![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
εγώ πήρα τα αδιάβροχα και την ζώνη της μέσης ..........
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωραία στο επόμενο ενδιαφέρον φυλλάδιο ετοίμασε κρεββάτια και ρακές! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Εσύ όχι αλλά εγώ και το υπόλοιπο forum που θα κοιμηθούμε μετά ψώνια και τα πότα ? Και βάλε Κακλή να παίζει.............!
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
εγώ πήγα χτές και πήρα τη ζώνη μέσης και είδα πως είχε όλα τα διαφημιζόμενα για μηχανή και σε μεγάλη ποσότητα...
![]() μπορεί κάτι να έτυχε σε σένα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν έχει κάτι καλό περιμένουν από το πρωί
|
|
|
|||
|
|||
|
από παλιά ήξερα πως το Lidl στις προσφορές έχει πράγματα που αξίζουν τον κόπο και τα λεφτά τους
πέρσι πήρα την ενσύρματη ενδοεπικοινωνία, 8 ευρώ, τα μόνα που πέταξα φέτος πήγα για το παντελόνι το dainese goretex που έχω αποδείχτηκε αναποτελεσματικό στο νερό πήρα με 70e το παντελόνι που είναι μια χαρά, ζεστό με την επένδυση, δροσερό χωρίς, με αεραγωγούς στους μηρούς, τιράντες ευπροσάρμοστες, σίγουρα όχι χαμηλοκάβαλο, άνετο κι ελπίζω στεγνό ένας φίλος που τα λέγαμε τις προαλλες μου πε πως το χει αποκλειστικά για το χώμα και πως στα 3 χρόνια δεν του χει μπάσει σταγόνα, ακόμα και όταν το πλένει με το πιεστικό μετά τη λασπουριά δεν ξέρω αν η διαπνευστική του ικανότητα είναι μεγάλη, αλλά σίγουρα για 70 ευρώ, αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίου cent πήρα και την ζώνη της μέσης, άνετη ξεκούραστη, φθηνή, μόνο που δεν είναι διπλής ενεργείας, αλλά αν φανταστεί κανείς οτι η σούπερ ντούπερ γουάου ζώνη μέσης της dainese μου έβγαλε κάτι λιγότερο από ένα χρόνο και με 50 ευρώ, δεν πειράζει, θα κρατήσω το Lidl για σπόνσορα στα φθηνά |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προσφορές Moto Guzzi | syan | Άλλες εταιρίες | 7 | 19-03-2009 23:59 |
| Πατέρας στα ... 13 | kostas_366 | Επικαιρότητα | 11 | 08-03-2009 02:47 |
| Γέλιο στα γρήγορα....... | pepax66 | Ανέκδοτα | 7 | 17-02-2009 22:30 |
| Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |
| Bike Accessories: Προσφορές στα Arai RX-7 Corsair | KostasGS | Κράνη | 5 | 01-02-2009 20:10 |