![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Πριν μερικες μέρες ημουν σε φανάρι 4 αυτοκινητα πίσω απο ένα smart....και οταν εβαλε τα πιτσιλιστηρια.....εγω απλα εκανα μπανιο ουτε καν με νερο αλλα με καθαριστηκο....![]() ![]() οταν δε πηγα να ενημερωσω την ξανθη οδηγο........η απαντηση ηταν.....<<μα καλα ετσιο σου εχουν πει να κανεις καμακι>>γιαυτο και εγω---εριξα ενα ομορφο δωδεκαθεο πανω της ![]() ,,,,και απλα εφυγα.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Για να μην αδικούμε και την γκόμενα (αν ήτανε) σκέψου με τι στιλ πήγε ο Βασιλάκης
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() σαν το ανεκδοτο...... -μπαμπα μπαμπα...?? -τι θες παιδι μου???? -τα παιδια στο σχολειο με φωναζουν αδρφη..... -και εσυ τι κανεις παιδί μου>?? -τοπυς χτυπάω με το τσαντάκι του μακιγιαζ...!!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
βρε ουςτ καμικάζι βρομύλε αχάριστε ..
Βεν φτανει που σε εκανε μπανάκι η μαντάμ και ξεβρόμισες θες και τα ρεστα ανάγωγε εεε αναγωγε
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ηχος απο τον ΑΡ ΒΟΧΕΡ...S.O.S | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 110 | 03-03-2011 17:18 |
| Δισκοπλακα πισω | jim1100gs | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 01-03-2010 10:45 |
| καρτα απο τον Αγιο Βασιλη..... | Dionisis | Διάφορα | 6 | 01-01-2010 17:45 |
| προσοχη προειδοποιηση απο τον διαχειριστη | Alext | Χιούμορ | 3 | 04-12-2009 11:34 |
| Ο ορισμος του κομματος απο τον Ροιδη | Alext | Επικαιρότητα | 2 | 04-10-2009 09:33 |