![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() εισαι μεγαλο νουμερο.. |
|
|||
|
|||
![]()
Άλο πράγμα η διαμαρτυρία και άλλο ο εξευτελισμός στους Θεσμούς. Ο εν λόγο προβοκάτορας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βρει συμμάχους τουλάχιστον από αυτό το forum.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
απο ποτε εγινε θεσμος ο γιωργακης,ο κωστακης και τα αλλα λαμογια.....πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πιστεύω στην δημοκρατία..δεν πιστεύω στα "τζάκια" κ σε αυτούς που στο όνομα της με καταδυναστεύουν κ με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου θεωρώντας με άτομο με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης κ πρόβατο!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο Πρωθυπουργός είναι Θεσμός και Έλληνες έχυσαν πολλή αίμα για αυτόν τον Θεσμό. Ας μη το συνεχίσουμε το θέμα γιατί δεν βγαίνει άκρη. Πάντως να συμφωνήσουμε οι δύο μας ότι τα συγκεκριμένα Λαμόγια πρέπει να εξαφανιστούν από την εξουσία. Εδώ μας φορτώνουν τώρα και το Ντοράκι Δήμαρχο Καρπενησίου. Και συμφωνούν όλοι. Και ΠΑΣΟΚΟΙ και ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ..Μιλημένα από την αρχή. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα υπόλοιπα στον καφέ… Καλό βράδυ να έχεις |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αρκετα ψυχολογικα σου εχω δημιουργησει για το HONDA
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και εσύ σαν (γάτος) που είσαι για να μην μείνεις πίσω στην τεχνολογίας και το design πας και τα (χώνεις) για να μην χάσει αγοραστική δύναμη το μηχανάκι σου, και καλά.... Ελληνάρα μου εσύ.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τον εβλεπα χθες να κανει δηλωσεις...
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Δαναό & στον Νικόλα (danaos)+(Νικολας33) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 49 | 09-02-2010 11:48 |
Μια τρύπα στον αέρα! Δημιουργήθηκε ο πρώτος στον κόσμο ανεμιστήρας χωρίς έλικες!!!! | riko46 | Κόσμος | 3 | 16-12-2009 03:32 |