![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κατα τα αλλα ξερει να λεει μαλακ..ες του στυλ "Με πλησιαζει ο κοσμος στον δρομο και μου λεει: Να δωσω και τον μισθο μου για την Ελλαδα" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν αυτές οι αντιδράσεις δεν συνοδευτούν απο μια τρελή αποχή στις εκλογές-βουλευτικές & τοπικής αυτοδιοίκησης-
να τις βράσω... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλα τους κανουν!οι βουλευτες οταν προχωρανε λενε γεια και ολοι φτυνουν κατω στο δρομο!αυτα τα εκαναν στις ######## και στους προδοτες!αλλα τετοιοι ειναι και αυτοι.
|
|
|||
|
|||
![]()
ετσι ακριβως
|
|
|||
|
|||
![]()
Και ποιός το ψήφισε το ΠΑΣΟΚ βρε παιδιά?
Μήπως δεν τον ψηφίσαμε εμείς γιατί τώρα μουτζωνόμαστε?? Ξεχάσατε τι ποσοστά πήρε?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εμενα ?? ![]() ετσι που το πανε θα βγαλουμε και εμεις την δικιά μας τσιτσιολινα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
γιατι εκοψες την φωτο ρε φιλαρακι... ![]() η τσιτσιολινα δεν βγηκε βουλευτης,για την φατσα της.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μπορει να μην ειναι μελος , μπορει να μην τον ξερουμε , αλλα αξιζει συγχαρητηρια!! | sansiro.sugata | Ταξίδια στο εξωτερικό | 18 | 12-04-2010 22:41 |
Καντε τον Firefox να πεταει..!!! | georgekostas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 15-03-2010 21:00 |
Tι να πω για τον μ......ακα!!!! | Kolokas | Μου τη δίνει που ..... | 17 | 14-03-2010 03:02 |
30 τρόποι για να σώσουμε τον πλανήτη | skippybi | Περιβάλλον | 5 | 17-11-2009 14:00 |
Έξι τρόποι να γλιτώσουμε τον πονόδοντο | Alext | Χρήσιμα | 4 | 06-09-2009 13:51 |