![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι η συγκριση,αλλα το να πικαρουν οι μεν τους δε.....αν προσεξεις αναφερεται συνεχως η τιμη του gs(λες και η τιμη το κανει καλο ή κακο)...
![]() οτι πληρωνεις παιρνεις σε αυτην τη ζωη......ξεκολειστε με την τιμη ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Το ζητούμενο είναι σε αυτά τα περιστατικά είναι η εκτίμηση της εταιρίας και εάν έχει διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη (εάν πρόκειται για κακή συντήρηση, χρήση, αστοχία υλικού, λάθος τοποθέτηση συναρμολόγηση κτλ). Ο κύριος λόγος που πολλοί αναβάτες άλλων εταιριών μετέβησαν στην bmw είναι η παρουσία του άξονα. Όταν έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά σε μηχανές 5ετιας (έστω μετρημένα στα δάκτυλα) και όλοι γνωρίζουμε την αξιοπιστία των παλαιοτέρων μοντέλων, η επίσημη θέση της εταιρίας έχει σημασία.
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν ναι να μου το πεις κι εμενα να ξερω!!!!!!!!! Και οταν λες ''τεχνολογικα'' τι εννοεις???? μην μου πεις μονον για τεχνολογια 2010 των κινητηρα, telelever/paralever γιατι θα μας παρουν με τις πετρες!!!! Πριν μου πεις οτιδηποτε ανετρεξε σε σαιτς, ρωτησε δεξια και αριστερα κι υστερα να συζητησουμε!!!! ¨Η απλα διαβασε με σε προηγουμενα ποστ επι του θεματος οπου αναλυω ολα αυτα τα στοιχεια με παραθεσεις σαιτς και των εμπνευστων των λυσεων τυπου telelever!!!!!Δες που ειναι οι ριζες ολων αυτων και μετα μιλαμε!!!!! Οσο για τα ταξιδιωτικα σε χωμα, αμμο κ.λ.π. μην περιοριζεσαι στα εν ελλαδι εντυπα και φορουμ αλλα ανοιξε το International Varadero Forum http://varaderoforumcom.h826747.serverkompetenz.net/index.php και θα σου λυθουν ολες οι αποριες!!! Η φωτογραφιες στην αμμο σε αυτο εδω το νημα και σε ενα άλλο που μνημονευω πιο πανω σε αλλο ποσταρισμα τι νομιζεις οτι ειναι.........photoshop????? Αν δεν πηγαν οι ελληνες δεν σημαινει οτι δεν πανε κι αλλοι!!!!! Απόσπασμα:
Αυτη η μεχρι σημερα διαφημιση διαμορφωνει αποψεις και μυαλα σε αυτους που ΔΕΝ ξερουν μηχανολογια!! Διοτι αν το εμβαθυνεις το θεμα πες μου πιο μηχανικο τεχνολογικο θαυμα σημερα ειναι............. αεροψυκτο!!!! Απόσπασμα:
Αν νομιζεις οτι ειμαι κολλημενος βαραντεριστας κανεις λαθος...ΔΕΝ ειμαι!!! Ειμαι ομως κολλημενος με την αξιοπιστια, λογω μηχανολογικων σπουδων, στην οποια τα δυο τους - BMW & Varadero - οχι μονον δεν συγκρινονται αλλα απεχουν παρασσάγγας!!!!!!!!! Τελος, δεν κανεις μια βολτα απο αυτο το φορουμ, απο το advider, απο το Varaderoforoum, απο το International Varadero foroum, απο το BMW rider, αλλα και αλλου, ¨η απλα διαβασε τον τυπο που ταξιδεψε την Β. & Ν αμερικη με 1200 ( http://bmwr1200gsservicehistory.blogspot.com/) που εχει γραψει 117,000 μιλια μεχρι σημερα και κραταει ημερολογιο για ολα αυτα τα ΚΜ και ο οποιος μεχρι και σαιτ εφτιαξε που αναφερει τα παθηματα και τα μαθηματα, και ο οποιος αναφερει στην τελευταια του εγραφη: ''117,872 miles Front suspension dampening failing Suspension sounds like it is bottoming out under moderate shocks (such as a small pothole at very low speed.) Can't tell if it's the front spring strut or front forks (or both.) The front spring strut was replaced at 80,785 miles, so I would be surprised if it has already failed.'' να δεις κατα ποσον ειναι ευχαριστημενοι οι κατοχοι αυτων των μηχανηματων? Κανε την αυτην την βολτα και θα δεις οτι ολοι οι BMW riders καταληγουν στο ''very good machine but no good value for money''!!!! Tα περι ''προσωπικοτητας'', ομορφιας κ.λ.π. εγω τα γραφω στα παλαιοτερα των υποδηματων μου διοτι το μεν δευτερο ειναι καθαρα υποκειμενικο και το μεν πρωτο ανυπαρκτο!!!!!!!! Προσωπικοτητα εχουν οι ανθρωποι και οχι τα σιδερα!!! Last edited by GeorgeP; 16-09-2010 at 21:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Tα περι ''προσωπικοτητας'', ομορφιας κ.λ.π. εγω τα γραφω στα παλαιοτερα των υποδηματων μου διοτι το μεν δευτερο ειναι καθαρα υποκειμενικο και το μεν πρωτο ανυπαρκτο!!!!!!!! Προσωπικοτητα εχουν οι ανθρωποι και οχι τα σιδερα!!!
εκει ακριβως ειναι η μεγαλη διαφορα μας....
![]() εσυ βλεπεις το βαρα,σαν σιδερο...... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
σημ. Χωρις ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
απλα δεν εχεις βρει την ιθακη σου.....(με
![]() ![]() )![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Θέλετε να σας πώ για ποιό λόγο η μηχανή είναι απείρως καλλίτερη απο μια γυναίκα?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ξεκινάμε (μιας και το πηδήξαμε το thread)....
Αμα καβαλήσεις άλλη μηχανή, το Varadero σου θα γκρινιάξει? Η γυναίκα σου(αμα καβαλήσεις αλλη γυναικα)? Last edited by gepol; 16-09-2010 at 21:57. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |
| διακοπες κατα το ανοιγμα του γκαζιου... | ace_gln | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 30-03-2010 13:05 |
| Πρόβλημα κατά την εκκίνηση. (R 1200 GS) | alx_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 19-02-2010 17:37 |
| μαμα εξατμιση απο gs 1200 που θα παρω την δευτερα | L3f | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 06-10-2009 01:44 |
| εκπτωσεις στα μετρα κατα του καπνισματος | Alext | Χιούμορ | 13 | 30-06-2009 00:48 |