![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Πωπω Γρηγόρη μεγάλο θέμα άνοιξες πρωινιάτικα!!! Βλέπω πάλι να καταλήγει σε πόλεμο!!!!
Με έπιασε η καρδιά μου πάντως πρωι-πρωι!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
????????
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Οι φωτογραφίες που ήταν αναρτημένες στο "συγκριτικό" είναι άσχετες με το τεστ και είναι από διαφορετικές μοτοσυκλέτες. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε, πως οδηγούσαν, τι συντήρηση έγινε! Η φωτογραφία που ανέβασα μπορεί να "μεταφραστεί' όπως επιθυμεί ο καθένας... Που θα ξέρει ο άλλος αν τράκαρε, αν έσκασε με πολλά μέσα σε λακούβα, αν είχε λάδι το διαφορικό κτλ κτλ. Το βασικότερο: Αν στην θέση της ήταν μια άλλη μηχανή; Πιο παλιά κυκλοφορούσε και μια άλλη φωτο από GS1200 με σπασμένο διαφορικό. Μόνο ελάχιστοι παρατήρησαν οτι η πίσω ζάντα ήταν σαν "Β" καθώς κάπου είχε βρει..... ![]() Καλές οι φώτο που βλέπουμε απο δω και από εκεί αλλά και ένα "φιλτράρισμα" στο μυαλό μας δεν βλάπτει.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() εγω το γνωριζω αλλη μαλλον τους διαφευγει το που και το πως εγινε |
|
|
|||
|
|||
|
Συμφωνω και εγω στο οτι οι φωτογραφιες απο μονες τους δεν λενε πολλα πραγματα. Το παραδειγμα της φερραρι αν και χοντροκομμενο ειναι ευστοχο. Δεν φταιει το αυτοκινητο που ο οδηγος του, το εριξε στον τοιχο!
Οσο αφορα το GS, δεν ειναι ακριβως μοτοσυκλετα εντουρο. Μπορει ο Γερμανος να το παρουσιαζει σαν βασιλια των βουνων και των ερημων αλλα σε ολες τις επισημες εξορμησεις των GS που παρουσιαζονται απο τα μιντια ακολουθει καραβανι με μηχανικους και ανταλλακτικα. Δεν νομιζω οτι υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να παρεις μια μοτοσυκλετα 1200 κυβικα και να παρεις τα βουνα. Ενα 600αρι καθαροαιμο ειναι μακραν καταλληλοτερο για αυτο το σκοπο. Εμενα δε, το μονομπρατσο μου προκαλει ανασφαλεια ακομη και στην ασφαλτο, ποσο μαλλον στο χωμα. Αντε στα Supersport με κατι μονομπρατσα "γαιδουρια" που εχουν 20 εκατοστα υψος να πω "παει στο καλο", αλλα αυτο το μπρατσακι σε ον-οφ 250 κιλων νομιζω οτι παει γυρευοντας για προβληματα.... Η λυση του Τενερε με αξονα αλλα και "διπλο" ψαλιδι μου φαινεται καταλληλοτερη επιλογη για μοτοσυκλετα της κατηγοριας. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
bmw 1200gs adve 256kg tenere 600 206kg tenere 1200 261kg οποτε τα κιλα ειναι παραπλησια,ασε που το tenere στα ιδια κυβικα ειναι βαρυτερο...και δεν εχει και το ιδιο ζυγισμα με τα gs,για να μην ξεχνιομαστε! ![]() τωρα εσυ αν θες tenere,παρε tenere...!εδω εχεις... βαρκαντερο! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τραβελ-εντουρο για μενα σημαινει ταξιδευω σε διαδρομες που συμπεριλαμβανουν και χωματοδρομους, οχι οργωνω τα βουνα με 100+ χλμ ανεξαρτητα με τη κατασταση του δρομου... Οσο αφορα τα καραβανια των μηχανικων κανεις λαθος, δεν ακολουθουν μονο για την ασφαλεια των αναβατων. Ακολουθουν και δουλευουν ΟΛΟΝΥΚΤΙ προκειμενου τα περισσοτερα απο τα GS που ξεκινουν να φτανουν στο προορισμο τους. Δεν εγραψα πουθενα "ως κατοχος Varadero" αλλα μια και το θιγεις, να πω μερικα πραγματα... Δεν παταω σχεδον ποτε χωμα! Το πολυ πολυ να κατεβω σε καμια ερημικη παραλια για μπανιο ή να ανεβω προσεκτικα (πολυ προσεκτικα) σε κανενα ορεινο εξωκλησι για να βγαλω καμια φωτογραφια. Τα ταξιδια μου τα προγραμματιζω ετσι ωστε ολες οι διαδρομες να ειναι ασφαλτοστρωμενες ή με πολυ καλο χωματοδρομο! Το Varadero με παει αδιαμαρτυρητα ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ απο το Α στο Β οσο μακρια και αν ειναι το Α απο το Β! Δεν φτανω ποτε (ή σχεδον ποτε) κοντα στα ορια της μοτοσυκλετας μου. Ουτε οσο αφορα τη τελικη, ουτε τις επιταχυνσεις, ουτε τις κλισεις, ουτε τα φρεναρισματα. Τη χρησιμοποιω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για το 80% των μετακινησεων μου. Θα παρκαρω και θα ανεβοκατεβω πεζοδρομια προκειμενου να βρω χωρο ή να κοψω δρομο. Δεν εχω καθολου χρονο ή ορεξη ή ανοχη για τερτιπια και ιδιοτροπιες της μηχανης μου. Δεν θελω να ασχολούμαι με ανακλησεις, με μαστορια, με λαδια, με υγρα, με ξυδια, με ζεσταματα και με κρυωματα! Βαζω μπροστα τη μηχανη το πρωι και σε 5 δευτερολεπτα πρωτη ταχυτητα και φευγω! ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ! Αν βαριεμαι να παω για σερβις.. δεν παω για σερβις. Τι 5000 χλμ τι 7000.. το ιδιο ειναι! Σε πληροφορω οτι ειναι εξαιρετικα να οδηγεις χωρις να τρεμει το φιλοκαρδι σου για το τι θα "αμολυσει" πανω στη μηχανη στο επομενο χιλιομετρο! Η μοτοσυκλετα μου, μου αρεσει, αρεσει στη γυναικα μου, που ακολουθει στη πλειοψηφια των ταξιδιων. Βαρκα -ξεβαρκα, καθαρη και γυαλισμενη στα ματια μου φανταζει ΚΟΥΚΛΑ! Αν τωρα εσυ κρινεις οτι εχω κανει λαθος επιλογη για τις απαιτησεις και τα γουστα μου...... σκορδοκαΐλα μου.... ...αναλογισου μονο ποσοι εχουν τις δικες μου απαιτησεις και προσδοκιες απο τη μοτοσυκλετα τους και οδηγουν GS! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |
| διακοπες κατα το ανοιγμα του γκαζιου... | ace_gln | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 30-03-2010 13:05 |
| Πρόβλημα κατά την εκκίνηση. (R 1200 GS) | alx_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 19-02-2010 17:37 |
| μαμα εξατμιση απο gs 1200 που θα παρω την δευτερα | L3f | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 06-10-2009 01:44 |
| εκπτωσεις στα μετρα κατα του καπνισματος | Alext | Χιούμορ | 13 | 30-06-2009 00:48 |