GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #18  
Παλιό 03-09-2010, 16:48
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv
Μηνύματα: 987
Προεπιλογή Απάντηση: Ο Αντώναρος ήθελε να ταξιδέψει "τσάμπα"...

Eνοείται ρε παίδες ότι μιλάμε για ξεφτυλισμένους ανθρώπους όλοι αυτοί που αναφέραμε.....φανταστείτε κ πόσα δεν ξέρουμε!!!

Απλά απο το πρωί το έχουνε κάνει σκάνδαλο τα ραδιόφωνα γτ δεν πλήρωσε ο Αντώναρος(ο οποίος είχε διορίσει τον αδερφό του στην ΕΡΤ με 600ο το μήνα και τον χάλαγανε κιόλας και βγήκε και είπε ότι στην ΕΡΤ πέρασε τα πιο άχρηστα χρόνια της ζωής του...αντί να σεβαστεί το ψωμί που το έδινε ο ελληνικός λαός)......

Το δικό μου το point είναι ο αποπροσανατολισμός του κόσμου απο τα μέσα...έντυπα--ραδιόφωνο-τηλεόραση-ιντερνετ.......ακόμα και αυτό το μικρό γεγονός δεν διαμαρτύρονται που οι βουλευτές κάνουν τα πάντα τσάμπα...ενώ πέρνουν ένα πακτολό χρημάτων ...αλλά τους πείραξε ο Αντώναρος που δεν πλήρωσε γτ το δικαιούταν και γτ δεν τήρησε τη διαδικάσία!! Ε λοιπόν χεστήκαμε!!!

Αντί να βγούνε κ να μιλήσουνε γτ τις βρωμιές της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσεις ασχολούνται με δεκάευρα .........ο κόσμος πεινάει στερείτε και μόνο τα 15 ευρα του Αντώναρου δεν μας νοιάζουνε...!!!

Να βγούνε οι καναλάρχες και να μας πούνε τι γίνεται στη χώρα ...την αλήθεια και να σταματήσουνε να χαιδεύουν τις εκάστοτε κυβερνήσεις...και να μεταφέρουν τις ειδήσεις που πραγματικά έχουνε αξία και όχι τις παπατζιές....αλλά τι να πείς!!!

Όσο για την βουλευτή Πέλλας Γιώργο και όμως είχε και συγγένεια με πολλούς απο αυτούς..μάλιστα το παραδέχτηκε και η ίδια...λέγοντας όμως ότι δεν μεσολάβησε για τίποτα και ότι και οι συγγενείς της είχανε δικαιώμα να κάνουν αιτήσεις....μου φαίνεται περίεργο όμως που ήταν όλοι απο ένα χωριό και όλοι με πτυχία πανεπιστημείου.....μιλάμε ότι το μορφωτικό επίπεδο του συγκεκριμένου χωριού είναι στα ύψη!!

Και για τον δικηγόρο τον 25χρονο στο μαξίμου...ασόψετε λόγικά κάποιος που του έφαγε την βυσματική θέση και τον έδωσε ......γτ αν δεν τον έδινε θα ήταν στο οβαλ γραφείο τώρα και θα το ΄παιζε μπρούκλης ........ο αμόρφωτος 25αρης...ακόμα δεν βγήκε απο τη νομική και πήγε να μπεί σύμβουλος στο μαξίμου......όταν έξω ήμαστε χιλιάδες με χαρτιά τρελά και δεν βρίσκουμε δουλειά για 800 ευρα!!
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρέπει να "γυρίσει" το πολυτονικό σύστημα στην παιδεία ;;; arsy Ελλάδα 8 28-04-2010 19:15
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" MARK Επικαιρότητα 0 13-03-2010 11:45
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Διάφορα 21 14-02-2010 22:55
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" nek21 Γενικά - Αναβάτης 126 19-07-2009 00:53
για να μαθαινουν οι νεοτεροι "Walter Röhrl" Alext Αυτοκίνητο 5 26-05-2009 19:12


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:01.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!