![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τηλεσκόπιο μήπως????
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
CP... Πές μου για τη σέλα ..με ενδιαφέρει..
|
|
|
|||
|
|||
|
NG... καλημέρα και σε σένα....
Μόνο στα Χρόνια Πολλά του Σαιτάκη... και στο μπαζάρ του Χαμόγελου του παιδιού δε μ'έχεις ρωτήσει γι αυτή τη σέλα... ![]() ![]() ![]() Θα ανοίξω thread το Σάββατο το μεσημέρι που θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή και τοποθέτηση... και θα έχω τις πρώτες εντυπώσεις... Θα ανέβουν και οι σχετικές φωτογραφίες... Σπάμερ.... ε σπάμερ... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μα σε ψάχνω σε όλα μπας και σταματήσεις κάπου. Οι Γερμανοί είχανε πολή ωραίες σέλες. Δυστυχώς εδώ δεν βρήκα κάποιον που να ασχολείται. Πάντως με ενδιαφέρει. Τουλάχιστον να μπώ και στο μάτι κάποιον. Κατεβαίνω κέντρο για αναζήτηση φορητού υπολογιστή...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() και να σου φέρω κι ένα φυλλάδιο απ' τα U... με προσφορές φτηνών Υπολογιστών...
|
|
|
|||
|
|||
|
HAWK_46. Βάλε μερικές φωτό με τους Γερμαναράδες(θυμάσαι τι ωραίες σέλες είχανε.) Εδώ πάντως εγώ δεν βρήκα λάποιον που να ασχολήται..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πότε να έρθω??? |
|
|
|||
|
|||
|
Τώρα.... πάρκαρε μπροστά στην Πάντειο και πάρε με τηλέφωνο να κατέβω!!! Να σου ανοίξω και τα μάτια για το Laptop...
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θέλω μισή ώρα. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θέλω γνώμες για αντικατάσταση - Από HONDA σε GS | xarin | Διάφορα | 143 | 27-07-2010 01:12 |
| Βοήθεια για βλάβη ABS | Capitain | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 01-06-2010 17:20 |
| Βοήθεια για πρόταση διαδρομής στη Ν.Εύβοια | Goulas | Χωμάτινες εξορμήσεις | 2 | 29-05-2010 00:34 |
| Βοήθεια για αγορά GS 1200 ADV | bill13 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 8 | 01-05-2010 18:41 |
| Βοήθεια για r 1150 gs... | kotskofi | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 27-11-2009 11:10 |