Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mjtir
Η ποιοτητα ηχου εχει να κανει με το λογισμικο και την υλοποιηση στην κεντρικη μοναδα . Δεν αμφισβητω την ποιοτητα της συγκεκριμενης συσκευης .
|
Φυσικά, αυτο εννοω, δεν θα μπορουσε να εχει τετοια ποιοτητα ηχου αν το λογισμικό ηταν μαπα!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mjtir
Ωστοσο η αυτονομια της , η αντοχη της σε δυσμενης καιρικες συνθηκες , η συμβατοτητα με κινητα τηλεφωνα ειναι θεμα προς διερευνηση για μενα προσωπικα .
|
Η αυτονομια της με ανοικτο το ιντερκομ συνεχως ειναι 7 ωρες με την βουλα που λεμε!!! Σε λειτουργια VOX δεν μπόρεσε ο αδερφος μου να την μετρησει διότι μετα απο 3 ημερες γραφοντας χιλιομετρα επι χιλιομετρων το κοκκινο λαμπάκι της προειδοποιησης φορτισης δεν άναψε ποτε, ετσι παντα την φορτωνε για καλο και για κακο ενοσον δηλαδη ηταν ακομη μπλέ!!! Σε 4ωρη κατακλυσμιαια βροχη περυσι απο Θεσσαλονικη -Καβαλα δεν επαθε τιποτε μιας και σημερα την χρησιμοποιω ανευ προβληματος! Η Midland υποστηριζει ΒΤ format 1 & 2 οποτε οποια συσκευη τηλεφωνικη συμβατη με αυτο το φορματ δεν εχει προβλημα!!!
Δεν ειμαι dealer της Μιντλαντ αλλα η μεχρι τωρα παρουσια της στα αυτια του αδερφου μου αλλα και η μικρη δικια μου εμπειρια μονον καλα λογια με κανουν να πώ!! Εξάλλυ αν ηταν αλλιως ο αδεφος μου δεν θα επαιρνε την Midland BT2 η οποια εχει βεβαια παραπανω ευκολιες απο την 1 π.χ ταυτοχρονη ακροαση ΜΡ3/iPOD-κινητο-συνεπιβατη με αυτοματη αποδεσμευση του συνεπιβατη σε περιπτωση χρησης του κινητου απο οδηγό, ξεχωριστη χρηση του συνεπιβατη και του κινητου του απο τον οδηγό κ.λ.π.