![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω κάτι video που κόβουν χέρια από κλέφτες στο Αφγανιστάν..
να τα ανεβάσω ; Και μερικά ακόμα που κόβουν τα κεφάλια κάποιων ομήρων σαν κοτόπουλα. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτοί κάνουν το αντίθετο από αυτό που θα επρεπε να κάνουμε εμείς.
Χωρίς να ξέρουν ότι είναι οι κλέφτες αλλά με μια μικρή υποψία τους σκότωσαν και τους κρέμασαν.Εμείς ΞΕΡΟΥΜΕ τους κλέφτες που βρίσκονται στην Βουλή και όπου αλλού αλλα τους αφήνουμε και τους χαϊδεύουμε κιόλας.Γι αυτό ο Ελληνας διδάσκει την......ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ενώ πηγαίνοντας ένα ταξιδάκι στο Nordcapp, . . …πιθανόν να απολαύσεις καλύτερες ατραξιόν! Οι αμόρφωτοι Πακιστανοί, μπροστά στους πολιτισμένους Ευρωπαίους, φαντάζουν σαν ναζιάρες γατούλες του καναπέ! Απολαύστε το βίντεο!!! http://rigasili.blogspot.com/2010/06...post_5477.html ![]() Last edited by Uriah Heep; 22-09-2010 at 00:57. |
|
|||
|
|||
![]()
ακριβώς έτσι.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποια η διαφορά από το να κρεμάς σκυλιά;
|
|
|||
|
|||
![]()
Και φυσικά είναι τραγικό, αλλά έχω την εντύπωση πως θα νοιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια σαν έντιμος πολίτης εκεί παρά εδώ. (χωρίς να επικροτώ τέτοιες πράξεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ας περάσει από την …Ευρωπαϊκή Τούμπα, κανένας έντιμος πολίτης, με κανά κόκκινο κασκόλ με έμβλημα τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο, . . …και θα δεις ρεαλιστική αναπαράσταση ταϊσματος στο λάκκο των κροκοδείλων! Τα φαινόμενα απατούν... Ο Βίαντας, γιός του Τεύταμου εκ Πριήνης τό είπε, από την εποχή που το παπάκι πήγαινε στην ποταμιά... "Οι πιό πολλοί άνθρωποι είναι κακοί" Εγώ θα έλεγα ότι ο "πολιτισμένος" άνθρωπος είναι ένα ...ατύχημα στην εξέλιξη του σύμπαντος, παραφράζοντας ολίγον Φράνσις Μπέϊκον. ![]() Last edited by Uriah Heep; 22-09-2010 at 11:20. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι θα γίνει κάτι τέτοιο εδώ?.η απλά το γράφεις για να το πεις!!!!.κ άμα το πιστεύεις γιατί δεν κάνεις κάτι από τώρα?..γιατί δεν παίρνεις το 6σφαιρο η" κ την καραμπίνα κ να φυτρώνεις τέτοια άτομα(αλβανούς-πολονους-ρουμανους κ κινεζους) εκεί στο καντήλι κ στη χασια μεριά....κ ούτε γάτα ούτε ζημιά!!....νομίζω ότι είσαι μόνο λόγια για εντυπώσεις!!!...στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!!!.....κ θέλω να πιστεύω οτι ξέρεις το ΠΑΣ ΜΗΝ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ...αλλά στη περίπτωση σου δεν μετράει??...ξέρεις γιατί το λέω ετσι??! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σου εχει ανεβει η χοληστερινη νομιζω................... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
SITES ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ 90% ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ | MARK | Χρήσιμα | 1 | 30-06-2010 00:35 |
ΕΠΕΤΙΟΣ 2 ΕΤΩΝ | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Γενικά - Αναβάτης | 22 | 11-12-2009 12:16 |
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ GRIP ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ | geolag | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 07-12-2009 02:49 |
ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ:ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! | Alext | Χρήσιμα | 0 | 29-09-2009 00:59 |
ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ | Alext | Ανέκδοτα | 9 | 06-07-2009 20:38 |