![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο Πρωθυπουργός είναι Θεσμός και Έλληνες έχυσαν πολλή αίμα για αυτόν τον Θεσμό. Ας μη το συνεχίσουμε το θέμα γιατί δεν βγαίνει άκρη. Πάντως να συμφωνήσουμε οι δύο μας ότι τα συγκεκριμένα Λαμόγια πρέπει να εξαφανιστούν από την εξουσία. Εδώ μας φορτώνουν τώρα και το Ντοράκι Δήμαρχο Καρπενησίου. Και συμφωνούν όλοι. Και ΠΑΣΟΚΟΙ και ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ..Μιλημένα από την αρχή. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα υπόλοιπα στον καφέ… Καλό βράδυ να έχεις |
|
|||
|
|||
![]() με την καμία λέμε!έχει φτάσει και αυτή,1.60 το κιλό... πρέπει να βάλουμε ρεφενέ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αρκετα ψυχολογικα σου εχω δημιουργησει για το HONDA
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν κατάλαβα, τις σας πειράζει ο ΘΕΣΜΌΣ με ντοματούλες κοκκινιστός?????
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και εσύ σαν (γάτος) που είσαι για να μην μείνεις πίσω στην τεχνολογίας και το design πας και τα (χώνεις) για να μην χάσει αγοραστική δύναμη το μηχανάκι σου, και καλά.... Ελληνάρα μου εσύ.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Δαναό & στον Νικόλα (danaos)+(Νικολας33) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 49 | 09-02-2010 11:48 |
Μια τρύπα στον αέρα! Δημιουργήθηκε ο πρώτος στον κόσμο ανεμιστήρας χωρίς έλικες!!!! | riko46 | Κόσμος | 3 | 16-12-2009 03:32 |