![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
συνάδελφε, το παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον, μία και σε δύο εβδομάδες ξεκινάμε με τον γιό μου [2x GS!!!!] το παρθενικό του μεγάλο ταξίδι και μέσα στο πλάνο σαφώς και μπήκε η Transfagaras Road, τώρα όμως μου τα έκανες θάλασσα!!!
Χμ. Κλειστός λόγω βροχής... Μήπως μπορείς να μου πείς περισσότερα, όσον αφορά την ημερομηνία, πότε κλείνει για τα καλά? Το λέω, γιατί σε άλλα φόρουμ διάβαζα, ότι είναι ανοικτός ανάλογα με τον καιρό, καμιά φορά μέχρι και Νοέβρη, ανάλογα... Άλλο που να έκλεισε για λόγους βροχής μέχρι να επισκεβαστεί ..... ίσως... Δηλαδή είναι σίγουρο ότι μετά τις 15/9 κλείνει έτσι και αλλιώς? Γιατί εμείς ξεκινάμε Παρασκευή 17/9 και εκεί θα είμασταν με το πλάνο μας στις 19/9, δηλαδή κλειστά σίγουρα? πουθενά στο διαδίκτυο δεν μπορώ να βρώ κάποιο σχετικό σαϊτ για πρόσφατη ενημέρωση, κάποια επίσημη σελίδα του ρουμανικού τουρισμού ή κάτι τέτοιο. Κάθε βοήθεια πολύτιμη Ευχαριστώ Last edited by Doc; 05-09-2010 at 14:55. |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ταξίδι στην Ρουμανία το καλοκαίρι του 2010 | TALON | Ταξίδια στο εξωτερικό | 5 | 07-12-2009 19:48 |
Φωτο και Εντυπώσεις από το Τριήμερο.... | Gazi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 11 | 06-03-2009 00:17 |