![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Το πρώτο group.... Syan, Napgeo, Hawk46 οδηγήθηκε από εμένα...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού "σάπισε" 5 ωρες στον ύπνο ο εικονιζόμενος Κύριος... βγήκε στο μπαλκόνι σαν το Ρωμαίο αυτοκράτορα... να μας κάνει και παρατήρηση ότι φωνάζαμε... και άκουγε το γελιο μου... που είναι τελείως αθόρυβο...
![]() ![]() ![]() Εεε ρε ξύλο που θες... αλλά τι να κάνω που σ´αγαπάω... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστή,, μπορείς να κάνεις λίγο ησυχία γιατί ενοχλείς τον Νάπο ρε συ...
Πιο σιγά.... |
|
|||
|
|||
![]()
μόλις φτάσαμε στην έδρα μας εμείς!
ήταν δύο όμορφες καλοκαιρινές ημέρες. μοτοσυκλετίσαμε όσο δεν πέρνει! η παρέα τόσο άψογη που σε κάνει να την νοσταλγείς και ας μην πέρασε ούτε μια βραδιά. ευχαριστώ πολύ για την βόλτα! το μπροστινό μου λάστιχο πλέον είναι slic ![]() φωτογραφίες (απο φύση ντε!) σε λίγο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Που ´σαι ρε Μιχαλιό.. ειδα και το φιλαρακι το τσοπανοσκυλο το Λευκό στην εισοδο του Νυμφαίου... Ναι...ναι... Αυτόν τον που@@η που ξεσήκωσε τους αλλους 7 που μας πηραν στο κυνηγι.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κρίμα που δεν το είδα καλά τότε, για πες εντυπώσεις όταν μπορέσεις; |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκος και Ειρήνη στην έδρα μας κι εμείς.
Πολύ καλή παρέα . . . Όμορφες διαδρομές . . . Άριστη συνεννόηση . . . Καλή συνέχεια στα παιδιά που συνέχισαν για Καστοριά, καλή διαμονή και καλή επιστροφή. ![]() ΥΓ: Φωτογραφίες από αύριο . . . γιατί με την τεχνολογία . . . καίω κάρβουνο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
η εκδρομη ηταν αριστη παρολο που δεν μπορεσα να ειμαι κοντα στους φιλους και τις 3 ημερες αλλα η μια ημερα εφτανε για να ειμαι σε ετοιμοτητα για την επομενη.
ΥΣΤ το φαγητο στην αλατοπετρα αξιζε ???. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να μας πεις τώρα και ποιος έστριβε καλύτερα και μπορούσε να σε ακολουθήσει... ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.. | panos1100gs | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 26-04-2010 18:34 |