![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Last edited by skippybi; 30-03-2009 at 21:24. |
|
|
|||
|
|||
|
Bravo Skippibi:sm5::sm5:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους του GS Forum,
ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες (κ ήταν πολλοί) για την όμορφη παρέα τους, όπως κ για την άψογη συνεργασία τους για την ασφαλή μας μετακίνηση στην ΕΟ !!!! ![]() ![]() ![]() Επίσης, ευχαριστώ τον Νίκο Σπανό κ την Motoadventures, για το "σεμινάριο" σχετικά με την ασφαλή οδήγηση κ συμπεριφορά των συναδέλφων αναβατών κ συνεπιβατών !!!! Περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη διοργάνωση ..... ![]() .
|
||||
|
||||
|
...μερικές φωτό .....
Στο σημείο συναντήσεως 08.00 ! Μέχρι τις 08.45 που ξεκινήσαμε, ήρθαν κι άλλοι, που δεν είναι μέσα σ' αυτές τις φωτό ... (θ' ακολουθήσουν κι άλλες, από άλλο φωτογράφο...)![]() ![]() ![]() ...μόλις φτάσαμε στο Λουτράκι .... ![]() .
|
|||
|
|||
|
Συγχαρητήρια παιδιά!!!!! Πρέπει να περάσατε πολύ ωραία, αν και ήμουν σίγουρος γι' αυτό. Άλλωστε η εγγύηση είχε διπλή σφραγίδα. Moto-adventures και GSforum !!!!!!!!!!!!! Και σε άλλα με υγεία.
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
μπράβο παιδιά.Πάντα τετοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ομορφη εμπειρια και καλη οργανωση.
Μου ανοιξε η ορεξη για περισσοτερα . Θα μπω στο τρυπακι των εκπαιδευσεων και οχι μονο... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum. | SpanosNikos | GS Forum - Road & Enduro Training | 169 | 11-06-2009 15:43 |
| Το GS forum εκπαιδεύεται στη Moto Adventures !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | GS Forum - Road & Enduro Training | 10 | 21-05-2009 04:16 |
| 22-26 Απριλίου **** ATHENS MOTO SHOW 2009 **** | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 4 | 06-03-2009 20:18 |
| GS Silk Road Tour | syan | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 24-01-2009 00:07 |