GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 20-09-2010, 11:20
leandros Ο/Η leandros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Χανιά
Μoto: BMW R1200GS 2011 Honda PCX-150 2013
Προεπιλογή Απάντηση: Αξονας GS 1200 Adv κατα την διαρκεια συγκριτικού!!!

αυτό που ξέρω εγώ, σοφέ Παντογνώστη, ότι τα υδρόψυχτα mega on-off της κατηγορίας του GS, έχουν λιγότερους ίππους από το παροχημένο αερόψυχτο (πλην του ΚΤΜ).

Το παράδειγμα με την αύξηση των στροφών είναι επιεικώς γελοίο που ανέφερες, λες και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στις εταιρίες να ανεβάζουν τις στροφές τους για να επιτύχουν καλύτερη απόδοση!!
Σε πληροφορώ λοιπόν, διότι είσαι εντελώς άσχετος, ότι το GS 1200 που έχω με τους 2 εκκεντροφόρους δουλεύει χαλαρότατα σε ψηλές στροφές, ακριβώς διότι έχει 2 εκκεντρ.

Σταματάω εδώ εγώ, διότι είναι σίγουρο ότι έχεις τρελά κόμπλεξ, μήπως και σου πει κάποιος κάτι σωστό. Πιστεύεις ότι γνωρίζεις όλα τα θέματα 100%.
Περαστικά και καλή λευτεριά.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Α, και που΄σαι φιλαράκο και μιας και ο γιατρος σου ειπε να μου λες ΝΑΙ, τα +30 άλογα του sport πως βγηκαν ξερεις??? με περαιτερω εξελιξη του μποξερ ¨με κατι άλλο? μηπως π,χ, με αυξηση στροφων (7000 στρ το ΗΡ2 και 8750 το ΗΡ2 σπορτ)? μηπως με αυξηση της συμπιεσης απο το 11:1 HP2 στο 12,5:1 του ΗΡ2 σπορτ? Πραγματα που ειναι απλα και γνωστα, δεν χρηζουν φιλοσοφιας και εφαρμοζονται σε ολους τους κινητρες αν θελουμε αυξηση ιπποδυναμης!!!!!!! Γιαυτο τα λεμε αυτα τα μηχανακια ''ειδικης χρησης''!!

κατα τα άλλα ο ''γιατρος'' πρέπει να επανεκτιμησει την σταση του και να ξανακατσει στα θρανια!!!!!!!!!
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης