![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ δεν ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τα υπουργεια μου μεσα.και μιας και λεγαμε σημερα για ψηφους (βλεπετε ξανοιχτηκαν οι ξετσιπωτοι ζητουλες) τι θα πονεσει καλυτερα το συστημα, Το ακυρο το λευκο ή η αποχη??? α!!! εχουμε και την υποστηριξη ασχετου συνδιασμου, για πειτε οι γνωστες...... Last edited by PITS; 07-09-2010 at 16:14. Λόγος: . |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
OXI
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Μόνον κομματική αναξιοκρατία υπάρχει...
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
και βέβαια υπάρχει αξιοκρατία και ιεραρχία στην Ελλάδα
Δεν μπαίνει στην δουλειά ο κάθε τυχαίος ,Υπαρχουν αρχες . πχ: Θέλεις να πιάσεις δουλειά στον ΟΤΕ . .....Έχεις τα τυπική μόρφωση που ζητάνε ? ναι πολύ καλά (αλλα την εχουν και άλλοι ) ......Εχεις καποιον γνωστο ? Ναι μπραβω ! (αλλα εχουν και αλλοι ) Ποιον έχεις ??? Τον δήμαρχο του Κολοκοτρονιτσιου !! ωραία !! αλλά ρε φιλαράκι ο άλλος έχει τον νομάρχη δεν γινετε να τον παρακάμψουμε άσε που ενδιαφέρονται και άλλοι δυο με τα ίδια τυπικά προσόντα αλλά ο ένας έχει τον βουλευτή @@@@@ και ο άλλος έχει τον υπουργό . Για πες μου τώρα με αντικειμενικά και αξιοκρατικά κριτήρια ποίος πρέπει να πάρει την θέση ?? Αξιοκρατικά η σειρα είναι : Α. φίλος Υπουργού Β. φίλος βουλευτή Γ. φίλος νομάρχη Δ. φίλος Δημάρχου Άρα έχουμε αξιοκρατία ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μπορείς να πείς κάτι άλλο (δες εμένα πχ ) Το αναφέρω σε πολλά κείμενα...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Έτσι πεθαίνουν στην... Ελλάδα!!!! | yannis | Διάφορα | 31 | 18-09-2010 21:19 |
| Ξεκίνησε η διάθεση του στην Ελλάδα !!!! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 03-12-2009 05:04 |
| Firexpress BMW στην Ελλάδα | syan | Φροντίδα | 26 | 25-07-2009 16:48 |
| ο Αϊνστάιν στην Ελλάδα | zervas | Ανέκδοτα | 4 | 27-05-2009 16:58 |
| Νόμιμα τα Χenon στην Ελλάδα | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 24-04-2009 02:26 |