | 01-06-2010 11:00 |