![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρομαι που αισθανεσαι οτι η συγκριση σου χρηζει διευκρινησης.....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αλήθεια γιατί ποτέ μα ποτέ δεν κάνετε σύγκριση με τα v-strom? ούτε στο βαραντέρο κλάμπ δεν εντόπισα κάτι,παρα μόνο τα σεντόνια του γιώργου.αντιθέτως και εκεί είδα ολόκληρες σελίδες αφιερωμένες στην σύγκριση με το gs. μήπως τελικά μιλάμε για διακαή πόθο? θεωρείται μια εντελώς διαφορετική μηχανή (το gs) μέτρο προς σύγκριση με το βαραντέρο και όχι αυτήν που πραγματικά πρέπει.το v-strom για πες μου gemat γιατί έχω την εντύπωση πως είσαι αμερόληπτος και ο βλέπεις σωστά.απορία το έχω |
|
|||
|
|||
![]()
Διευκρινιζω ότι ουδέποτε εκανα σύγκριση του varadero με gs. Κριτικάρω το gs αποκλειστικά και μόνο για τις βλάβες του, τα προβλήματα ποιότητας του σε σχέση με το κόστος του!!!!! Το varadero είναι <παλαιας κοπής> εργαλείο που καλώς ή κακώς είναι πολύ καλό για αυτά που μπορεί να κάνει και κάνει σίγουρα ευτυχείς τους κατόχους του!!! Αν κάποιοι επιμένουν να κάνουν το gs συγκρίσιμο με το varadero είναι λόγω της αγωνίας των να αποδεικνύουν το τέλειο της επιλογής των. Δεν είναι κακό να παραδέχονται κάποιοι, κάποιες ατέλειες της ακριβοπληρωμένης επιλογής των. Το αστείο είναι το αντίθετο. Αφήστε κατα μέρος το varadero και την Honda. Δεν φταίει αυτή για τα προβλήματα του GS. Αλλο εργοστάσιο κατασκευάζει και συναρμολογεί το GS. Εκει απευθυνθείτε!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() η πραγματικοτητα ειναι σκληρη...! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() Last edited by manosamos; 16-09-2010 at 12:18. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν εχω σπουδαια αποψη για Φυρομ, μια και τη περασα χωρις να σταματησω, αλλα στη Σερβια ειναι μια χαρα (αν και η φτωχια ειναι εμφανης). Η Κροατια θυμιζει μια "πολιτισμενη" Ελλαδα, και η Σλοβενια εχει ξεφυγει απο τα Βαλκανικα δεδομενα και θυμιζει Αυστρια! Οι περισσοτεροι δρομοι ειναι καλοι και η κυκλοφορια με ΤΡΕΛΛΗ διαφορα πιο πολιτισμενη απο αυτη της Ελλαδας. Απο περιγραφες φιλων που προτιμησαν να διασχισουν την Αλβανια, εχω σχηματισει την εντυπωση οτι οι δρομοι τους ειναι σε πολυ κακη κατασταση... Το ταξιδι με καραβι Πατρα- Βενετια το εκανα το 2008 και μαλλον ειναι το προτεινομενο αν θελεις να ταξιδεψεις προς κεντρικη ευρωπη. Αλλα δεν παυει να ειναι 30ωρες μεσα στο καραβι....Επιπλεον εγω ηθελα να διασχισω τα Βαλκανια. Παντως μαλλον θα αργησω να ξαπαω απο εκει! |
|
|||
|
|||
![]()
v strom "ιδιο" συγκριτικα με tdm και οχι με varadero...το διαβασα και αυτο
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δηλαδη μου συστηνεις διελευση αφοβα. Στο μελλον να κανονισουμε καμμια βολτα Τουρκια. Κοντα ειναι και για τους δυο μας. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το GS δε, προκαλει με την τιμη του και τη ποικιλια των βλαβων που διαβαζουμε σε διαφορες ιστοσελιδες να το σχολιασουμε! Πιστευεις οτι αν ειχε 20000 ευρω αλλα ηταν πραγματικα αξιοπιστο, θα το σχολιαζαμε με τοση εμπαθεια? Το ιδιο και αν ειχε μεν προβληματα αξιοπιστιας αλλα ηταν σχετικα οικονομικο.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
για το vstrom μπορώ να σου πω πολλά πράγματα σαν κάτοχος του 1000 για 7 χρόνια σαν ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της λέσχης 5 χρόνια , σαν admin του φόρουμ κλπ κλπ.....καταρχήν το vstrom δεν έχει σχέση με το tdm ...πάει αυτό, δεύτερον έχει βγάλει προβληματάκια από σοβαρά έως μικροπροβλήματα, έχει πουλήσει τρελά , είναι κατα την ταπεινη μου άποψη η καλύτερη μοτοσικλέτα της κατηγορίας και δεν έχει ανταγωνιστή και φυσικά είναι πλέον ξεπερασμένο τεχνολογικά όπως και το varadero και έυχομαι να τα εξελίξουν και τα δύο ! συνέχιζω να λέω πως είναι ενοχλητικό το νήμα και πως έχει εξελιχθεί σε μια κόντρα ανεύ λόγου....τέλος θεωρώ πως το gs είναι ο βασιλειάς της κατηγορίας με 2ο το ΚΤΜ 990 και 3ο το ΤΕΝΕΡΕ ....απο εκεί και πέρα ας εξελίξουν οι εταιρείες τα μαστόδοντά τους και βλέπουμε.... ειρήνη τέκντα μου! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 16:13 |
διακοπες κατα το ανοιγμα του γκαζιου... | ace_gln | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 30-03-2010 12:05 |
Πρόβλημα κατά την εκκίνηση. (R 1200 GS) | alx_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 19-02-2010 16:37 |
μαμα εξατμιση απο gs 1200 που θα παρω την δευτερα | L3f | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 06-10-2009 00:44 |
εκπτωσεις στα μετρα κατα του καπνισματος | Alext | Χιούμορ | 13 | 29-06-2009 23:48 |