![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
+1200
Εδώ έφτιαξαν λέει το νέο τρανσαλπ και το αφήσανε με 5 ταχύτητες !!! Αλλά δεν πειράζει το αλλάξανε σε όλα τα άλλα…ριζική αλλαγή 100% !! Αθάνατε Ιάπωνα….ασχολείτε ακόμα με αυτόκλητα γράμματα και κάνει εξέλιξη….. σε τρισδιάστατα και αλλαγή χρώματος!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ελεγα,θα παω σπιτι και ο Γιωργος θα εχει φτιαξει κανενα σεντονι παλι 99 παραγραφους ![]() ![]() Φτηνα την γλυτωσα... ![]() Το οτι το λιπαντικο μεταφερει και θερμικα φορτια του κινητηρα δεν σημαινει οτι ειναι ψυκτικο μεσο. ![]() Διαφορετικα και στους κινητηρες μας θα εγραφε υγρο-ελαιοψυκτο λογω του οτι το λαδι λιπαινει και αποφορτιζει εν μεροι θερμικως και τα κουζινετα-ρουλεμαν στροφαλου. Μην το πας ετσι. Εγω δεν χρειαστικα 4 χρονια φιλε στην σχολη. Το 83 τελειωσα το τεχνικο λυκειο Δραπετσωνας σαν μηχανολογος βιομηχανικων εγκαταστασεων και ενα χρονο μετα τελειωσα και την Ωμεγα σαν μηχανοσυνθετης αεροσκαφων. Εχω 1.5 χρονο προυπηρεσια στα Φαντομ σαν βοηθος υπολογου και 6 μηνες σαν υπολογος. Το 66 σου ειπα απο κοντα δεν το ηξερα-ουτε το ξερω για να λεμε την αληθεια,το εμαθα τυελευταια. Σαν συναδελφος που εισαι ,για πες μου καθε ποτε αλλαζουμε λαδια σε ενα κινητηρα? Το οτι γυρναω και εγω εδω,στο λεω για να προσεχεις τι γραφεις..... ![]() Δεν θελω να εκτειθεσε... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τρισημισυ χιλιαδες αναγνωσεις και διακοσιες απαντησεις σε 3 ημερες ειναι ρεκορ ή εχει και αλλα το φορουμ???
Εγω το εχω ξαναπει! Αν δεν ειμασταν και εμεις δεν θα ειχε τοση πλακα το φορουμ!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
έχουν πλάκα τα varadero.......!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Που ειναι τα 30 ρουλεμαν? Google Image Result for http://paulcegelski.com/J79/images/CompressorSection.gif |
|
|||
|
|||
![]() απο τα gs στα varadero και απο εκει στα φαντομ....
![]() ![]() να γιατι gsforum... ![]() ![]() a.....ξεχασα,παιξανε και κατι γεννητριες,γεωργικα μηχανηματα,αλυσοπριονα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ πάντως έχω ένα εξωλέμβιο Χόντα μούρλια!
|
|
|||
|
|||
![]()
γιατι εχεις παραπονο απο την εξωλεμβιο?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μιλαμε για θαλασσα.....οπου πραγματικα χρειαζεται αξιοπιστια και οχι οδηγικη ευχαριστηση,χαρακτηρας,φρενα,κρατηματα....
![]() η χοντα,εβαλε τον v-tech στην θαλασσα και πραγματικα ειναι αξιοπιστη ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 16:13 |
διακοπες κατα το ανοιγμα του γκαζιου... | ace_gln | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 30-03-2010 12:05 |
Πρόβλημα κατά την εκκίνηση. (R 1200 GS) | alx_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 19-02-2010 16:37 |
μαμα εξατμιση απο gs 1200 που θα παρω την δευτερα | L3f | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 06-10-2009 00:44 |
εκπτωσεις στα μετρα κατα του καπνισματος | Alext | Χιούμορ | 13 | 29-06-2009 23:48 |