![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Γιώργη μου, πέρα από πολιτικές προτιμήσεις κ επιλογές, πιστεύω ότι, ΔΕΝ είναι δουλειά του πολίτη να δώσει λύσεις. Αυτό είναι δουλειά των πολιτικών. Γι' αυτό τους ψηφίζουμε. Για να μας εκπροσωπούν κ να δίνουν λύσεις όπου δει ! Γι' αυτό υπάρχουν οι 300. Και το τελευταίο. Και να υπάρξουν κάποιοι πολίτες που έχουν άποψη, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι εσφαλμένη, μιας και δεν γνωρίζουν τα πραγματικά στοιχεία της στιγμής (εδώ δεν τα γνώριζε ολόκληρος Γ. Παπανδρέου κ τα επιτελεία του στις 3-6-09 ![]() ποιός θα τους ρωτήσει κ σε ποιόν μπορούν να την υποβάλουν ????? Μας είχαν ρωτήσει με ένα δημοψήφισμα ..... προ αμνημονεύτων ετών ..... αν θυμάμαι καλά .... ![]() Ας "σκύψουμε" λοιπόν πάλι το κεφάλι, κι ας δεχτούμε ως συνήθως τις αποφάσεις του εκάστοτε κυβερνώντος .... Το μόνο μας "όπλο" είναι η ψήφος .... Κι εγώ ΘΑ ΨΗ-ΦΙ-ΣΩ .... (η αποχή κατά την γνώμη μου είναι λάθος ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Πόσες φορές πρέπει να σου αποδειχθεί ότι αυτό δεν παίζει? Εχεις μια δύναμη που δεν την κατανοείς..... χρησιμοποίησέ την.
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η λύση ποιά είναι ??? Να πάρω την Adventure και να γυρίζω στους δρόμους κορνάροντας ???? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απλά κάποια στιγμή χρειάζεται εγώ ο Ελληνας να κοιτάξω λίγο περισσότερο το καλό του συνόλου και όχι το δικό μου συμφέρον. Το καλό του συνόλου έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι είναι καλλίτερο για το συμφέρον του καθενός. απλό παραδειγμα την 10ετία του 20, τα αμερικάνικα συνδικάτα ζήτησαν απο την κυβέρνηση μειώσεις μισθων....τυχαίο? δεν νομίζω.... |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Φοβάμαι πως οι συνδικαλιστές των τελευταίων ετών (για να μην πούμε συνδικάτα), δεν βοήθησαν τους εργαζόμενους του κλάδου τους ..... Μάλλον σαν εργατοπατέρες λειτούργησαν ..... (όχι όλοι....)
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι γνώμη έχουν οι Ελληνες για το κινητό ;;;; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 27-08-2010 13:06 |
Την γνώμη σας για το Systemhelm 5 | NIKOS PAPADOPOULOS | Κράνη | 11 | 19-03-2010 06:09 |
Θα ήθελα την γνώμη σας για το Dainese Gator Evo | evanslam | Ένδυση | 15 | 04-03-2010 22:24 |
Τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα του κόσμου για το 2009 | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 5 | 05-02-2010 10:53 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 13:29 |