![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η λύση ποιά είναι ??? Να πάρω την Adventure και να γυρίζω στους δρόμους κορνάροντας ???? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απλά κάποια στιγμή χρειάζεται εγώ ο Ελληνας να κοιτάξω λίγο περισσότερο το καλό του συνόλου και όχι το δικό μου συμφέρον. Το καλό του συνόλου έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι είναι καλλίτερο για το συμφέρον του καθενός. απλό παραδειγμα την 10ετία του 20, τα αμερικάνικα συνδικάτα ζήτησαν απο την κυβέρνηση μειώσεις μισθων....τυχαίο? δεν νομίζω.... |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Φοβάμαι πως οι συνδικαλιστές των τελευταίων ετών (για να μην πούμε συνδικάτα), δεν βοήθησαν τους εργαζόμενους του κλάδου τους ..... Μάλλον σαν εργατοπατέρες λειτούργησαν ..... (όχι όλοι....)
|
|||
|
|||
![]()
Μα..... ακριβώς αυτό λέω. Ολοι βλέπουν ότι ο συνδικαλισμός έχει κάνει τρομερή ζημιά, αλλά συνεχίζουν και τον υποστηρίζουν. Αλλά η συζήτηση δε είναι περί συνδικαλισμού, είναι περί ενεργού και ενημερωμένου πολίτη. Σταματήστε να βρίζετε για τα διόδια, ζητήστε να δείτε τα business plans, τα οικονομικά στοιχεία. Σε μια δημοκρατία είναι υποχρεωμένο το κράτος να έχει στην διάθεση του πολίτη το πού πάει και το τελευταίο λεπτό που ξοδεύει και επενδύει. Ψαχτηκε κανείς? Οχι.... Ψαχτείτε...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλοίμονο αν δεν είχαν σαν αντιπολίτευση τους μηχανισμούς μέσα στην στατιστική υπηρεσία να ξέρουν τι γίνετε και να περιμένουν να ενημερωθούν από τον "αρμόδιο υπουργό" αν αυτό έχει συμβεί είναι ακόμα χειρότερο. 2ον Αποδείχθηκε πρόσφατα ότο ο Γιωργάκης είναι βιτρίνα και σαν τέτοια τον προσέχουν (όσο μπορούν). Εδώ έφτασε ο Μίχας να του βάζει όρους και δεν μιλώ μόνο για τον Μίχα αλλά και για τους υπουργούς που του αρνήθηκαν τις υποψηφιότητες. Από ότι φαίνεται τα νήματα τα κινεί ο Ραγκούσης (όπως έγραψα και αλλού ο "Ρουσόπουλος" του ΠΑΣΟΚ). Το άτομο φαίνετε είναι "δολοφόνος" ![]() Από εκεί και πέρα "ας είναι καλά" το ΔΝΤ αυτοί κυβερνούν και ο Γιωργάκης και οι άλλοι απλά διεκπεραιώνουν τις αποφάσεις τους. Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση. Τον Παπανδρέου θα τον παραδεχόμουν αν είχε καταφέρει να μην φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα και για να είμαι δίκαιος το προσπάθησε αλλά κατά τα ελληνικά ΜΜΕ δεν τον άφησε η κακιά ΜΕΡΚΕΛ, η δουλειά του ήταν να την πείσει και δεν την έκανε καλά. Αλήθεια δεν διάβασα κανένα σχόλιο σου για τον Πάρνωνα..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλα, τωρα αυτα που λες τα θες και τα λες ¨η στα λεει κανενα ''τρομακτικο''????? Ο Gepol τα λεει σωστα πιο πανω......τα εχεις διαβασει ειμαι σιγουρος!!!!! Παρνωνας: Περιμενω να δω και τα βιντεο για να τα πω ολα!! Last edited by GeorgeP; 10-09-2010 at 11:37. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι έγινε τον ακούμπήσε η μαμά του με το Μαγικό Ραβδάκι ?? Πάντως για πρώτη φορά απάντηση δεν πήρα..... ![]() "Έφυγε ο Μπούλης και ήρθε ο Ρούλης" γράφει ένα σύνθημα εδώ στα Εξάρχεια.... Απόσπασμα:
Το Σ-Κ, δεν έχω προλάβει ούτε έγω να τα δω.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ναι μεγάλο πραγμα το παρελθον και δεν μπορω να καταλαβω ΠΩΣ παραλληλιζεις ΑΥΤΟ το παρον με ΕΚΕΙΝΟ το παρελθον!!!! Καμια σχεση δεν εχουν!!!! Απόσπασμα:
τι σχεση εχει τωρα αυτο???? περι ποίου θεματος δεν πηρες απαντηση? σε ολα απαντω!!!! Απόσπασμα:
![]() ![]() εδω συμφωνουμε!!! αλαλ αυτο πρέπει να αλλαξει!! Για το κοινο οφελος μιλω φυσικα!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θέλω να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια τον Γιωργω και τον gepol .
Καταρχάς δεν συμφωνώ με την άποψη του πρέπει να πας να ψηφίζεις.εγώ έχω xaseι την πίστη μου στην πολιτική κ τα κόμματα και αυτήν την στιγμή το χρόνο μου κ τ λεφτά μου θα χαλασω για να πάω.αφού είναι τα ίδια κ τα ίδια πρόσωπα τόσα χρόνια δεν αξίζει.να βγει κάτι καινούργιο διαφορετικό κ βλέπουμε. Από εκεί κ μετΆ τον Ιανουάριο οι περισσότεροι από μας κραζαμε ότι τα πράγματα θα πανε χειρότερα με τα ετρα του μνημονίου κτλ κτλ κ εσείς πέσεις λεγατεκαθιστε κ θα δείτε. Ωραία λοιπόν έχουμε κλείσει 11μηνες με τη ν κατα τα αλλά έτοιμη και με σχέδιο κυβέρνηση πείτε μου εσείς 1 μόνο τομέα που παει καλύτερα.ενενήντα θέλω ο ι παραπάνω.για αυτό λέμε ότι δεν βλέπουμε φως. Κ σας ρωτάω ακόμα πόσο χρόνο θέλει δηλαδή μια έτοιμη κυβέρνηση για να δούμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα με τα μέτρα που πάρθηκαν;; |
|
|||
|
|||
![]() τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα.....καντε λιγακι υπομονη
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι γνώμη έχουν οι Ελληνες για το κινητό ;;;; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 27-08-2010 13:06 |
Την γνώμη σας για το Systemhelm 5 | NIKOS PAPADOPOULOS | Κράνη | 11 | 19-03-2010 06:09 |
Θα ήθελα την γνώμη σας για το Dainese Gator Evo | evanslam | Ένδυση | 15 | 04-03-2010 22:24 |
Τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα του κόσμου για το 2009 | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 5 | 05-02-2010 10:53 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 13:29 |