![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γιατι σε π.μ ρε παιδια μυστικο ειναι? να μην διαφωτιστουμε κι εμεις?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
έλα ντε!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
"Φίλε μου δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο σχετικά με αυτές τις 2 ζώνες, καλύτερα θα ξέρει ο πωλητής (θα ήθελα να πιστεύω ότι θα ξέρει). Έδωσα αυτά τα links σαν δείγμα, τέτοιο στυλ ζώνης. Τουλάχιστον τέτοιο στυλ χρησιμοποιώ εγώ που έχω ενοχλήσεις ακριβώς στο σημείο της μέσης. Αν δεν έχεις ενοχλήσεις στη μέση και θέλεις για προστασία μόνο, τότε πάρε στυλ "κροκόδειλου". Φυσιοθεραπευτής μηχανόβιος μου πρότεινε κάποια της dainese. Φιλικά Γιώργος" Θεώρησε ο Γιώργος ότι επειδή δεν μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες... να μου το στείλει με ΠΜ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ χρησιμοποιώ μία της BMW με 2 επιθέματα με φερμουάρ (χειμώνα- καλοκαίρι) και είμαι ευχαριστημένος...μπορείτε να την δοκιμάσετε..!...Αν θυμάμαι γύρω στο 80άρι..
![]() Last edited by syan; 09-09-2010 at 15:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Gracias Captain!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βάσεις για βαλίτσες για G 650 gs (single) sos την πέμπτη φεύγω για ταξίδι | dimitrisd | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 01-08-2010 12:52 |
Η διαδικασία για την απογραφή και την πληρωμή των δημοσίων υπαλλήλων | MARK | Χρήσιμα | 13 | 14-06-2010 11:45 |
Ο Τούρκος είπε την αλήθεια για την Πολη μας. | georgekostas | Διάφορα | 11 | 29-04-2010 11:01 |
Μαραθώνιος για την Αϊτή από τον ΣΚΑΙ και την Unicef | MARK | Πολιτισμός | 1 | 26-01-2010 20:47 |
Νεα χρωματα για το 2010 για την σειρα F/GS | Alext | Νέα μοντέλα BMW | 8 | 21-09-2009 12:54 |